Pik gördüysen çatlamış gibi duruyor canım evet sonrakiler silikleşmiş. Ama bana ilk ovülasyon pik gibi gelmedi, renkler tam eşit değil gibi yada resimde kalite düştü bilemiyorum.Canlar bugünde yapayım dedim kesin çatlamıştır artık heralde yapmama gerek yok artık dimi
Kesinlikle katılıyorum karşılıklı istemedikten sonra nafileŞaka yaptığınızı söyleyin lütfeneğer kocam istemeseydi asla yapmazdım. Bence iki kişi de istemeli. Aynı şeyi eşiniz yapsaydı hoş olur muydu?
Daha çok yeniiiiiEvet kesinlikle sürekli aklımda döllendi desek tutunamazsa falan5. Aydayız 28 olacağım kasımda
Çatlamış bebek yapma artık bende bıraktımCanlar bugünde yapayım dedim kesin çatlamıştır artık heralde yapmama gerek yok artık dimi
Aşko bu senin miArkadaşımın diyince inandım ben Şu kan çıksın artık
Ben bu testin hiç yalancı pozitif çıkardığını görmedim hatta çok düşük betaları bile gösteriyor hassas bir testArkadaşım yapmış
İlk defa yaptım bugün daha öncesini takip etmedim ama bu siliklik normal geldi banaBugün koyulasmasi gerekmezmiydi askim
İlk hali böyleydi gündüz yapmıştım geceye daha pik olacağını düşünerek yapmadım en koyu hali bu yani canım ertesi gün açıldı bugünde açık devam ediyor o sebeple o günü pik sayıyorum döngüme de uyuyor akıntım ilePik gördüysen çatlamış gibi duruyor canım evet sonrakiler silikleşmiş. Ama bana ilk ovülasyon pik gibi gelmedi, renkler tam eşit değil gibi yada resimde kalite düştü bilemiyorum.
Evet 2 yıl olacak evliliğimizde sanki böyle olmadıkça hiç olmayacakmış gibi geliyorDaha çok yeniiiiiilkinde bende 9. Ay kalmıştım oda ovi testi ile işte. Doktorlar genelde 3. Ay veya 9.ay kalınıyor diyor sıkıntı yoksa. Kız daha gençsin merak etme yumurtalar çalışıyordur vızır vızır kasımın kaçı buarada ? Ben de 28 kasımda 31 oluyorum
Ay gerçekten mi aylar önce kullandım ama hatırlamadım fregly arti med yalanci pozitif vermişti ama bunu hatırlayamadım.Ben bu testin hiç yalancı pozitif çıkardığını görmedim hatta çok düşük betaları bile gösteriyor hassas bir test
Seninde pik olmuş çatlamış canımKızlar bakar mısınız bi ya kafam karıştı şimdi. Sondakini az önce yaptım onun üstündekini öğlen 12 de yaptım. Silikleşmiş mi çatladı mı yani ben daha koyu olacak derken çatlamış mu olmuş şimdi ya
Benim şimdiye kadar gördüklerim öyleydi ufacık bir gölge bile oluşsa pozitifdi. İnşallah seninde öyledirAy gerçekten mi aylar önce kullandım ama hatırlamadım fregly arti med yalanci pozitif vermişti ama bunu hatırlayamadım.
Yay burçlarıyla çok iyi anlaşırımEvet 2 yıl olacak evliliğimizde sanki böyle olmadıkça hiç olmayacakmış gibi geliyor Sende gençsinn ne var aramızda sankiii 25 Kasımm iki çılgın yay
Bazı testler bence tam pik göstermiyor en koyu olanı baz almak daha mantıklı. Ben 2 ay önce doktora gittim yumurtan daha olgun değil demişti ama t çizgisi en koyu halindeydi c çizgisinden. Kopkoyuydu. Yani bunlar sadece dalgalanmayı gösteriyor baktın pike yakın hemen değerlendir kaçırma. Dün de demiştim değerlendir diye inşallah kaçmamıştır. Benim 3 gün pik oluyor 4. Gün çatlıyor ama ben 3.günü baz alıyorum hep doktorun dediğinden yola çıkarakKızlar bakar mısınız bi ya kafam karıştı şimdi. Sondakini az önce yaptım onun üstündekini öğlen 12 de yaptım. Silikleşmiş mi çatladı mı yani ben daha koyu olacak derken çatlamış mu olmuş şimdi ya
Hormon sonuçlarını nereye gösterdinizYani olabilirsem olcam. Geçen ay hormon baktırmıştım şimdi de Salı gününe infertilite bölümünden randevu aldım hormon baktırmıştım bir şey çıkmadı onun için geldim diyeceğim bakalım çekecekler mi
Dün değerlendirdim canım ama benim tahminim şuydu bugün daha koyu olur pik olur yani yarın da silikleşir çatlar. Ama böyle çıkınca afalladım. Chatgpt dünü pik kabul etmiş. Şu an silik olduğuna göre demek ki çatladı öyle görünüyorBazı testler bence tam pik göstermiyor en koyu olanı baz almak daha mantıklı. Ben 2 ay önce doktora gittim yumurtan daha olgun değil demişti ama t çizgisi en koyu halindeydi c çizgisinden. Kopkoyuydu. Yani bunlar sadece dalgalanmayı gösteriyor baktın pike yakın hemen değerlendir kaçırma. Dün de demiştim değerlendir diye inşallah kaçmamıştır. Benim 3 gün pik oluyor 4. Gün çatlıyor ama ben 3.günü baz alıyorum hep doktorun dediğinden yola çıkarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?