Kesinlikle öyle haklısınCanım benim adet günü ancak tam pikti ama ondan çok eminim, regle 2 gün kala bile t çizgisi c ye göre silikti regle bir gün kala ve regl günü ancak koyuydu. Bence bu teori sadece reglden bir gün önce ve regl günü için tutabilir. En iyisi predictor early bence
Kuzum selam nasılsın sen hormon tahlili yaptırmışmıydın ?Canım bu ay bi çatlatma iğnesi vurulayım çünkü ben yumurtamın çatlamadığını düşünüyorum eğer olmazsa gelecek ay onu yaptırırım
Ay hiç anlamıyorum ovi ile gebelik tesbit edenlerin gurubuna sormak lazım kademeli m koyulaşmış hemen miOvi bu şekilde koyulaşma var mı sizce
İyiyim canım sen nasılsınKuzum selam nasılsın sen hormon tahlili yaptırmışmıydın ?
Canım ilk gebelikte 11. Gün öğrendim ya 11. güne karşı beklentim çoktu o yüzden öyle söyledim bu da öyle olursa olur demiştimKız Tuğçe neden böyle dedin benim 12 gün oldu tık yok senin yarın 11'miş biz napalım o zamanYarın inşallah güzel haberler alalım
Bizede atsana aşkım belki sen göremedinCanım ilk gebelikte 11. Gün öğrendim ya 11. güne karşı beklentim çoktu o yüzden öyle söyledim bu da öyle olursa olur demiştimbelli olmaz bu yerleşmeye ve hcgnin ne zaman artmasına bağlı da adete kadar ümit var. Ben şimdi test yaptım negatif göğüslerim çok hassas sızlıyor ya ilk kez bu kadar oluyor birde uyku hali var bakalım elimde test kalmadı
Yok canım hiç bişey yok. Tertemiz görünüyor :) adete 3 gün var zaten. Adeti beklerim artık test yapmam zaten her ihtimale ovülasyon testi aldım öteki ay içinBizede atsana aşkım belki sen göremedin
Elhamdulillah bende iyi olmaya çabalıyorum diyelim mutlaka bana gönder sonuçlarıİyiyim canım sen nasılsınyarın yaptıracağım
Aynen canım gönderirim mutlakaElhamdulillah bende iyi olmaya çabalıyorum diyelim mutlaka bana gönder sonuçları
Çift çizgi görmekk nasip olsun iniallah tez zamandaYok canım hiç bişey yok. Tertemiz görünüyor :) adete 3 gün var zaten. Adeti beklerim artık test yapmam zaten her ihtimale ovülasyon testi aldım öteki ay için
Aşkım sen ne alemdesinAy hiç anlamıyorum ovi ile gebelik tesbit edenlerin gurubuna sormak lazım kademeli m koyulaşmış hemen mi
Bugünde bakacağım koyulaşma var mı diye konu açarım ona göreAy hiç anlamıyorum ovi ile gebelik tesbit edenlerin gurubuna sormak lazım kademeli m koyulaşmış hemen mi
Merhabalar, ben alttakinde çizgi görüyorum.Kızlar merhaba bugün normalde adet günüm gösteriyor ama adet olmadım dün akşam ve bugün sabah test yaptım çatlamanın 11. Günündeyim üstteki dün gece yaptığım test alttaki bugün sabahki sizce bi gölge var mı ben mi artık şizofren oldum
Bende alttakinde gözle görünür çizgi görüyorum ama testi bu sabah yaptım 5 dk içinde çok hafif gölge gördüm ama flaşla , sonra yok diyip moralimi bozup yattım 1 saat sonra uyandığımda bu şekilde idi acaba kuruma mı diyorum laboquick kuruma gören var mı hiç aranızdaMerhabalar, ben alttakinde çizgi görüyorum.
Canım hiç böyle kafanı bulandırıp kendini de ikileme sokma, imkanın varsa kan ver. Öbür türlü insanı çok yıpratıyor var mı yok mu düşüncesi.Bende alttakinde gözle görünür çizgi görüyorum ama testi bu sabah yaptım 5 dk içinde çok hafif gölge gördüm ama flaşla , sonra yok diyip moralimi bozup yattım 1 saat sonra uyandığımda bu şekilde idi acaba kuruma mı diyorum laboquick kuruma gören var mı hiç aranızda
Çok haklısınCanım hiç böyle kafanı bulandırıp kendini de ikileme sokma, imkanın varsa kan ver. Öbür türlü insanı çok yıpratıyor var mı yok mu düşüncesi.
Rica ederim.Çok haklısınçok teşekkür ederim öyle yapayım yarın sabah
Allah razı olsun inşallah hepimiziinnRica ederim.
İnşallah gönlünden geçtiği gibi olur her şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?