- 29 Aralık 2024
- 2.237
- 1.319
- 48
Benimde yarın inşallah olmazsınız güzel haber alirsinizKızlar benim yarın bat günüm bugün gündüz sarı lekelenmem oldu şuan hiç yok nedendir sizce ?
Kimbilir belki ondandır insallahEvet kuzum yok hiçbiri. Keşke gebelikten olmuş olsa
Ahhh inşallahhh. Rabbim ikimize ve isteyen herkese nasip etsinKimbilir belki ondandır insallah
Amiiinnn amiiinnnKızlar gezen okunuyo hepimize dua ettim insallah en kısa sürede o güzel haberi aliriz
Evet canım bir kere daha kana baktır o da güzel artmışsa bekle kendin hesapla beta 3000-4000 arası olduğunda kese görmeye gidersin. Şuan gitsende doktorda kanda betaya bakmaktan başka bir şey yapmaz zaten. Çok güzel yükselmiş inşallah sağsalim kucağına alırsın
2 haftaya kadar zaten iyce artmış olur değerin canim ozaman gidersi
Bende sizin gibi düşünüyorum kızlar en iyisi 2 hafta sonra gideyim doktora. Keseyi görmeden de kimseye söylemicem nasıl dayanıcaksamBence biraz dursun sonra belliki sağlıklı gebelik yinede sen bilirsin
Ya dayanmak çok zor olmalı, hatta kalp atişini duymadan eşiniz dışında kimseye söylemeyin diyorlarBende sizin gibi düşünüyorum kızlar en iyisi 2 hafta sonra gideyim doktora. Keseyi görmeden de kimseye söylemicem nasıl dayanıcaksam
Zaten şuan eşim ve siz yani buradaki arkadaşlarım dışında kimse bilmiyorYa dayanmak çok zor olmalı, hatta kalp atişini duymadan eşiniz dışında kimseye söylemeyin diyorlar
Benim riskli gebelikti ilk 3 ay söylemeyecektim kimseye aile dışında. İşyerinde sigara içmememden anladılarYa dayanmak çok zor olmalı, hatta kalp atişini duymadan eşiniz dışında kimseye söylemeyin diyorlar
Ya şuan bende onu düşünüyorum nasıl bırakıcam şu mereti yaBenim riskli gebelikti ilk 3 ay söylemeyecektim kimseye aile dışında. İşyerinde sigara içmememden anladılar
Ben de bunu düşünüyorumBenim riskli gebelikti ilk 3 ay söylemeyecektim kimseye aile dışında. İşyerinde sigara içmememden anladılar
Yok kuzum bu grupla 4. Ayım benimde iki kurtajim var ne yazikki son kurtajdan sonra 8 ay geçtiKız daha 4.ayında böyleysen biz ne yapalım oturdum saydım tam 69 aydır deniyorumbunun sadece 7 ayı güzel geçti hamileydim çünkü onları da kucağıma almak nasip olmadı. Diğer 62 ayı sürekli hüsran ve gözyaşı. Koca karı yöntemi, çatlatma iğnesi, kürler, tüp bebek dahil aklına gelebilecek her türlü yöntemi denedim. Yinede pes etmiş değilim olacak inanıyorum. Bu kadar çabuk karalar bağlarsan olmaz biraz enerjik olalım olacak inşallah
Canım bu bana sanırım ya innovita ya da laboquick yanında hediye gelmişti denedigimde negatifti dogruymusKızlar bu marka kaset test hiç duydunuz ben ilk defa gördüm bunu yalancı cikariyomu sizce testi 15.04de yaptım şuan 2 dk içinde silik şekilde çizgi var ayy kesin buda yalanci pozitif cikariuoçünkü imkansız zaten diye aksiyon arayıp yaptım olmaz diye çünkü eşimin biliyosunuz sperm sorununu ona rağmen çizgi çıkardı pes yani yalancının ötesi
Canım şöyle diyim sana sende de olur mu bilmem de ben ilk bir hafta zorlandım eşimden bir çekimlik içiyordum sadece bi kaç gün o da. Sonra bir hafta sonra mide bulantısı bir başladı aralıksız her gün afedersin kustum 13. Haftaya kadar da devam etti. Sigara kokusu bile midemi kaldırıyordu. Yani iç deseler de içemezdim. Ama doğumdan sonra varya nasıl canım istiyordu o zor işteYa şuan bende onu düşünüyorum nasıl bırakıcam şu mereti ya
Aynen canım bende öyle tenefüslerde full sigara olduğu için inmediğim bir tenefüste anlarlarBen de bunu düşünüyorumokulda nerdeyse her tenefüs sigaraya indiğim için herkes sorar kesin o yüzden gebelik öncesinde bırakmak lazım hem sağlik için hem de bu tür olaylara mahal vermemek için İki gündür içmiyorum inşallah devamı gelir
Allah affetsin ben şuanda bile günde 3-4 tane içiyorum vicdan azabı çekiyorum ama dayanamıyorum. Ez azından keseyi görene kadar günde 1-2 içsem diyorumCanım şöyle diyim sana sende de olur mu bilmem de ben ilk bir hafta zorlandım eşimden bir çekimlik içiyordum sadece bi kaç gün o da. Sonra bir hafta sonra mide bulantısı bir başladı aralıksız her gün afedersin kustum 13. Haftaya kadar da devam etti. Sigara kokusu bile midemi kaldırıyordu. Yani iç deseler de içemezdim. Ama doğumdan sonra varya nasıl canım istiyordu o zor işte
Ben okul önceci olduğum için tenefüsümüzün olmamasından dolayı okulda anlaşılmaz benim durumBen de bunu düşünüyorumokulda nerdeyse her tenefüs sigaraya indiğim için herkes sorar kesin o yüzden gebelik öncesinde bırakmak lazım hem sağlik için hem de bu tür olaylara mahal vermemek için İki gündür içmiyorum inşallah devamı gelir
Bu first diye bi test canim laboquick değil ama seninkidemi firsttiCanım bu bana sanırım ya innovita ya da laboquick yanında hediye gelmişti denedigimde negatifti dogruymus
Pazartesi tekrar yapcam aynı markayı çıkıp alabilirsem reglim gelmezse bakalim koyulasma olcakmi diyeCanım bu bana sanırım ya innovita ya da laboquick yanında hediye gelmişti denedigimde negatifti dogruymus
Valla benim bir arkadaş var ikinciye hamile hatta bu ay sonu doğumu var hala içiyor hemde öyle bir iki değil. Çok zararlı ya benim için de zor olacak da vicdan azabı çekerim aynen Allah korusun bişey olur falan. Keseyi görünce zaten iyice vicdan yapar bırakırsın canım. İlk haftalar zorluyor sonra alışıyorsun mecburAllah affetsin ben şuanda bile günde 3-4 tane içiyorum vicdan azabı çekiyorum ama dayanamıyorum. Ez azından keseyi görene kadar günde 1-2 içsem diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?