Çatlama günü benimde bacak ağrım olmuştu gece uyutmamıştı ilaç içmiştim parolBu ay yumurtlama ve çatlama sürecim çok sancılı geçti nedense bu iyi mi kötü mü onu da bilmiyorum aslında umarım bebişim yerleşiyordur
Benim şuan kasıklarım öyle sanki bıçak saplanıyor hep bi sızı varmış gibiÇatlama günü benimde bacak ağrım olmuştu gece uyutmamıştı ilaç içmiştim parol
Hadi inşallah döllenme olıyordurBenim şuan kasıklarım öyle sanki bıçak saplanıyor hep bi sızı varmış gibi
Ne zaman test yapacaksınız kızlarrrrrr D dahacokerkenOlumlu bir şey görürsem atarım ozaman buraya kuzum sabaha göre karar veririm
Sana ne oldu canım kaçırmışım galiba?Ben pek iyi değilim canım yaa terapi almaya başladım bu ay. İlaçlar da döngümü bozdu, ara kanama yaşıyorum lekelenmelerim var birkaç gündür. Hayatımda ilk kez böyle oluyor. Vücudum nasıl toparlanacak bilmiyorum. Üzüntülüyüm ama sakin kalmaya çalışıyorum.
Sen nasılsın?
regli tarihime daha var canım birde bir ay boyunca yapmadım sadece 3-4 kere yapmıştım tutacağını sanmam tabi tutarsa benim için çok büyük bir süpriz olur çünkü hem kilo sıkıntımız var hem de eşimde biraz sıkıntı var neyse olursa yarım kesin
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Gebe kalırsanız bizi haberdar edin amageçen ay 1 hafta kadar erken hasta oldum bu ay nasıl olur bilmiyorum. geçen ayı baz alırsam 4 eylül regli tarihim ve enfeksiyon var galiba koku var. Olursa olur olmazsa yapacak bir şey yok artık saldım çünkü hayırlısı artık
İnşAllah arkadaşım yani çok erken test yapmışım farkındayım inşAllah bir kaç güne idrar testiyle tekrar edeyimTeşekkür ederim canım
kız valla bu kadar detaya inmedim ben diğer kızlar ne der bilemedim ama yükselme şansı tabiki var 2 gün sonra bi bakmışsın pıtttttt
Aggggggg görüyorum varrrrKızlar Awox yalancı çıkarmadıysa eğer ki bu sefer oldu sanırımCivcivimmm haifa D dahacokerken nryyy akantus pandelaA Cherie C Clasroomteacher Hayalim kizim Bahar7777 K kugukusu ElizabethBennettt
marmelad01
Teşekkür ederim balım
Ama biz testleri zaten 2 gündür öylesine yaptık. Geç yerleşme ihtimali de olabilir bununla alakalı chat cevap veriyor geçen ay çok darlamıştım bu konudaİnşAllah arkadaşım yani çok erken test yapmışım farkındayım inşAllah bir kaç güne idrar testiyle tekrar edeyimRabbim hayırlı haberlerle gelmemizi nasip etsin
evettttAggggggg görüyorum varrrr
Hakkında hayırlısı olsun bıtanem allah saglıkla kucağına almayı nasip etsın en hayırlısından bızede nasıp etsınTeşekkür ederim balım
Ama biz testleri zaten 2 gündür öylesine yaptık. Geç yerleşme ihtimali de olabilir bununla alakalı chat cevap veriyor geçen ay çok darlamıştım bu konudaaminnnnn çok istiyorum beraber ilerlemeyi sizlerle.. sizleri gebe görmeden gitmem burdan
evetttt
Aminnnnn çok aminHakkında hayırlısı olsun bıtanem allah saglıkla kucağına almayı nasip etsın en hayırlısından bızede nasıp etsın
Canım benım hep 2 çıkıyor hıc asagısı yukarı çıkmıyor hormon sorunum falan yok kımyasal gecırmedım . Ama ınsallah Senın kı hamılelık sebebı ıle degısmıstır . Mesela benımde hep 2 çıkıyor ya 3 çıksa bende aynı seyı düşünürüm . Düşünmekte çok haklısıngecen ayki hcg testlerim gebelik yokken hep. <0.6 olarak seyrediyordu. Bu ay da 2 3 gün önce yaptığım hcg testi <0.6 olarak görüldü. Bugün 2 3 gün geçmişken dayanamadım özelde aynı laboratuvarda kan verdim 1.85 olmuş. Sizce anlamlı mı? Chat e sordum buraya yazmadan önce. Chat ise kadında; menapoza girmemişse, kimyasal gebelik hiç geçirmemişse, tümör yoksa, hormon ilacı kullanmıyorsa hcg nin 1 in üstünde olması gebelik için anlamlı diyor. İlk testime göre yaklalık %300 artış olduğunu ve bu da implantasyonun henüz çok yeni tamamlanmış olduğunu işaret ettiğini söylüyor. Ben de mutlu oldum ama yanlış mı yapıyorum acabaA aydk Civcivimmm
Evet yani normalden farklı çıkması beni mutlu etti ama düsük cıkması da üzdü. İnşAllah hayırlı haberlerle gelirizCanım benım hep 2 çıkıyor hıc asagısı yukarı çıkmıyor hormon sorunum falan yok kımyasal gecırmedım . Ama ınsallah Senın kı hamılelık sebebı ıle degısmıstır . Mesela benımde hep 2 çıkıyor ya 3 çıksa bende aynı seyı düşünürüm . Düşünmekte çok haklısın
Insallah canım ınsallahEvet yani normalden farklı çıkması beni mutlu etti ama düsük cıkması da üzdü. İnşAllah hayırlı haberlerle geliriz
Bizden gizli kan verdin demekEvet yani normalden farklı çıkması beni mutlu etti ama düsük cıkması da üzdü. İnşAllah hayırlı haberlerle geliriz
İnşallah canım bebişin sağlıkla gelecek inşallah bakarsın bi kaç ay arayla doğururuz belli mi olurKızlar bu arada hamileyim diyemiyorum sağlıkla ilerlediğini görmediğim sürece (güzel ilerler inşallah)ama bugün bi yoğunluk yaşandı araya sıkıştırmak istemedim.
Hepinize o kadar çok teşekkür ederim ki. Dualarında olduğum olmadığım,destek olan, her gün kızan, yapma etme diyen, cevap veren vermeyen. Hepinize çok
Bu siteye kürtaj olduktan sonra gelmiştim. Bana çok şey kattınız. Çok şey öğrettiniz. Burası sanal ama kalbimde kendini hissettiren çok kişi oldu baş tacımsınız.. kimisine saçma gelebilir ama içimden geçenleri yazmak istedim. İnsan o psikolojiyle acaba mı olmaz mı diye endişe ediyor ki panik biriyimdir duygularımı çok yoğun yaşarımhergün teselli edip yeni bilgiler yüklediniz. Eşim bile yeter artık her şeyi bilmene gerek yok diye kızıyordu doktor oldunuz hepiniz diyordu Hakkınızı helal edin bi yere gitmiyorum hep beraber doğurcaz inşallah sadece gündüz o heyecanda bildirim yoğunluğunda kaynasın istemedim ömrümün sonuna kadar da dualarımda olacaksınız
haifa ElizabethBennettt nryyy Hayalim kizim Bahar7777 Civcivimmm pandelaA Cherie C Clasroomteacher D dahacokerken edebiyatc K kugukusu P Peru123lima
akantus
marmelad01
arthur12
E esocannnnn
İsmini unuttuklarım var kızmayın gece gece bu kadar toparladım haaaa
Eksik etmeyin nolurİnşallah canım bebişin sağlıkla gelecek inşallah bakarsın bi kaç ay arayla doğururuz belli mi olurbizde sana dua edicez merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?