Evet bende aynıyım işte göğsümde de ağrı yok ama yumuşaklık var 😀
Valla geçen ay 1 hafta boyunca kasıklarım ağırdı bişey olmadı bu ay da çok varmış gibi durmuyor işte normalde yarın adetim gelecek gibi de hissetmedim yarın tekrar sabahtan test yaparım diye düşünüyorum bakalım bir umut
Senin ne zamandı bat günün

Benim de geçen çok ağrılarım olmuştu ama gebelik oluşmadı o yüzden belirtilere de pek inanmıyorum ama hiç belirti olmaması garip geliyor
Yarın pozitife döner inşallah canım
Benim bat 29 Haziran

Benim normalde de akıntım var o yüzden belli dönemlerde artıyordur belki
Fitil kullandım hatta birkaç ay
Sizin belirtileriniz birkaç güne artar belki ama benim adet tarihim geldi sayılır o yüzden artacak gibi gelmiyor artık
Dünkü negatiften sonra test yapmaya cesaretim kalmadı 😔

regl gecikmesini beklemeyi bi basarabilsek varya o kadar iyi olacak ki

Bazen diyorum ki o kadar istemedim korundum keske hic fark etmeden kazayla olsaymis bu kadar stresli bi is oldugunu tahmin etmiyordum
Kesinlikle katılıyorum instagramda karşıma bi şey çıktı bu zamana kadar sen onu istemedin şimdide o seni istemiyor diye çok etkilenmişim herkese hemen çocuk düşünün diye tavsiye veriyorum 😆

Ben de öyle inan 😞
Adetim geldi üzülsem mi sevinsem mi şaşırdım bişey sorucam tarlusal ile adet gördüm daha önce kullandın mı bilmiyorum adetim bittikten ne kadar süre sonra yumurtlama olur genel olarak mesala sen kaç gün sonra yumurtlamanı görüyorsun ovulasyon vardı daha önceden bende onunla takip etmiştim ama o benı iyice strese soktu o yüzden onu tekrar yapmayı düşünmüyorum

Adetim geldi üzülsem mi sevinsem mi şaşırdım bişey sorucam tarlusal ile adet gördüm daha önce kullandın mı bilmiyorum adetim bittikten ne kadar süre sonra yumurtlama olur genel olarak mesala sen kaç gün sonra yumurtlamanı görüyorsun ovulasyon vardı daha önceden bende onunla takip etmiştim ama o benı iyice strese soktu o yüzden onu tekrar yapmayı düşünmüyorum
Ben daha önce kullandım canım ben de adet bitikten yaklaşık 16.günde yumurtlama görüyorum çünkü benim döngüm 30 gün yani adet olacağından tarihten 14 gün önce oluyor canım yumurtlama yaklaşık olarak ❤️ ovulasyon testi ben de yapmıyorum düzenli ilişki olunca gereksiz gelmeye başladı boşu boşuna stres

Hic oyle 21. gun falan demedi bana burdaki doktor ben almanyada yasiyorum reglin 2-4. gun arasi gel dedi. Sonra sonuclar cikmis bana postayla yolladilar ne bir doktor yorumu var ne bisey. Turkiyeye gelince kendi doktoruma gosterecegimaynınworınu

Benim de geçen çok ağrılarım olmuştu ama gebelik oluşmadı o yüzden belirtilere de pek inanmıyorum ama hiç belirti olmaması garip geliyor
Yarın pozitife döner inşallah canım
Benim bat 29 Haziran
Bu ay benimde hiçi belirtim olmadı 5 gün pik oldu 0 belirti ve koyu kahve rengi lekelenme ile ikinci gün akşama doğru kırmızı adete döndü ama öyle hafif ki kanama iki günde bir ped kadar bile degil anlamadım bişe

Eklentiler

• IMG_1814.webp
    IMG_1814.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 29
Back
X