Kızlar selam, biliyorsunuz 2 gün önce beta 19 gelmişti bugün tekrar yaptırdım 60 çıktı çok şükür baya ilerlemiş benimde idrarımda yanma vardı hastaneye gitmişken acil doktoruna göründüm tek şase lik ilaç verdi enfeksiyon için gece onu içicem. Şimdi size birşey sormak istiyorum ben kadın doğum doktoruna ne zaman gideyim sizce. Kese görüneceği zaman gitmem daha mantıklı değil mi ? Sonuçta şimdi birşey göremez. Ben zaten folik asit kullanıyorum ne zamandır.

Evet canım bir kere daha kana baktır o da güzel artmışsa bekle kendin hesapla beta 3000-4000 arası olduğunda kese görmeye gidersin. Şuan gitsende doktorda kanda betaya bakmaktan başka bir şey yapmaz zaten. Çok güzel yükselmiş inşallah sağsalim kucağına alırsın

Salı akşamı yaptım negatifti.
Bende salı yaptım en son negatifti avox yapmıştım çıkmadı bugün adet günü gelmedi daha ya. Hiç gecikmez aynı benimde erken geldiği bile olur döngüm çok kısadır zaten 25 günde bir olurum. Niye olmadım ki olsam kafam rahatlayacak şimdi test alsam en yakın nöbetçi eczane yarım saat aman yapmayacağım test yarına gelir diye düşünüyorum bir yandan bişey dürtüyor niye olmadım şimdi diye stresten gelmedi belki valla

Yarın sabah al hemen erkenden yap bence ben duramam sahsen

2 haftaya kadar zaten iyce artmış olur değerin canim ozaman gidersi

Bence biraz dursun sonra belliki sağlıklı gebelik yinede sen bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…