Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kist enfeksiyon falan varsa iyi geliyormuş ama yoksa yan etkisi olabilir iyice araştır bebek benceBu arada Ben hsg öncesi süt ve maydonoz buharına oturucam 3 gün, hiç duydunuz mu bu kürü
Ben ya iki gündür canım tatlı istiyo yiyorum midem kötü oluyo tiksinti geliyo sanki hem sıcaktan hemde reglim yakın ondan sanırımKızlar sıcaktan midesi bulanan var mı? Valla bayılcam şimdi![]()
Hayırlısı neyse o olsunBilmiyorumki kuzum ya çok stresli
Ayy sorma bende ne yesem midem bulanıyor ama benim midemde yine bakteri oluştu galiba çünkü geçen senede böyle oldu bakteri çıktı yine ona yoruyorum benBen ya iki gündür canım tatlı istiyo yiyorum midem kötü oluyo tiksinti geliyo sanki hem sıcaktan hemde reglim yakın ondan sanırım
Çoğu kişide burda dpo9da cikiyo idrarda hadi senin belki idrarda çıkmadı diyelim çünkü idrara geç yansıyor ama kana hemen geciyo zaten kanda ufakta olsa değer çıkması lazimdiKızlar sizlere bir şey sorabilir miyim ?
Benim dün kan testim 0.2 negatif çıktı. Ama akşamdan beri şunu düşünüyorum. Ben ovulasyon testleri falan kullanmadım. 29,30 Temmuz ilişki oldu. 31 Temmuz da sanırım yumurtam çatladı yani o çatlama akıntısı geldi (araştırmalarım kadarıyla yoksa o akıntı mıydı bilmiyorum). Birde 1 Ağustosta ilişki oldu ve sonrasında ilişki yaşanmadı. Döngüm 27 28 gün bat 13 14 Ağustos. Benim dün yaptığım test 31 temmuza göre yumurtlama sonrası 9. Gün oluyor. Acaba kan testini çok erken mi vermiş oldum ? Yani dpo 9 olduğu için negatif çıkmış olabilir mi ? Böyle yaşayıp sonradan pozitife dönen var mı hiç duyup gördünüz mü ? Ama bu düşünceli engelleyen şeylerden biri genelde herkesin adeti 6 gün kala 7 gün kala falan öğrenebilmesi benim dün adetime 4 gün vardı sonuç olarak.
Ankaradayım şuan bebekGunaydin hangi şehir sizin burda da dün hep asfaltta yumurta pisirmisler herkes video atiyordu
Demi ya nebilim chatgbpt soruyorum dpo 9 da çıkmaz en az dpo 10 olması lazım hcg artışı için yazıyor. Ama burada yazılanlara bakıyorum çıkanlar var sonuç olarak. Kafalı karıştırdı benim deÇoğu kişide burda dpo9da cikiyo idrarda hadi senin belki idrarda çıkmadı diyelim çünkü idrara geç yansıyor ama kana hemen geciyo zaten kanda ufakta olsa değer çıkması lazimdi
Biraz daha bekle canim ozaman 14 olmasını idrar testi yap ozaman kesin çıkacak zatenDemi ya nebilim chatgbpt soruyorum dpo 9 da çıkmaz en az dpo 10 olması lazım hcg artışı için yazıyor. Ama burada yazılanlara bakıyorum çıkanlar var sonuç olarak. Kafalı karıştırdı benim de![]()
Demi ya nebilim chatgbpt soruyorum dpo 9 da çıkmaz en az dpo 10 olması lazım hcg artışı için yazıyor. Ama burada yazılanlara bakıyorum çıkanlar var sonuç olarak. Kafalı karıştırdı benim de![]()
Aynı belirtiler bendede var benimde gelen yok ama şöyle düşündüm benim ovu takibi yaparken birden 31 temmuzda siliklesti ozaman yumurta catladiysa eğer şuan dpo 10 oluyo ve 2 3 gün sonra olup olmuycagim netleşir benceKızlar benım reglim geçti ama gelen gıden yok sancılar arada bır saniyelik girip çıkıyo sadece sabahları belim ve göğsüm çok ağrıyo başka hiç bişey yok
Kuzum pik oldugu gun catlarmi pekiAynı belirtiler bendede var benimde gelen yok ama şöyle düşündüm benim ovu takibi yaparken birden 31 temmuzda siliklesti ozaman yumurta catladiysa eğer şuan dpo 10 oluyo ve 2 3 gün sonra olup olmuycagim netleşir bence
Benim akıntı 25 inde olduAynı belirtiler bendede var benimde gelen yok ama şöyle düşündüm benim ovu takibi yaparken birden 31 temmuzda siliklesti ozaman yumurta catladiysa eğer şuan dpo 10 oluyo ve 2 3 gün sonra olup olmuycagim netleşir bence
Evet bende dünden beri araştırıyorum dpo 9 da öğrenen var mı kaçla öğrendi diye yardımcı olur musunuzCherie sen 9da öğrendin idrarda degilmi kuzum
Takıp yapmadım bu ayBenim akıntı 25 inde oldu