Kesinlikle öyle haklısın

Kız Tuğçe neden böyle dedin benim 12 gün oldu tık yok senin yarın 11'miş biz napalım o zaman Yarın inşallah güzel haberler alalım
Canım ilk gebelikte 11. Gün öğrendim ya 11. güne karşı beklentim çoktu o yüzden öyle söyledim bu da öyle olursa olur demiştim belli olmaz bu yerleşmeye ve hcgnin ne zaman artmasına bağlı da adete kadar ümit var. Ben şimdi test yaptım negatif göğüslerim çok hassas sızlıyor ya ilk kez bu kadar oluyor birde uyku hali var bakalım elimde test kalmadı

Bizede atsana aşkım belki sen göremedin

Bizede atsana aşkım belki sen göremedin
Yok canım hiç bişey yok. Tertemiz görünüyor :) adete 3 gün var zaten. Adeti beklerim artık test yapmam zaten her ihtimale ovülasyon testi aldım öteki ay için

Eklentiler

• IMG_3460.webp
    44,7 KB · Görüntüleme: 73
Kızlar merhaba bugün normalde adet günüm gösteriyor ama adet olmadım dün akşam ve bugün sabah test yaptım çatlamanın 11. Günündeyim üstteki dün gece yaptığım test alttaki bugün sabahki sizce bi gölge var mı ben mi artık şizofren oldum

Eklentiler

• IMG_7057.webp
    61 KB · Görüntüleme: 59
Merhabalar, ben alttakinde çizgi görüyorum.

Merhabalar, ben alttakinde çizgi görüyorum.
Bende alttakinde gözle görünür çizgi görüyorum ama testi bu sabah yaptım 5 dk içinde çok hafif gölge gördüm ama flaşla , sonra yok diyip moralimi bozup yattım 1 saat sonra uyandığımda bu şekilde idi acaba kuruma mı diyorum laboquick kuruma gören var mı hiç aranızda

Canım hiç böyle kafanı bulandırıp kendini de ikileme sokma, imkanın varsa kan ver. Öbür türlü insanı çok yıpratıyor var mı yok mu düşüncesi.

kızlar bende hala gelen giden yok. klomen kaydırdı büyük ihtimalle ama akşam her ihtimale karşı kan testi vereceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…