Benim de daha düşmedi sisteme...Kan testi verdim de acaba akşama kadar e nabıza fuş
Yok kız sordum ebeye akşama kadar düşer dedi bende bekliyorum işte
Benim geçen ay battan 2 gün gecikmişti. Eğer aynı olursa yarın regl olmam lazım. Ama her an regl olacakmışım gibi bir hos var hâlâValla ben de işin tuhafı daha önce oluyor muydu hiç hatırlamıyorum şimdi dikkat gebe kalma da ya her belirti öyle mi acaba dedirtiyor. Belki geçen aylarda böyle oluyordum yani ama bu saat oldu adet olmadımgece olurum herhalde akşam diyordum akşam geçti gece olurum karın ağrısı da geçti bende
Bizim burda ertesi gün öğlene doğru dusuyo küçük yerse belki dogrudurKan testi verdim de acaba akşama kadar e nabıza fuş
Yok kız sordum ebeye akşama kadar düşer dedi bende bekliyorum işte
Benim hiç gecikmez ki hata erken bile olmuş maksimum akşam gelirdiBenim de daha düşmedi sisteme...
Benim geçen ay battan 2 gün gecikmişti. Eğer aynı olursa yarın regl olmam lazım. Ama her an regl olacakmışım gibi bir hos var hâlâOlacaksa olsun da önümüze bakalım kardeşim
MerkezdeyimBizim burda ertesi gün öğlene doğru dusuyo küçük yerse belki dogrudur
Ozaman bekleme canim yarin öğlene doğru anca cikarMerkezdeyim
Bencede teşekkür ederimOzaman bekleme canim yarin öğlene doğru anca cikar
İdrar testi yapmismiydinBencede teşekkür ederim
Bencede teşekkür ederim
Benim şimdi olduBenim hiç gecikmez ki hata erken bile olmuş maksimum akşam gelirdi
Öteki aya kismetBenim şimdi oldu
Henüz erken canim bekle biraz benimde yarın ama hiç belirti yok birden tik diye gelcek galibaAdet olacak gibi hissediyorum 6 gün var test saçma dimi
Salı akşamı yaptım negatifti.İdrar testi yapmismiydin
Anladım yarın güzel sonuç alirsin inşallah hep birlikte sevinirizSalı akşamı yaptım negatifti.
Bekleyebilsem 2 gün kala çıkar mı ki yaHenüz erken canim bekle biraz benimde yarın ama hiç belirti yok birden tik diye gelcek galiba
Hadi inşallahAnladım yarın güzel sonuç alirsin inşallah hep birlikte seviniriz
Çoğu kişinin çıktı benim hiç erken çıkmadığı için bilemiyorumBekleyebilsem 2 gün kala çıkar mı ki ya
Canım en iyisi âdet gecikmesi bende salı akşamı yaptım negatif ama hala adet olmamışım kan testini bekliyorumBekleyebilsem 2 gün kala çıkar mı ki ya
Önümüzdeki ay inşallah gönlünden ne geçiyorsa olsunBenim şimdi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?