Ahaha ben böyle seylerı bılmezken daha erken yapıyordumAhhahahah sana yazarken teyit amaçlı yan sekmede chate yine sormuştum9 da yap bakalım biz de çok erken başladık testlere olumsuzu göreceğimizi bile bile yaptık hem oyalanalım hem de merakımızı giderelim diye
Tamam sakince 9 sabahı yap burda test gördükçe sana da test perileri geliyor biliyorumYa testım olmasa bende beklıcem . Kocam bıle test çok zaten Hadı patlat bı tane dıyor heyecan lı heyecan lıdedım daha dur bugün Dpo 7 yerleşme oldu ıse bıle en erken dün olmuştur oda en erken dedım . 9 ıyı 9 ben en son adete kadar bütün testlerımı bıtırıp adet günüm de gözü yaşlı oturmam köşemde ınsallah
Ya testım olmasa bende beklıcem . Kocam bıle test çok zaten Hadı patlat bı tane dıyor heyecan lı heyecan lıdedım daha dur bugün Dpo 7 yerleşme oldu ıse bıle en erken dün olmuştur oda en erken dedım . 9 ıyı 9 ben en son adete kadar bütün testlerımı bıtırıp adet günüm de gözü yaşlı oturmam köşemde ınsallah
Amin arkadaşım aminAhaha ben böyle seylerı bılmezken daha erken yapıyordumbır çok seyı burda ogrendım valla . Şu an gülüyorum o halıme ama kararlıyım bu defa sılık görünce koştur koştur hastahane ye gıtmıcem . 3 kere hayal kırıklığına uğradım ya adetıme kadar test yapacam görsem bıle . İnsallah görürüm ınsallah goruruz . İsteyen herkese ver Allah ım
Evet ya sorma bıde tek burda degıl her yere bakıyorumTamam sakince 9 sabahı yap burda test gördükçe sana da test perileri geliyor biliyorum
Evet ya yerlessın artıkzaman geçmiyor beklenince de mecbur, yerleşme süreci çok uzun napalım
Evet evet en son Dpo ne dıye araştırdımAmin arkadaşım aminben de burada her şeyi öğrendim geçen ay üye olup. Neler varmış dedim yaa sat bat ne diyorlar sürekli yan sekmede google acık araştırıyordum bazen bilmeseydim daha iyiydi diyorum çünkü bilmiyorken o ufacık silik çizgiyi de negatif sanıyordum amaan yokmuş der adeti beklerdim ahhahahaha şimdiyse sürekli aklım fikrim burada chate analiz yaptırıp duruyorum yani diyorum ben anormal miyim her insan takar mı bu kadar yaa
Sakin kaaalEvet ya sorma bıde tek burda degıl her yere bakıyorum
Dpo yu bana chatgbt kankam öğretti bende bilmiyordum yumurtlamadan sonraki gün sayımıymışEvet evet en son Dpo ne dıye araştırdımburdakıler kadın doğum uzmanı g on ı olmuş
Evet ben de bu kadar bilgiyi başka hiç bir yerden öğrenemezdimEvet evet en son Dpo ne dıye araştırdımburdakıler kadın doğum uzmanı g on ı olmuş
Ben de öyle, Değirmendere tarafinda ben de cok severimBen orada doğdum büyüdüm canım, çok da seviyorum
Ay inşallah çiçeğim güzel gebelik haberleri alalım çok istiyorumsinirlerimi bozmaya başladı gerçekten
Eylül’ün ilk haftası olursun heralde sksj gerçi olma da beklenen adet öyle inşallah gelmezde hamile çıkarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?