Kızlar güldük eglendikte ben dün gece 12 de iş cıkısım benım belime öyle bir agrı saplandıkı eve kendımı zor artım bugün tık yok, ara sıra kasıgım sızlıyo göğsüm hala şiş dokununca agrıyo ama sabahları regl sancısıyla uyanıyom neden yae uffff bu kadar agrı çekip hamıle değilsem varya uyy

Kızlar güldük eglendikte ben dün gece 12 de iş cıkısım benım belime öyle bir agrı saplandıkı eve kendımı zor artım bugün tık yok, ara sıra kasıgım sızlıyo göğsüm hala şiş dokununca agrıyo ama sabahları regl sancısıyla uyanıyom neden yae uffff bu kadar agrı çekip hamıle değilsem varya uyy
Her ay aynı belirtileri yaşıyoruz tek eksik bebek :KK48:

Ben düzensiz olduğum için her adet öncesi sıkıntı çekiyorum 🙄

Kızlar iki gün önce test yapmıştım silik çizgi çıkmıştı dün de yaptım tam çizgi görüp öyle kan vereyim diye çizgi çıkmadı bugün yaptım yine belli belirsiz yada ben öyle görmek istiyorum diye gölge görüyorum adetimin gecikmesinin 3. Günü acile gittim kan vermeye az önce çünkü sol kasığım cidden ağrıyor doktor resmen yüzüme bakmadı burda sadece acil vakaları alıyoruz poliklinikte verin dedi orda da doktor yok 🤦🏻‍♀️ yarın sağlık ocağına gidecem olsa testte çıkardı net çizgi diye düşünüyorum neden olamıyorum bilmiyorum normalde de düzenlidir 🥲

Back
X