teşekkür ederim canımBelki psikolojik olarak veya maddi olarak kendini hazır hissetmiyordur. Ama seni de anlıyorum yargılamak bana düşmez hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Amin canımmm içimde en ufak umut yok nedense her ay hüsranla bitti bakalım arada e nabiza bakıyorum ama daha yuklenmemis gece zor olacakBenim şimdiye kadar gördüklerim öyleydi ufacık bir gölge bile oluşsa pozitifdi. İnşallah seninde öyledir
Bende iyi sayılır bugün doktor randevum vardı tedaviye başlıyorum yarın rahim duvarı kalınlaştıracagım ve yumurta toplanacak bu hafta sonra da rahim hazır olunca tüp bebek inşallahİyiyim hafif lekelenmelerim var tamamen düzelmeyi bekliyorum sen nasılsın nasıl gidiyo
Allah sağlıklı uzun ömürler versin evladınıza şöyle ki evlat olduktan sonra denin parçan elbetteki seveceksin sevmemek mümkünmüdür? Yani evladını seveceği dünün malumu ama sizin yol arkadaşımıza istemediği birşeyi etik olmayan yollarla onun rızası dışında oldurmaya çabalamanız benim fikrimce hoş değilya kızlar benim çok şükür 3 yaşında bir oğlum var kardesi olsun istiyorum fakat eşim katiyen istemiyor 1 tane yeter diyor birde benim doğum olayı çok sıkıntılı geçti ölümden döndüm diye bilirim neyse ama ben istiyorum oğlum tek kalmasın bir kardeşi olsun istiyorum eşimi de ikna edemiyorum ne yapabilirim Allah aşkına fikri olan var mı birde zaten biraz sperm sorunu da var tup bebek yaptiracaktik o a oğluma hamile olduğumu öğrenmiştim ama şimdi elim kolum bağlı prezervatifi deldimiçinden alıp enjektorle içime de sıktım direk prezervatifi icime de boşalttım valla daha aklıma birsey gelmiyor k.bakmayin açık açık anlattim
Yarın kan ver gitmişken ya inşallah vardır okadar çok ki tüp bebeğe diye gidip gebe kalan inşallah sende onlardan birisi olursunDe kontrolünde ilerledim 8 Ağustos da gittiğimde yumurtam çatlamıştı o şekilde söyledi bugün tam 10. Gün kan versem mi beklesem mi bilemedim ama yarın tüp bebek için görüşme yapacağız doktorla
Çatlamış canımKızlar bakar mısınız bi ya kafam karıştı şimdi. Sondakini az önce yaptım onun üstündekini öğlen 12 de yaptım. Silikleşmiş mi çatladı mı yani ben daha koyu olacak derken çatlamış mu olmuş şimdi ya
Benim de her iki gebelik sık ilişkiden oldu.Bebeğim benim martta bi kürtajım oldu. O zaman ovi kullandığım ilk ay hamile kalmıştım öncesinde yumurtlamamı yanlış biliyormuşum aylarca denemiştimkürtajdan sonra her yumurtlamada aynı şekilde devam ediyorum valla zaten yumurtlama olmasa da çok sık ilişki yaşıyorum bu ay bir gün arayla yapacaktık ama olmadı hamile kaldıgım da da üst üste yapmıştı
Çok sevindim canımcımBende iyi sayılır bugün doktor randevum vardı tedaviye başlıyorum yarın rahim duvarı kalınlaştıracagım ve yumurta toplanacak bu hafta sonra da rahim hazır olunca tüp bebek inşallah
Ben kan verdim canım değerim 7.9 çıktı sevinsem mi üzülsem mi bilemedim regl 5 gün var normalde ama bir yumurtam çatlarken bir tane daha yumurtam büyümüştü o mu döllendi diye düşünüyorumYarın kan ver gitmişken ya inşallah vardır okadar çok ki tüp bebeğe diye gidip gebe kalan inşallah sende onlardan birisi olursun
biliyorum hatta linç yiyeciğimi bile bile burada paylaştım benim amacım burada fikir almaktıAllah sağlıklı uzun ömürler versin evladınıza şöyle ki evlat olduktan sonra denin parçan elbetteki seveceksin sevmemek mümkünmüdür? Yani evladını seveceği dünün malumu ama sizin yol arkadaşımıza istemediği birşeyi etik olmayan yollarla onun rızası dışında oldurmaya çabalamanız benim fikrimce hoş değil
Sen Cansın canBenim de her iki gebelik sık ilişkiden oldu.
Çok sevindim canımcımen kısa sürede tüm sürecin planladığın gibi olur umarım. Güzel haberlerini beklemedeyim. Gebe olsamda her birinizi merakla takip ediyorum.
Sizi linç etmedim Estağfirullah kimsenin de hafdine değil paylaştığınız in fikir beyan etme durumu oldu bizlerde fikrimizi söyledim size hoşunuza gitmeyebilirbiliyorum hatta linç yiyeciğimi bile bile burada paylaştım benim amacım burada fikir almaktı
İnşallah ikiz olur kızBen kan verdim canım değerim 7.9 çıktı sevinsem mi üzülsem mi bilemedim regl 5 gün var normalde ama bir yumurtam çatlarken bir tane daha yumurtam büyümüştü o mu döllendi diye düşünüyorum
Canım bizler zorluklarda destek takviye ekibiniz umarım umduğun haberi alırsınAmin canımmm içimde en ufak umut yok nedense her ay hüsranla bitti bakalım arada e nabiza bakıyorum ama daha yuklenmemis gece zor olacak
Hayırlısı olsun sağlıklı olsun ama ikiz de zor yaİnşallah ikiz olur kız
Kadın doğumcuya canımHormon sonuçlarını nereye gösterdiniz
Mıhtemelen öyle oldu zaten sen yinede değerlendir bugun de önemliDün değerlendirdim canım ama benim tahminim şuydu bugün daha koyu olur pik olur yani yarın da silikleşir çatlar. Ama böyle çıkınca afalladım. Chatgpt dünü pik kabul etmiş. Şu an silik olduğuna göre demek ki çatladı öyle görünüyor
BendeeYay burçlarıyla çok iyi anlaşırımdeme kız 31 olduk sayılır
Aaayyyy gözün aydın tebrik ederim awoxdu demi testinBen kan verdim canım değerim 7.9 çıktı sevinsem mi üzülsem mi bilemedim regl 5 gün var normalde ama bir yumurtam çatlarken bir tane daha yumurtam büyümüştü o mu döllendi diye düşünüyorum
Alacağız inşallah inşallahhhhhBendeeHala çok çıtırız boşver Güzel sonuçlar alırız inşallah ya
BitanesinBenim de her iki gebelik sık ilişkiden oldu.
Çok sevindim canımcımen kısa sürede tüm sürecin planladığın gibi olur umarım. Güzel haberlerini beklemedeyim. Gebe olsamda her birinizi merakla takip ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?