Bencede doğru adet bitsin gün aşırı ilişki sonra ayakları havaya dikme bi 15 dk yataktan kalkmama gerisi amin 🙈😀 en azından ilk 11 gün test yapmayın gerçekten genel olarak 11 ve 12. gün varsa çıkar yüzde 70 inde varsa çıkarmış zaten. Geç döllenme olur falan o kadarını bilemem tabi de. Bekleyeceğiz artık :)
Elimizden geleni yapacağız gerisine amin 😂 Düzenli adet gören biri için bence geç döllenme durumu olmaz benim gibi döngüsü değişen ve pcoslarda falan olur anca

Ay ilk geceden yapsam benimde kesin tutardı istemeyince 🤣🤣
Ben regl oldum 1 hafta sonra düğünüm oldu 1 hafta sonrada bebek tutmuş doktor gününe kadar söylemişti tuttuğu günü 😀 simdide uğraşıp duruyoruz yok yumurtlama yok çatlama yine yok😀 istemeyip korunmasaydim kesin tutardi

Bencede doğru adet bitsin gün aşırı ilişki sonra ayakları havaya dikme bi 15 dk yataktan kalkmama gerisi amin 🙈😀 en azından ilk 11 gün test yapmayın gerçekten genel olarak 11 ve 12. gün varsa çıkar yüzde 70 inde varsa çıkarmış zaten. Geç döllenme olur falan o kadarını bilemem tabi de. Bekleyeceğiz artık :)
Kız ben o ayak dikme olayınıda saçma buluyorum spermler cok hızlı zaten 🤣🤣🤣4-5 sanıye pozisyon degıtırmeyın yeter bence ay çok acık oldu🤭🤭🤭

O zaman benim geç döllenme olayı yok. 25 26 günde regl olurum yumurtlama da düzenli. 23ünde çatlama gördüm .. bende Chatgpt ye sorunca geç yerleşme ihtimali olabilir dedi.. neyse regl gelmezse yarın kan veririm artık yetti canıma 🤣🤣
Hayırlısı olsun bebiş düzenli adet güzel bir şey. Yarın gecikme olacak heralde kan verirsin dediğin gibi idrarda geç yükselebilir belki

Elimizden geleni yapacağız gerisine amin 😂 Düzenli adet gören biri için bence geç döllenme durumu olmaz benim gibi döngüsü değişen ve pcoslarda falan olur anca
Evet benim iki oğlumda geç döllenme doktor kontrolünde 2 hafta geriden geliyo diyorlardı geç döllenme deyince de tmm diyorlardı geç döllenme işte regle yakın yumurtlama olduğu için arada öyle fark oluyo

Ben regl oldum 1 hafta sonra düğünüm oldu 1 hafta sonrada bebek tutmuş doktor gününe kadar söylemişti tuttuğu günü 😀 simdide uğraşıp duruyoruz yok yumurtlama yok çatlama yine yok😀 istemeyip korunmasaydim kesin tutardi
Tam zamanında yapmışsınız bacım 😂😂 istiyor muydunuz kazaya mı kurban gitttiniz 😂

Onun suçu degıldı aslında sinirinş benden çıkardı ben düğün günü evlenmıcem dıye ortalıgı ayaga kaldırdım sonra gece uyucaktım hastaneye gıttık sabah beste geldik eve regl oldum zaten 🤣🤣🤣🤣
Ama iyide onun tarafından düşün bizimle erkekler bir olmuyoki adama ne zor olmustur

Back
X