Canlar bugünde yapayım dedim kesin çatlamıştır artık heralde yapmama gerek yok artık dimi
Pik gördüysen çatlamış gibi duruyor canım evet sonrakiler silikleşmiş. Ama bana ilk ovülasyon pik gibi gelmedi, renkler tam eşit değil gibi yada resimde kalite düştü bilemiyorum.

Evet kesinlikle sürekli aklımda döllendi desek tutunamazsa falan 5. Aydayız 28 olacağım kasımda
Daha çok yeniiiii ilkinde bende 9. Ay kalmıştım oda ovi testi ile işte. Doktorlar genelde 3. Ay veya 9.ay kalınıyor diyor sıkıntı yoksa. Kız daha gençsin merak etme yumurtalar çalışıyordur vızır vızır kasımın kaçı buarada ? Ben de 28 kasımda 31 oluyorum

Pik gördüysen çatlamış gibi duruyor canım evet sonrakiler silikleşmiş. Ama bana ilk ovülasyon pik gibi gelmedi, renkler tam eşit değil gibi yada resimde kalite düştü bilemiyorum.
İlk hali böyleydi gündüz yapmıştım geceye daha pik olacağını düşünerek yapmadım en koyu hali bu yani canım ertesi gün açıldı bugünde açık devam ediyor o sebeple o günü pik sayıyorum döngüme de uyuyor akıntım ile

Eklentiler

• IMG_6307.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 16
Evet 2 yıl olacak evliliğimizde sanki böyle olmadıkça hiç olmayacakmış gibi geliyor Sende gençsinn ne var aramızda sankiii 25 Kasımm iki çılgın yay

Ben bu testin hiç yalancı pozitif çıkardığını görmedim hatta çok düşük betaları bile gösteriyor hassas bir test
Ay gerçekten mi aylar önce kullandım ama hatırlamadım fregly arti med yalanci pozitif vermişti ama bunu hatırlayamadım.

Kızlar bakar mısınız bi ya kafam karıştı şimdi. Sondakini az önce yaptım onun üstündekini öğlen 12 de yaptım. Silikleşmiş mi çatladı mı yani ben daha koyu olacak derken çatlamış mu olmuş şimdi ya

Eklentiler

• IMG_0792.webp
    84,1 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_ADA8253B-CB79-4086-990D-6C09A7E11CCC.webp
    109,8 KB · Görüntüleme: 13
Seninde pik olmuş çatlamış canım

Ay gerçekten mi aylar önce kullandım ama hatırlamadım fregly arti med yalanci pozitif vermişti ama bunu hatırlayamadım.
Benim şimdiye kadar gördüklerim öyleydi ufacık bir gölge bile oluşsa pozitifdi. İnşallah seninde öyledir

Bazı testler bence tam pik göstermiyor en koyu olanı baz almak daha mantıklı. Ben 2 ay önce doktora gittim yumurtan daha olgun değil demişti ama t çizgisi en koyu halindeydi c çizgisinden. Kopkoyuydu. Yani bunlar sadece dalgalanmayı gösteriyor baktın pike yakın hemen değerlendir kaçırma. Dün de demiştim değerlendir diye inşallah kaçmamıştır. Benim 3 gün pik oluyor 4. Gün çatlıyor ama ben 3.günü baz alıyorum hep doktorun dediğinden yola çıkarak

Hormon sonuçlarını nereye gösterdiniz

Dün değerlendirdim canım ama benim tahminim şuydu bugün daha koyu olur pik olur yani yarın da silikleşir çatlar. Ama böyle çıkınca afalladım. Chatgpt dünü pik kabul etmiş. Şu an silik olduğuna göre demek ki çatladı öyle görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…