Kızlar iki gün önce test yapmıştım silik çizgi çıkmıştı dün de yaptım tam çizgi görüp öyle kan vereyim diye çizgi çıkmadı bugün yaptım yine belli belirsiz yada ben öyle görmek istiyorum diye gölge görüyorum adetimin gecikmesinin 3. Günü acile gittim kan vermeye az önce çünkü sol kasığım cidden ağrıyor doktor resmen yüzüme bakmadı burda sadece acil vakaları alıyoruz poliklinikte verin dedi orda da doktor yok 🤦🏻‍♀️ yarın sağlık ocağına gidecem olsa testte çıkardı net çizgi diye düşünüyorum neden olamıyorum bilmiyorum normalde de düzenlidir 🥲
Yalancı gebelik olmasın testte? Aynı marka testle mi yaptın canım

Yalancı gebelik olmasın testte? Aynı marka testle mi yaptın canım
Evet aynı testle yaptım laboquick olsa çıkardı diyorum heralde siteye baktım adet günü herkesin genelde pespembe çizgi benim üç gün geçti tık yok ortada😕ama bugüne kadar adetim hiç uygulamada yazan tarihten gecikmemişti ilk kez başıma geliyor üç dört gün gecikme

Evet aynı testle yaptım laboquick olsa çıkardı diyorum heralde siteye baktım adet günü herkesin genelde pespembe çizgi benim üç gün geçti tık yok ortada😕ama bugüne kadar adetim hiç uygulamada yazan tarihten gecikmemişti ilk kez başıma geliyor üç dört gün gecikme
Belkide geç yumurtlamışşındır canım

Laboquick 20 mg hcg ölçüyor, istersen daha hassas bir test dene veya yarın sağlık ocağına kan ver. Ben dün sağlık ocağòndan randevu almıştım test yaptiricam diyince perşembe gel dedi. Günlük 5 kişilik kontenjanları varmış kan alımı için. Bana saçma geldi 5 kişi olayı, siz duydunuz mu böyle bir şey kızlar? Yani öyleyse eğer hemen kan almayabilir bizim buradaki randevu veriyor

Ay kızlar bu tam olarak her gün benn

Eklentiler

• IMG_5320.webp
    IMG_5320.webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 26
Laboquick 20 mg hcg ölçüyor, istersen daha hassas bir test dene veya yarın sağlık ocağına kan ver. Ben dün sağlık ocağòndan randevu almıştım test yaptiricam diyince perşembe gel dedi. Günlük 5 kişilik kontenjanları varmış kan alımı için. Bana saçma geldi 5 kişi olayı, siz duydunuz mu böyle bir şey kızlar? Yani öyleyse eğer hemen kan almayabilir bizim buradaki randevu veriyor
Aa ilk kez duydum sıra olayını bi kez daha kan vermistim hcg o zaman öyle dememişlerdi bana belki de yer vardı diye yada yeni düzenleme olabilir

Chatgpt de öyle diyor😂🌸 ben anlamıyorum geç de yumurtlasan adet zamanı yine çizgi gözükür diye düsünüyorum ya bu kadar gecikmezdi hayırlısı olsun
Geç yumurtlama regle yakın yumurtlama olduysa olur ve regl günü çıkmaz benim 10.gun regl geçince işte silik çıkmıştı daha öncesinde hiç cikmadi

Screenshot_2025-08-06-20-07-23-867_com.openai.chatgpt.webp

Eklentiler

• Screenshot_2025-08-06-20-07-43-536_com.openai.chatgpt.webp
    Screenshot_2025-08-06-20-07-43-536_com.openai.chatgpt.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 26
  • Screenshot_2025-08-06-20-06-58-453_com.openai.chatgpt.webp
    Screenshot_2025-08-06-20-06-58-453_com.openai.chatgpt.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 24
Ya kızlar bu arada yeni geldi aklıma benim yumurtlama 21 de gözüküyordu ki zaten oldu 4 gün sonra yine yumurtlama olur gibi akıntı oldu acaba bu mümkün mü bir ayda iki defa yumurtlama olur mu🙄

Back
X