2 haftaya kadar zaten iyce artmış olur değerin canim ozaman gidersi
Bence biraz dursun sonra belliki sağlıklı gebelik yinede sen bilirsin
Bende sizin gibi düşünüyorum kızlar en iyisi 2 hafta sonra gideyim doktora. Keseyi görmeden de kimseye söylemicem nasıl dayanıcaksam

Ya dayanmak çok zor olmalı, hatta kalp atişini duymadan eşiniz dışında kimseye söylemeyin diyorlar
Zaten şuan eşim ve siz yani buradaki arkadaşlarım dışında kimse bilmiyor burası iyiki var ya en azından insan burada içini döküyor

Benim riskli gebelikti ilk 3 ay söylemeyecektim kimseye aile dışında. İşyerinde sigara içmememden anladılar
Ben de bunu düşünüyorum okulda nerdeyse her tenefüs sigaraya indiğim için herkes sorar kesin o yüzden gebelik öncesinde bırakmak lazım hem sağlik için hem de bu tür olaylara mahal vermemek için İki gündür içmiyorum inşallah devamı gelir

Yok kuzum bu grupla 4. Ayım benimde iki kurtajim var ne yazikki son kurtajdan sonra 8 ay geçti

Canım bu bana sanırım ya innovita ya da laboquick yanında hediye gelmişti denedigimde negatifti dogruymus

Ya şuan bende onu düşünüyorum nasıl bırakıcam şu mereti ya
Canım şöyle diyim sana sende de olur mu bilmem de ben ilk bir hafta zorlandım eşimden bir çekimlik içiyordum sadece bi kaç gün o da. Sonra bir hafta sonra mide bulantısı bir başladı aralıksız her gün afedersin kustum 13. Haftaya kadar da devam etti. Sigara kokusu bile midemi kaldırıyordu. Yani iç deseler de içemezdim. Ama doğumdan sonra varya nasıl canım istiyordu o zor işte

Aynen canım bende öyle tenefüslerde full sigara olduğu için inmediğim bir tenefüste anlarlar

Allah affetsin ben şuanda bile günde 3-4 tane içiyorum vicdan azabı çekiyorum ama dayanamıyorum. Ez azından keseyi görene kadar günde 1-2 içsem diyorum

Ben okul önceci olduğum için tenefüsümüzün olmamasından dolayı okulda anlaşılmaz benim durum

Allah affetsin ben şuanda bile günde 3-4 tane içiyorum vicdan azabı çekiyorum ama dayanamıyorum. Ez azından keseyi görene kadar günde 1-2 içsem diyorum
Valla benim bir arkadaş var ikinciye hamile hatta bu ay sonu doğumu var hala içiyor hemde öyle bir iki değil. Çok zararlı ya benim için de zor olacak da vicdan azabı çekerim aynen Allah korusun bişey olur falan. Keseyi görünce zaten iyice vicdan yapar bırakırsın canım. İlk haftalar zorluyor sonra alışıyorsun mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…