Neee 4 tanesi birden mi gitti ayy üzüldüm şimdi4 tane vardı içinde saat 18:55 ti 19 da çöp almaya geliyorlar diye hızlı hızlı çöpü aldım ortalıkta kutuyu görünce sabah yaptığım gebelik testi kutusu sanıp atmışım demekkiiyi ki o kafayla kendimi de poşete geçirip kapının önüne koymamışım ahhahahahha
Ama öksürük ve ciğerlerimden ses geliyor böyle geceleri özellikle öksürük krizi oluyor boğazda ağrı yokki bronşitle faranjit karıştıyorum galibaFranjıt bogaza bakmayla anlaşılıyor canım benım hep var
Hadi inşallahhh ya Aminn çok aminnnAyy o zaman yarın senden haber bekliyor olacağız arkadaşımm böyle önce kendini sonra burayı şenlendirecek bi sonuçla gelirsin inşAllahAhhahaha evett yarın predictorle deneyeyim madem erken çıkartıyor yarın bata 4-5 gün kalmış oluyor umarım bişeyler görürüm
Olabılır canım faranjıt de çok kötü hem de çok kötü onunda gece krızlerı oluyor uzanıp yatamıyorum hasta olduğunda bogazım yırtılıyor en ufak bır hastalıkta kötü oluyor . Ama o olsa acı hıssettıgın tek yer bogaz olur kusarcasına öksürük olur bıde kuru olmaz ıltıhap lı olur . Ben bı kere zature oldum zature olunca faranjıt ım de azdı . Geberıyordum ay çok kötü kış bu yüzden gelmesinAma öksürük ve ciğerlerimden ses geliyor böyle geceleri özellikle öksürük krizi oluyor boğazda ağrı yokki bronşitle faranjit karıştıyorum galiba
Yaa evet anlattıkların bana uyuyor ve zatğrre başlangıcı olmuştu üniversite okurken oradan bu yana em ufak üşütmede çiğerlerime iniyor ama korkuyorum işte geçmeyinceOlabılır canım faranjıt de çok kötü hem de çok kötü onunda gece krızlerı oluyor uzanıp yatamıyorum hasta olduğunda bogazım yırtılıyor en ufak bır hastalıkta kötü oluyor . Ama o olsa acı hıssettıgın tek yer bogaz olur kusarcasına öksürük olur bıde kuru olmaz ıltıhap lı olur . Ben bı kere zature oldum zature olunca faranjıt ım de azdı . Geberıyordum ay çok kötü kış bu yüzden gelmesin
Amin Rabbim sabahki testlerimizin hayırlısıyla pozitif çıkmasını nasip etsinnHadi inşallahhh ya Aminn çok aminnnpredictpr varsa net çıkartıyor diye biliyorum hadi güzel bir iki cizgi görelim inşallah
Ben orada doğdum büyüdüm canım, çok da seviyorumAy ben de Kocaeli'deyim ailemim yanindayim okul açilana kadarr
Ama sen bılırsın faranjıtse ağzını kocaman aç aynadan bogazına bak . Belırgın kırmızı kırmızı yaralar damarlar gorursen faranjıt be ömür boyu gecmıyor . Yanı öyle devamlı öksürmüyorsun devamlı ağrımıyor ama en ufak hastalıkta kötü oluyorYaa evet anlattıkların bana uyuyor ve zatğrre başlangıcı olmuştu üniversite okurken oradan bu yana em ufak üşütmede çiğerlerime iniyor ama korkuyorum işte geçmeyinceAllah şifa versin bizlere
Yaaaa, hayırlısıyla bizim bebişler doğsun buluşuruz bakarsın. Akran olurlar ayy ne güzelÇalışmıyor olsaydım keşkee
Ahahahhaha evet bir de pahalıya almışım nette daha uygunmuş ovu testi fiyatıNeee 4 tanesi birden mi gitti ayy üzüldüm şimdiHahahah kafan o denli dalmış ki ya
Ay evet baktım şimdi küçük dilimde bile var hatta ağzımı öyle açınca gerildi et ağrısı gibi ağrıdıAma sen bılırsın faranjıtse ağzını kocaman aç aynadan bogazına bak . Belırgın kırmızı kırmızı yaralar damarlar gorursen faranjıt be ömür boyu gecmıyor . Yanı öyle devamlı öksürmüyorsun devamlı ağrımıyor ama en ufak hastalıkta kötü oluyor
Geniz akıntın oluyor mu geceleri akıntın artıyorsa öksürük yapabilirr bende alerjim tetiklenince geniz akıntısı öksürükle başlıyor sonra öksürmekten ve akıntıdan dolayı tahriş olup farenjite dönüyorAma öksürük ve ciğerlerimden ses geliyor böyle geceleri özellikle öksürük krizi oluyor boğazda ağrı yokki bronşitle faranjit karıştıyorum galiba
Bence bir gebenin günlüğü markasınınkini al o daha çok böyle strip test ve fazla fazla koyuyorlar 40 tane falan çöküyor artı 3-4 adet de gebelik testi koyuyorlar fiyatı 500 küsür bişey sana iki ay giderAhahahhaha evet bir de pahalıya almışım nette daha uygunmuş ovu testi fiyatıbu süreci bu ay doya doya geçireyim Allah korusun olumsuz sonuçlanırsa sonraki aylarda bırakıcaktım testleri takibi o niyetle almıştım ovu testsiz devam edeceğim bakalım
Evet oluyor sabaha tıkanık uyanıyorum hattaGeniz akıntın oluyor mu geceleri akıntın artıyorsa öksürük yapabilirr bende alerjim tetiklenince geniz akıntısı öksürükle başlıyor sonra öksürmekten ve akıntıdan dolayı tahriş olup farenjite dönüyor
görürüz en kısa zamanda inşallah canım hayırlısı ileAynı yastayız bende bi an önce olsun istiyorum oyuzden ya ama hep erteleniyor vardır bundada bi hayır diyorum ama her test yaptığımda bi üzüntü bi keder
Ben etkılenmıyorum da . Çünkü temızlık hastasıyım . Ama kötü olduğum zamanlarda gözle görünür sekılde oluyor yanı böyle kanlı cıger gıbı oluyor bogazımın rengıAy evet baktım şimdi küçük dilimde bile var hatta ağzımı öyle açınca gerildi et ağrısı gibi ağrıdızaten belli tozdan yumuşatıcı konusundan çok etkileniyorum
Yaa geçmiş olsunEvet oluyor sabaha tıkanık uyanıyorum hatta
Çok iyi yani bilmeden merakımdan aldım bundan sonra inşAllah hiç birimiz için gerek kalmaz bu testlereBence bir gebenin günlüğü markasınınkini al o daha çok böyle strip test ve fazla fazla koyuyorlar 40 tane falan çöküyor artı 3-4 adet de gebelik testi koyuyorlar fiyatı 500 küsür bişey sana iki ay gider
Allah şifa versin ya ne zor şeyler yaşıyoruz beterinden korusun rabbimBen etkılenmıyorum da . Çünkü temızlık hastasıyım . Ama kötü olduğum zamanlarda gözle görünür sekılde oluyor yanı böyle kanlı cıger gıbı oluyor bogazımın rengı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?