Yok canın istediğin kadar sor, birbirimize destek için buradayızPeki canım iğneyi kendinmi alıpta doktora yaptırıyosun yoksa doktorlarda bu iğnelerden var mı hiç biikgim yok bu konuda o yüzden çok soru sordum kusura bakma
Koyulaşma oluyor gibiOvi bu şekilde koyulaşma var mı sizce
Anladım canım sen sağlık ocağında mı yaptırıyosunYok canın istediğin kadar sor, birbirimize destek için buradayız
Doktor iğneyi yazıyor, sonra eczaneden alıp ya evde kendin uyguluyorsun ya da bir sağlık ocağında yardımcı oluyorlar. Ben hiç kendim yapmadım cesaret edemem yanlış bir şey yapmamak için. Doktor yapmıyor.
Evet ama geçenkinde saat geç olmuştu eczacı bir rapor yazdi acilde vurulacak şimdi diye. Öylelikle hastanede yaptırmıştımAnladım canım sen sağlık ocağında mı yaptırıyosun
Buradayız buradayız, sizleri bırakmak mümkün değil kiGebeler nerde sesiniz çıkmıyor
Nasıl gidiyor bulantılar başladı mıBuradayız buradayız, sizleri bırakmak mümkün değil kiHepinizin haberini alıp birlikte hamile günlüğümüz olacak inşallah
Doğrusu hiç bulantım yok ama o kadar çok kasık ağrım oldu ki dün gece uyuyamadım. Regl günümdü ondan kaynaklı mı emin de değilim. Kadın doğuma randevu bulmak zulüm gibi bir şey zaten. Ama her şeye rağmen çok şükür diyorum.Nasıl gidiyor bulantılar başladı mı
İnşallahhhh
Yaaaaa inşallah bende güzel haber alırım çok bi umudum yok açıkçası ama kısmet artıkDoğrusu hiç bulantım yok ama o kadar çok kasık ağrım oldu ki dün gece uyuyamadım. Regl günümdü ondan kaynaklı mı emin de değilim. Kadın doğuma randevu bulmak zulüm gibi bir şey zaten. Ama her şeye rağmen çok şükür diyorum.
Senin de koyulaşma var ovu de gördümRegl gününe kadar benim de pik olmadı bu arada ama gün gün koyulaşma gördüm.
Hadi inşallahYarın benim için son çağrıyarın 11. Gün varsa vardır son testimi kullancam :)) ama akıntım var ya beyaz akıntı birde şu göğüs şişkinliği de beni bi umutlandırıyor bakalım :)
Elinde fotoğrafları var mı ovinin acabaDoğrusu hiç bulantım yok ama o kadar çok kasık ağrım oldu ki dün gece uyuyamadım. Regl günümdü ondan kaynaklı mı emin de değilim. Kadın doğuma randevu bulmak zulüm gibi bir şey zaten. Ama her şeye rağmen çok şükür diyorum.
Senin de koyulaşma var ovu de gördümRegl gününe kadar benim de pik olmadı bu arada ama gün gün koyulaşma gördüm.
YokElinde fotoğrafları var mı ovinin acaba
Dpo 11 de nasıldı hatırlıyor musunYokKayınvalidemlerin evindeyiz tatilden dolayı hemen ertesi güne atmak durumunda kalıyorum aklıma gelse hemen çekerdim
Anladım canım teşekkür ederimEvet ama geçenkinde saat geç olmuştu eczacı bir rapor yazdi acilde vurulacak şimdi diye. Öylelikle hastanede yaptırmıştım
Senden bekliyoruz aşkımKızlarrrr kızlar gebelik haberi yok mu kızlar
Kız Tuğçe neden böyle dedin benim 12 gün oldu tık yok senin yarın 11'miş biz napalım o zamanYarın benim için son çağrıyarın 11. Gün varsa vardır son testimi kullancam :)) ama akıntım var ya beyaz akıntı birde şu göğüs şişkinliği de beni bi umutlandırıyor bakalım :)
Biz elimizden geleni yapıcaz takdir allahtanEvet kısmet bu işler ben sadece madem herkesin hemen oluyor birde o hemen hamile kalanlar aylarca adet görmeyen tanıdıklarımdı bende heralde benim hemen olur diye düşünüyordum çünkü adetlerim bu zamana kadar hep düzenliydi ama onun düzenli olması tek başına yeterli olmuyormuş
Canım benim adet günü ancak tam pikti ama ondan çok eminim, regle 2 gün kala bile t çizgisi c ye göre silikti regle bir gün kala ve regl günü ancak koyuydu. Bence bu teori sadece reglden bir gün önce ve regl günü için tutabilir. En iyisi predictor early benceDpo 11 de nasıldı hatırlıyor musunbende gebelik yapmayım diye yanıma almadım şimdide duramıyorum gerçi pek belirti vs de yok da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?