Ahaha ben böyle seylerı bılmezken daha erken yapıyordum bır çok seyı burda ogrendım valla . Şu an gülüyorum o halıme ama kararlıyım bu defa sılık görünce koştur koştur hastahane ye gıtmıcem . 3 kere hayal kırıklığına uğradım ya adetıme kadar test yapacam görsem bıle . İnsallah görürüm ınsallah goruruz . İsteyen herkese ver Allah ım

Tamam sakince 9 sabahı yap burda test gördükçe sana da test perileri geliyor biliyorum

zaman geçmiyor beklenince de mecbur, yerleşme süreci çok uzun napalım

Amin arkadaşım amin ben de burada her şeyi öğrendim geçen ay üye olup. Neler varmış dedim yaa sat bat ne diyorlar sürekli yan sekmede google acık araştırıyordum bazen bilmeseydim daha iyiydi diyorum çünkü bilmiyorken o ufacık silik çizgiyi de negatif sanıyordum amaan yokmuş der adeti beklerdim ahhahahaha şimdiyse sürekli aklım fikrim burada chate analiz yaptırıp duruyorum yani diyorum ben anormal miyim her insan takar mı bu kadar yaa

Evet evet en son Dpo ne dıye araştırdım burdakıler kadın doğum uzmanı g on ı olmuş

Günaydın kızlar. Maalesef söylediğim gibi koca bir negatifler. İçime doğdu zaten yok diye hayırlısı böyleymiş. İnşallah sizlerden alırız güzel haberleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…