Aynı belirtiler bendede var benimde gelen yok ama şöyle düşündüm benim ovu takibi yaparken birden 31 temmuzda siliklesti ozaman yumurta catladiysa eğer şuan dpo 10 oluyo ve 2 3 gün sonra olup olmuycagim netleşir bence
Canım peki bir şey soracağım sen gerçekten biliyorsun. Benim şeffaf uzayan akıntım 31 Temmuz da geldi. Yani ben 31 temmuzu mu dpo baz almalıyım ?

Canım peki bir şey soracağım sen gerçekten biliyorsun. Benim şeffaf uzayan akıntım 31 Temmuz da geldi. Yani ben 31 temmuzu mu dpo baz almalıyım ?
Ovu denemedim galiba ozaman öyle anlıyorum kimisinde akıntı gelmeyebiliyi kimisinde sonra yada önce gelebiliyo benim akıntı olduğu gün asla pik olmadı yeni akintim oldu mesela benim

Benimde egerki 31yse seninle aynıyız bende şuan dpo 10dayim awox sipariş verdim hafta içi gelince deneyecegim

Kuzum pik oldugu gun catlarmi peki
Sen gecen gün o testi denedim demistin ya şimdi chatcptye sordum first 6.7 ml olunca algiliyomus nova diye bi test denedim oda 20ml olunca algılıyorum first çok çok hassasmis awox gelsin bide onu deniycem bkalom first de çıktı nova da çıkmadı cunku

Ovu denemedim galiba ozaman öyle anlıyorum kimisinde akıntı gelmeyebiliyi kimisinde sonra yada önce gelebiliyo benim akıntı olduğu gün asla pik olmadı yeni akintim oldu mesela benim
Bide ya aslında benim akıntım hep var yani dün akşam bile akıntım geldi. Ama 31 temmuzdaki uzayandı o yüzden ona yordum

Senin bat ne zaman canım ? Ya acaba peki sonrasına kaymış olabilir mi yumurtlama
Benim 8 ağustostaydi ben hsg çekindim ovulasyon testi denedim tam daha koyulasmadan 31inde siliklesti bende mecbur öğünü çatlama diye saydım artık aklıma başka çare gelmiyo oyuzdende 8inde regl olmadım diye dusundum

Bide ya aslında benim akıntım hep var yani dün akşam bile akıntım geldi. Ama 31 temmuzdaki uzayandı o yüzden ona yordum
Benim 2 gündür uzayan akintim var normal beyaz krem gibide var artık bikac gün sonra devenin kulağı kopacak 🤣

Eklentiler

• 1000248167.webp
    1000248167.webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 10
Benim 2 gündür uzayan akintim var normal beyaz krem gibide var artık bikac gün sonra devenin kulağı kopacak 🤣
Ay allahım ya ovulasyon testi kullansak ayrı bir stres kullanmasak ayrı bir stres 😂😂😂 bide ben sadece 28.30 ve 1 Ağustos tarihlerini değerlendirebildim. İnternetteki yumurtlama hesaplama siteleri 1 Ağustos ve 2 Ağustos en yüksek pik diyor 13 Ağustos bata göre. Eğer öyleyse benim dpo daha dün dpo8 di ayy kafam çok karıştı ya 🥲

Ay allahım ya ovulasyon testi kullansak ayrı bir stres kullanmasak ayrı bir stres 😂😂😂 bide ben sadece 28.30 ve 1 Ağustos tarihlerini değerlendirebildim. İnternetteki yumurtlama hesaplama siteleri 1 Ağustos ve 2 Ağustos en yüksek pik diyor 13 Ağustos bata göre. Eğer öyleyse benim dpo daha dün dpo8 di ayy kafam çok karıştı ya 🥲
O programlara bakma benim o günleri hiç tutmadı hep farklı tarihler cikti

Akıntıya bakma kız benim daha 2 gün önce oldu akinti o ara hiç olmadı diğer ovu denediğim zamanlardaki akintidan ya sonra ya önce pik gördüm hep
Valla ne bileyim o donemler yaptık bıseyler bıde kasık agrımdan da anladım aslında agrıdan sonra uzayan akıntı geldı ıkı günde ilişki oldu bence ben bu aralar çok streslıyım ondan oluyı

Demi ya nebilim chatgbpt soruyorum dpo 9 da çıkmaz en az dpo 10 olması lazım hcg artışı için yazıyor. Ama burada yazılanlara bakıyorum çıkanlar var sonuç olarak. Kafalı karıştırdı benim de🥲
Döllenme zamanı ile alakalı bazılarında çılıp bazılarında çıkmaması ve herkeste hCG salınım hızı aynı olmayabilir

Back
X