Ya Allah ıcın bana da cevap ver yarın Dpo 8 test yapmamak ıcın dırenıyorum . 7 tane gebelık testım var yapsam çıkma ıhtımalı var mı burda hıc 8 de yapıl hamıle olana sahıt oldunuz mu ben yenı olduğum ıcın bılmıyorum

İnşallahhhh ne güzel söyledin ya canım arkadaşımm yapmıcam dediklerini çok sağol

Sen yap aynısından bende de var senden gaza gelip bende yaparım belki jsjsjsjsj

Bence vardı ama kimyasal olduğunu öğrenmişti bugün hatırlamıyorum ismini ama

Ya sorma arkadaşım yarın eczaneden bir daha alsam eczacı günde 5 ovu testi yaptığımı düşünecek yani ovu takibi bende son buldu
Kız netten sipariş verirsin gerekirse alma şuan
Dpo kaçtan berı yapıyorsun canım . Silik görmeye başlamıştın sankı sen kaçta görmüştün
dün ve bugün yaptım gebelik testini. Bugün ki softec markaydı. Yalancı verdiğini duydum bakalım göreceğiz..

Bence vardı ama kimyasal olduğunu öğrenmişti bugün hatırlamıyorum ismini ama
Ya bırı ovulasyon u 10 lu almış tamam mı o yüzden de geç başlamış garantı olsun dıye . Dpo 7 de hamıle olduğunu ogrenmıs ama dıyor kı belkı ıkıncı kez yumurtlamış olabılırım o yüzden Dpo 7 sanıyor olanbılırım dedı . Adet den sonra ılk günlerde yapamadığı ıcın . Ya cıldırıyorum yapmak ıcın bıde elınde testler var . Su bekleme surecı çok sıkıntı ya

Valla ben hiç şahit olmadım ilk gebelikte de burda çok takıldım o zamanlar hep 10. Günden aşağı yapmazlardı bunu net hatırlıyorum. Ama bugün laboquick test yorumlarına baktım mesela adete 7 8 gün kala falan öğrenen olmuş. Yani bekle bence ya şimdi çıkmazsa üzülmeyecek misin belki var yeni yerleşti ama beta çok düşük. Yapsan negatif çıkacak umudun kırılır yani benim öyle olurdu sen bilirsin tabi. Benimde bugün 8 di bekliyorum işte

Laboquick kullanan bi arkadaşım görmüştü.
Bana hep 30 koydu ya 2 tane de gebelik

Chat gpt gebe kalan kadınların %80 inde dpo8 de hcg nin yükselmediğini söylüyor. Burada tabii var dpo8 de pozitifi gören ama çok az. Yani bu orana bakılırsa bizim için süreç çok erken. İmplantasyon dpo 6-12 günde gerçekleşiyor. Kadınların çoğunda implantasyon 9. Gün gerçekleşiyor. Yani hadi diyelim enn erken 6. Gün İmplantasyon olmuş olsa bile hcg kanda 1 2 gün sonra artıyor. 7. Gün hcg artmış olsa bile kanda artacağı için idrarda yine negatif görme ihtimalimiz oldukça yüksek. Yani nadirleri bırakıp genel ortalamaya bakarsak dpo 8-9 da implantasyon olsa dpo 10 bile erken olur belki silik görülür ama dpo 11-12 de netleşir Allah ın izniyle. Yapacaksan bile kadınların çoğunluk kısmında yer aldığımızı düşünerek yaparsan negatif görünce de üzülmezsin

Benım 7 ıdı sabah yapsam 8 olacaktı ıste tamam o zaman ben 9 da yapmaya başlayım eğer öyle yaparsam adete kadar her gün bıtane testım oluyor elınde film ızlıcem dıyorum bakmıcam dıyorum kendımı burda buluyorum aslında pek bır belırtım yok göğsüm de damarlar belırgınlesmıs ve göğsüm buyumus Bırde bazen sarı bazen rakı beyazı akıntım oluyor az az . Belkı de bunlar bu dönemde hep oluyordu ben bılmıyorum ay çok sabırsızım ya

Test çoksa patlat gitsin kuzu dpo 8 ise belki çıkar yerleşme olmuştur çünkü

Bana 9 bile erken geliyor da hani yine bir ihtimal artıyor 9 da. Yani 9 da görmeyip sonra gören var bak. Ama dayanamam dersen bari 8 değil de 9 da yap. Sarı akıntı bende de var ya birde dün yumurta akı oldu. Valla sorma bende unutuyorum önceden oluyor muydu bunlar diye artık kenara yazcam bu oluyor şu oluyor diye

Tamam en erken 9 da yapacam ben bunda karar kıldım . Elınde test olmasa daha geç yapardım bu arada chat gpt bana da aynı seylerı soluyor . Bende ona bana çıkma yızdesını soyle dıyorum sanırım 15 demıstı 9. Günde çıkma ıhtımalıne de 30-40 demıstı dıye hatırlıyorum . Zaman gecmıyor ya

Ahhahahah sana yazarken teyit amaçlı yan sekmede chate yine sormuştum 9 da yap bakalım biz de çok erken başladık testlere olumsuzu göreceğimizi bile bile yaptık hem oyalanalım hem de merakımızı giderelim diye

Ya testım olmasa bende beklıcem . Kocam bıle test çok zaten Hadı patlat bı tane dıyor heyecan lı heyecan lı dedım daha dur bugün Dpo 7 yerleşme oldu ıse bıle en erken dün olmuştur oda en erken dedım . 9 ıyı 9 ben en son adete kadar bütün testlerımı bıtırıp adet günüm de gözü yaşlı oturmam köşemde ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…