Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim bilgim yok malesefKızlar devlet hastanesi veya araştırma hastanelerinde aşılama yapılıyor mu bilgisi olan var mı
öteki ay belirtilere asla inanmayacağım bende. Psikolojik olarak o belirtileri aradığımız için de oluyor galiba ya. Adetin 2 günü bugün benimde bitsin 4 gün geçsin ovülasyonları yapmaya başlayıp sakince bekleme kararı aldımAy bende öyleyim ya belirtilerime bakarsak her ay hamileyim aynı ya hiç bi fark yok![]()
Ben ovülasyonda yapmıyorum artık daha çok stres oluyorumöteki ay belirtilere asla inanmayacağım bende. Psikolojik olarak o belirtileri aradığımız için de oluyor galiba ya. Adetin 2 günü bugün benimde bitsin 4 gün geçsin ovülasyonları yapmaya başlayıp sakince bekleme kararı aldım
Evet yapiliyo canimKızlar devlet hastanesi veya araştırma hastanelerinde aşılama yapılıyor mu bilgisi olan var mı
Valla regl sayılır yani 4 gündür devam ediyor öyle böyle. Sadece her zamankinden farklı o kadarHakikaten çok uzun süredir böyle bir türlü tam sökülemedin bebeğim ya![]()
Amiiiinn amiiinnn canım. Rabbim hepimize nasip etsinBekle canım inşallah hamilesindir bu üzüntülerin sona erer![]()
Teşekkür ederim canımEvet yapiliyo canim
Sat tarihimiz aynı benimde 7 gün sürerdi en fazla 8 gün sürdü sıcaklardan sanırım. Kasık ağrın içinde belki soldan yumurtladın onun ağrısı olabilir veya kistik bir durum olabilir ondan ağrı yapabilirİyi akşamlar Kızlar bişey soracağım size, 31 temmuzda regl oldum 7 gün sürüyor ama 8-9 gün oldu hala leke geliyor ve sol kasığımda Ağrı var acaba nedendir bir tahmininiz var mı?
Öyle mi ya soğan kürü mü yapsam acaba ? Vallahi abdest aldım ikindi ve akşamı kıldım yine leke geldi anlamadım gittiSat tarihimiz aynı benimde 7 gün sürerdi en fazla 8 gün sürdü sıcaklardan sanırım. Kasık ağrın içinde belki soldan yumurtladın onun ağrısı olabilir veya kistik bir durum olabilir ondan ağrı yapabilir
Bende utanmasam regl son günü test yapıcam öyle bir ağrı öyle bir şişlikİyi akşamlar Kızlar bişey soracağım size, 31 temmuzda regl oldum 7 gün sürüyor ama 8-9 gün oldu hala leke geliyor ve sol kasığımda Ağrı var acaba nedendir bir tahmininiz var mı?
Aşkım buralardayım arada girip size bakıyorum ama kendimi takip etmiyorum artık. Takviyelerim var bir sürü onları kullanıyorum başka da bişey yapmıyorum. Tatile gidip gelicez sonra bir doktora gidip yumurta takibi isteyeceğim. Sen nasılsın kuşumVignette sen nerelerdesin ne durumdasın kuşum sesin cikmiyo
Valla kocam da test alayım mı dedi saçmalama dedim regl oldum nasıl hamile olayımBende utanmasam regl son günü test yapıcam öyle bir ağrı öyle bir şişlik![]()
eczanelere gitmekten utanır oldumValla kocam da test alayım mı dedi saçmalama dedim regl oldum nasıl hamile olayım![]()
Aman iyi ol bitanem bende iyiyim gunumgecti bekliyorum öyle eşime karışımlar felan düzene girmesini bekliyorumAşkım buralardayım arada girip size bakıyorum ama kendimi takip etmiyorum artık. Takviyelerim var bir sürü onları kullanıyorum başka da bişey yapmıyorum. Tatile gidip gelicez sonra bir doktora gidip yumurta takibi isteyeceğim. Sen nasılsın kuşum![]()
Rica ederim tatlimTeşekkür ederim canım
Eşime bende awox sipariş verdirdim normalde yok deyip kızardı almaz aldirmazdi ama sipariş vermiş sasirdimeczanelere gitmekten utanır oldumbu ay benim de çok farklı oldu havalardan sanırım kızlar uzuyor değişiyor heralde ya
Valla eczaneler de biliyor her ay olmadığını artıkeczanelere gitmekten utanır oldumbu ay benim de çok farklı oldu havalardan sanırım kızlar uzuyor değişiyor heralde ya