- 9 Haziran 2025
- 1.320
- 1.196
- 48
- 27
Maşallah ya benim ablamında öyle ben daha 28 olacağım çocuk yokAma iyikide hemen olmuş oğlum şuan boyumu geçti arkadaş gibiyiz 14 yaşında genç anne olmanın faydaları bide yaşımı belli etmeyince

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah ya benim ablamında öyle ben daha 28 olacağım çocuk yokAma iyikide hemen olmuş oğlum şuan boyumu geçti arkadaş gibiyiz 14 yaşında genç anne olmanın faydaları bide yaşımı belli etmeyince
Aynen 2.cide 7 ay sonra tuttu doktor kontrolndeydim çatlamayı söyledi hemen yapistirdikHemen tutuvermiş ikisinde de yumurtlama zamanını yakalamışsın hep erkek olmuş![]()
Ama iyide onun tarafından düşün bizimle erkekler bir olmuyoki adama ne zor olmustur
2.oglumu 28 yaşında doğum yapmistim olsun canım herseyde bi hayır vardır kac yaşında evlendin kaç yıl olduMaşallah ya benim ablamında öyle ben daha 28 olacağım çocuk yok![]()
Insallah gelmez kuşumBende de tık yok regl henüz gelmedi gelmesini bekliyorum![]()
Hahahaha ozaman bence sizin şuan bence tek sorununuz sperm o düzelince gelecektir inşallah prensesAynen 2.cide 7 ay sonra tuttu doktor kontrolndeydim çatışmayı söyledi hemen yapistirdik![]()
Kiz varya ağzından bal damlıyor gel bi öpeyim senjHahahaha ozaman bence sizin şuan bence tek sorununuz sperm o düzelince gelecektir inşallah prenses![]()
26 olacaktım evlendim şimdi 28e az kaldı 2 senemiz doluyor eylülde2.oglumu 28 yaşında doğum yapmistim olsun canım herseyde bi hayır vardır kac yaşında evlendin kaç yıl oldu
Her ay aynı belirtileri yaşıyoruz tek eksik bebekKızlar güldük eglendikte ben dün gece 12 de iş cıkısım benım belime öyle bir agrı saplandıkı eve kendımı zor artım bugün tık yok, ara sıra kasıgım sızlıyo göğsüm hala şiş dokununca agrıyo ama sabahları regl sancısıyla uyanıyom neden yae uffff bu kadar agrı çekip hamıle değilsem varya uyy
Oo daha yeni canim olur olur burda güzel haberini verirsin bu ay insallah26 olacaktım evlendim şimdi 28e az kaldı 2 senemiz doluyor eylülde4 aydır korunmuyoruz
İnşallah yaaOo daha yeni canim olur olur burda güzel haberini verirsin bu ay insallah![]()
Ben düzensiz olduğum için her adet öncesi sıkıntı çekiyorumKızlar güldük eglendikte ben dün gece 12 de iş cıkısım benım belime öyle bir agrı saplandıkı eve kendımı zor artım bugün tık yok, ara sıra kasıgım sızlıyo göğsüm hala şiş dokununca agrıyo ama sabahları regl sancısıyla uyanıyom neden yae uffff bu kadar agrı çekip hamıle değilsem varya uyy
Ama hcg 2.30'dan düşük çıktı kızInsallah gelmez kuşum![]()
2.30mu cikti yoksa 0.2mi bu bile önemli bi detayAma hcg 2.30'dan düşük çıktı kızYani regl gelse iyi olur
![]()
<2.30 yazıyordu ama benim hep öyle yazıyor ne zaman kan versem2.30mu cikti yoksa 0.2mi bu bile önemli bi detay
Stres yaptık ya gelmiyor işteBende de tık yok regl henüz gelmedi gelmesini bekliyorum![]()
Beta sıfırla başlamıyorsa 2 ile başlıyorsa devamı gelebilir belki canımAma hcg 2.30'dan düşük çıktı kızYani regl gelse iyi olur
![]()
Mfk ne kızzMfk yöntemi 3.4.3.4 de denedim gün asirida denedim 2gune bi de denedim hepsini denedim ama boşa deniyomusum eşimin spermde sorun varmıştır iste