Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşkım evet çizgi silikleşmişKızlar ya çatlama olmuş mu ?ElizabethBennettt
akantus
nryyy bi saat önce sıvı aldım ama fazla çay kahve misafirlikteydik
![]()
Kızlar bakar mısınız ya silik gözüküyor gibi eczaneden aldım ben bu testi miratech ismi . 3 dakika yazıyordu yanımda saat yoktu ama 3 dakikayı geçmiştir . Tam atcakken farkettim kuruma çizgisi olabilir mi
Kuruma çizgisinde renk olmuyor seninkinde renk var bildiğin :))Kızlar bakar mısınız ya silik gözüküyor gibi eczaneden aldım ben bu testi miratech ismi . 3 dakika yazıyordu yanımda saat yoktu ama 3 dakikayı geçmiştir . Tam atcakken farkettim kuruma çizgisi olabilir mi
Ay sanki pembe gibi ya gri olunca geçersiz oluyor ya cizgi pembe duruyor bat ne zamandı var benceKızlar bakar mısınız ya silik gözüküyor gibi eczaneden aldım ben bu testi miratech ismi . 3 dakika yazıyordu yanımda saat yoktu ama 3 dakikayı geçmiştir . Tam atcakken farkettim kuruma çizgisi olabilir mi
Bence de var canım bu çizgi pembe. Kaç gün kalmıştı reglineKızlar bakar mısınız ya silik gözüküyor gibi eczaneden aldım ben bu testi miratech ismi . 3 dakika yazıyordu yanımda saat yoktu ama 3 dakikayı geçmiştir . Tam atcakken farkettim kuruma çizgisi olabilir mi
Sen test yaptınmıı tekrarrAy sanki pembe gibi ya gri olunca geçersiz oluyor ya cizgi pembe duruyor bat ne zamandı var bence![]()
Bence bi kan ver bariz çünküüBugün bat tarihim ama emin olamadım çok net çıkmadı diye
Az önce verdim işyerimin oradaki lab dan 1-2 gibi çıkar dediler sonuçBence bi kan ver bariz çünküü
Yok balım eşim geç geldi aldırmadım, birazdan kan vermeye gidecezSen test yaptınmıı tekrarr
Tamam hadi bakalım hayırlı haberler inşallah :)Yok balım eşim geç geldi aldırmadım, birazdan kan vermeye gidecez![]()
İnşallah AminnnnnTamam hadi bakalım hayırlı haberler inşallah :)
Çatlamamış ama bence eli kulağında canım. Gerçekten nasıl bir yumurtan oldu maşallahKızlar ya çatlama olmuş mu ?ElizabethBennettt
akantus
nryyy bi saat önce sıvı aldım ama fazla çay kahve misafirlikteydik
![]()
Kuzum bu zamana kadar değerlendirdikleriniz yeterli gelir bence stres olma
Çok net bir silik çizgi var kuzumKızlar bakar mısınız ya silik gözüküyor gibi eczaneden aldım ben bu testi miratech ismi . 3 dakika yazıyordu yanımda saat yoktu ama 3 dakikayı geçmiştir . Tam atcakken farkettim kuruma çizgisi olabilir mi
Kan verdim canım çıkmasını bekliyorum büyük bir heyecanlaÇok net bir silik çizgi var kuzumHadi inşallah hayırlısı olsun. Dilersen bugün kan ver yada birkaç gün artmasını bekle öyle ver
![]()
bence varr, pembe çünküüü oleyBugün bat tarihim ama emin olamadım çok net çıkmadı diye
sonuç çıkınca bize de bildirr, yüzünü güldüren bir sonuç dilerim :)Yok balım eşim geç geldi aldırmadım, birazdan kan vermeye gidecez![]()