Neee 4 tanesi birden mi gitti ayy üzüldüm şimdi Hahahah kafan o denli dalmış ki ya

Hadi inşallahhh ya Aminn çok aminnn predictpr varsa net çıkartıyor diye biliyorum hadi güzel bir iki cizgi görelim inşallah

Ama öksürük ve ciğerlerimden ses geliyor böyle geceleri özellikle öksürük krizi oluyor boğazda ağrı yokki bronşitle faranjit karıştıyorum galiba
Olabılır canım faranjıt de çok kötü hem de çok kötü onunda gece krızlerı oluyor uzanıp yatamıyorum hasta olduğunda bogazım yırtılıyor en ufak bır hastalıkta kötü oluyor . Ama o olsa acı hıssettıgın tek yer bogaz olur kusarcasına öksürük olur bıde kuru olmaz ıltıhap lı olur . Ben bı kere zature oldum zature olunca faranjıt ım de azdı . Geberıyordum ay çok kötü kış bu yüzden gelmesin

Kızlar ya dpo 8 de gebelık testı yapıp cıft cızgı gören bırıne sahıt oldunuz mu burda ? Ben dayanamıcam sankı ya . Bırı Dpo 7 de ogrenmıs Hamıle Sımdı . Ama 2 kere yumurtlamış olma ıhtımalı varmış sızce çıkar mı 8 de

Yaa evet anlattıkların bana uyuyor ve zatğrre başlangıcı olmuştu üniversite okurken oradan bu yana em ufak üşütmede çiğerlerime iniyor ama korkuyorum işte geçmeyince Allah şifa versin bizlere

Yaa evet anlattıkların bana uyuyor ve zatğrre başlangıcı olmuştu üniversite okurken oradan bu yana em ufak üşütmede çiğerlerime iniyor ama korkuyorum işte geçmeyince Allah şifa versin bizlere
Ama sen bılırsın faranjıtse ağzını kocaman aç aynadan bogazına bak . Belırgın kırmızı kırmızı yaralar damarlar gorursen faranjıt be ömür boyu gecmıyor . Yanı öyle devamlı öksürmüyorsun devamlı ağrımıyor ama en ufak hastalıkta kötü oluyor

Neee 4 tanesi birden mi gitti ayy üzüldüm şimdi Hahahah kafan o denli dalmış ki ya
Ahahahhaha evet bir de pahalıya almışım nette daha uygunmuş ovu testi fiyatı bu süreci bu ay doya doya geçireyim Allah korusun olumsuz sonuçlanırsa sonraki aylarda bırakıcaktım testleri takibi o niyetle almıştım ovu testsiz devam edeceğim bakalım

Ay evet baktım şimdi küçük dilimde bile var hatta ağzımı öyle açınca gerildi et ağrısı gibi ağrıdı zaten belli tozdan yumuşatıcı konusundan çok etkileniyorum

Ama öksürük ve ciğerlerimden ses geliyor böyle geceleri özellikle öksürük krizi oluyor boğazda ağrı yokki bronşitle faranjit karıştıyorum galiba
Geniz akıntın oluyor mu geceleri akıntın artıyorsa öksürük yapabilirr bende alerjim tetiklenince geniz akıntısı öksürükle başlıyor sonra öksürmekten ve akıntıdan dolayı tahriş olup farenjite dönüyor

Bence bir gebenin günlüğü markasınınkini al o daha çok böyle strip test ve fazla fazla koyuyorlar 40 tane falan çöküyor artı 3-4 adet de gebelik testi koyuyorlar fiyatı 500 küsür bişey sana iki ay gider

Evet oluyor sabaha tıkanık uyanıyorum hatta

Ay evet baktım şimdi küçük dilimde bile var hatta ağzımı öyle açınca gerildi et ağrısı gibi ağrıdı zaten belli tozdan yumuşatıcı konusundan çok etkileniyorum
Ben etkılenmıyorum da . Çünkü temızlık hastasıyım . Ama kötü olduğum zamanlarda gözle görünür sekılde oluyor yanı böyle kanlı cıger gıbı oluyor bogazımın rengı

Evet oluyor sabaha tıkanık uyanıyorum hatta
Yaa geçmiş olsun Şu an ballı zencefil gibi şeyler yap ama ilaç konusunda yarın doktora gitmeden bişey içme gebelik şüpheni söyledikten sonra ona uygun ilaç yazar bol bol ılık şeyler tüket bugünkü pozitifi yarın da görürsen mutluluğun inşAllah şifa olacak sanaa

Çok iyi yani bilmeden merakımdan aldım bundan sonra inşAllah hiç birimiz için gerek kalmaz bu testlere

Ben etkılenmıyorum da . Çünkü temızlık hastasıyım . Ama kötü olduğum zamanlarda gözle görünür sekılde oluyor yanı böyle kanlı cıger gıbı oluyor bogazımın rengı
Allah şifa versin ya ne zor şeyler yaşıyoruz beterinden korusun rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…