İyiyim hafif lekelenmelerim var tamamen düzelmeyi bekliyorum sen nasılsın nasıl gidiyo
Bende iyi sayılır bugün doktor randevum vardı tedaviye başlıyorum yarın rahim duvarı kalınlaştıracagım ve yumurta toplanacak bu hafta sonra da rahim hazır olunca tüp bebek inşallah

Allah sağlıklı uzun ömürler versin evladınıza şöyle ki evlat olduktan sonra denin parçan elbetteki seveceksin sevmemek mümkünmüdür? Yani evladını seveceği dünün malumu ama sizin yol arkadaşımıza istemediği birşeyi etik olmayan yollarla onun rızası dışında oldurmaya çabalamanız benim fikrimce hoş değil

De kontrolünde ilerledim 8 Ağustos da gittiğimde yumurtam çatlamıştı o şekilde söyledi bugün tam 10. Gün kan versem mi beklesem mi bilemedim ama yarın tüp bebek için görüşme yapacağız doktorla
Yarın kan ver gitmişken ya inşallah vardır okadar çok ki tüp bebeğe diye gidip gebe kalan inşallah sende onlardan birisi olursun

Çatlamış canım

Benim de her iki gebelik sık ilişkiden oldu.
Bende iyi sayılır bugün doktor randevum vardı tedaviye başlıyorum yarın rahim duvarı kalınlaştıracagım ve yumurta toplanacak bu hafta sonra da rahim hazır olunca tüp bebek inşallah
Çok sevindim canımcım en kısa sürede tüm sürecin planladığın gibi olur umarım. Güzel haberlerini beklemedeyim. Gebe olsamda her birinizi merakla takip ediyorum.

Yarın kan ver gitmişken ya inşallah vardır okadar çok ki tüp bebeğe diye gidip gebe kalan inşallah sende onlardan birisi olursun
Ben kan verdim canım değerim 7.9 çıktı sevinsem mi üzülsem mi bilemedim regl 5 gün var normalde ama bir yumurtam çatlarken bir tane daha yumurtam büyümüştü o mu döllendi diye düşünüyorum

biliyorum hatta linç yiyeciğimi bile bile burada paylaştım benim amacım burada fikir almaktı

Çok sevindim canımcım en kısa sürede tüm sürecin planladığın gibi olur umarım. Güzel haberlerini beklemedeyim. Gebe olsamda her birinizi merakla takip ediyorum.
Sen Cansın can

biliyorum hatta linç yiyeciğimi bile bile burada paylaştım benim amacım burada fikir almaktı
Sizi linç etmedim Estağfirullah kimsenin de hafdine değil paylaştığınız in fikir beyan etme durumu oldu bizlerde fikrimizi söyledim size hoşunuza gitmeyebilir

Mıhtemelen öyle oldu zaten sen yinede değerlendir bugun de önemli

Bitanesin inşallah çok aminnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…