Nasıl gidiyor canım
Var mı belirtin
4-5 gündür hafif akıntım geliyor 2 gündür de kasıklarımda ağrı var adet belirtileri de olabilir tabi yine dayanamayıp Salı günü test yaptım ama negatif çıkmıştı . Yarın testi tekrarlayabilirim gelmezse adetim.

Sizlerde neler var neler yok nasıl gidiyor

ElizabethBennettt ElizabethBennettt 20 21 23 24 25 26 değerlendirildi 😅 akşam tekrar yapacağım çatlama var mı diye 😒 ay ben ateş ölçmeyi unuttum ya bugün de pikti tekrar başlayım yarından itibaren 🙁

Eklentiler

• IMG_1737.webp
    IMG_1737.webp
    101,8 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_1806.webp
    IMG_1806.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_1805.webp
    IMG_1805.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 21
Kızlar herkese merhabalar.. 16 haziran BAT'tı..sizce ovulasyon tarihim tahmini hangi günler olur? Bu konuda fazla bilgim yok..Çocuk düşünüyoruz. Yardımcı olursanız çok sevinirim
Döndünüz kaç günde bir

ElizabethBennettt ElizabethBennettt evet şimdi dışarıdayım akşam yatmadan bidaha yapcam çatladıysa bi tur daha beraberlik olur sonra adaya veda 😅 ya benim cumartesi lazer randevum var acaba sıkıntı olur mu ki

Kızlar herkese merhabalar.. 16 haziran BAT'tı..sizce ovulasyon tarihim tahmini hangi günler olur? Bu konuda fazla bilgim yok..Çocuk düşünüyoruz. Yardımcı olursanız çok sevinirim
16 haziranda mi regl oldunuz bu sat demek son adet tarihi. Donguler duzenli mi kac gunde bir bilgi verirseniz ona gore tahmin edelim ovulasyonu

ElizabethBennettt ElizabethBennettt evet şimdi dışarıdayım akşam yatmadan bidaha yapcam çatladıysa bi tur daha beraberlik olur sonra adaya veda 😅 ya benim cumartesi lazer randevum var acaba sıkıntı olur mu ki

Sanmiyorum sikinti olacagini millet farketmeden hamile kaliyo o sirada her seyi yapiyolar mesela. Biz her seyden nem kapiyoruz

4-5 gündür hafif akıntım geliyor 2 gündür de kasıklarımda ağrı var adet belirtileri de olabilir tabi yine dayanamayıp Salı günü test yaptım ama negatif çıkmıştı . Yarın testi tekrarlayabilirim gelmezse adetim.

Sizlerde neler var neler yok nasıl gidiyor

Benim de akıntım var ve göğüslerim dolgun
Onun dışında pek belirtim yok canım
Ara ara belim, kasığım, göğsüm sızlıyor ama hemen geçiyor
Dün akşam test yaptım, negatif çıktı
Birkaç güne regli olacağım herhalde
Bu kadar belirtisiz gebelik olmaz gibi geliyor

Ben de sifir akinti gidiyorum ya. Baya bi gazim var benim biraz gogus yanlarinda dokununca hassasiyet var o kadar. 6. gun ovulasyon sonrasi..
belirtisiz gebelik oluyor ama siz iki gun sonra bi test daha yapin

Evet bende aynıyım işte göğsümde de ağrı yok ama yumuşaklık var 😀
Valla geçen ay 1 hafta boyunca kasıklarım ağırdı bişey olmadı bu ay da çok varmış gibi durmuyor işte normalde yarın adetim gelecek gibi de hissetmedim yarın tekrar sabahtan test yaparım diye düşünüyorum bakalım bir umut
Senin ne zamandı bat günün

Kızlar çatlamayı değerlendirdikten sonra test gününe kadar ilişkiye ara mı veriyorsunuz?

Ben de sifir akinti gidiyorum ya. Baya bi gazim var benim biraz gogus yanlarinda dokununca hassasiyet var o kadar. 6. gun ovulasyon sonrasi..
Gebelik olsa bile erkenden belirti gösterirmi ki ben az yumurtlamadan sonra 12. Günde falan belirti gösterir zannediyodum

Benim normalde de akıntım var o yüzden belli dönemlerde artıyordur belki
Fitil kullandım hatta birkaç ay
Sizin belirtileriniz birkaç güne artar belki ama benim adet tarihim geldi sayılır o yüzden artacak gibi gelmiyor artık
Dünkü negatiften sonra test yapmaya cesaretim kalmadı 😔

Back
X