Sana ne oldu canım kaçırmışım galiba?

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Gebe kalırsanız bizi haberdar edin ama

Teşekkür ederim canım

kız valla bu kadar detaya inmedim ben diğer kızlar ne der bilemedim ama yükselme şansı tabiki var 2 gün sonra bi bakmışsın pıtttttt
İnşAllah arkadaşım yani çok erken test yapmışım farkındayım inşAllah bir kaç güne idrar testiyle tekrar edeyim Rabbim hayırlı haberlerle gelmemizi nasip etsin

A aydk aşkımm hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallaaah
Teşekkür ederim balım
İnşAllah arkadaşım yani çok erken test yapmışım farkındayım inşAllah bir kaç güne idrar testiyle tekrar edeyim Rabbim hayırlı haberlerle gelmemizi nasip etsin
Ama biz testleri zaten 2 gündür öylesine yaptık. Geç yerleşme ihtimali de olabilir bununla alakalı chat cevap veriyor geçen ay çok darlamıştım bu konuda aminnnnn çok istiyorum beraber ilerlemeyi sizlerle.. sizleri gebe görmeden gitmem burdan
Aggggggg görüyorum varrrr
evetttt

Hakkında hayırlısı olsun bıtanem allah saglıkla kucağına almayı nasip etsın en hayırlısından bızede nasıp etsın

Canım benım hep 2 çıkıyor hıc asagısı yukarı çıkmıyor hormon sorunum falan yok kımyasal gecırmedım . Ama ınsallah Senın kı hamılelık sebebı ıle degısmıstır . Mesela benımde hep 2 çıkıyor ya 3 çıksa bende aynı seyı düşünürüm . Düşünmekte çok haklısın

Evet yani normalden farklı çıkması beni mutlu etti ama düsük cıkması da üzdü. İnşAllah hayırlı haberlerle geliriz

Kızlar bu arada hamileyim diyemiyorum sağlıkla ilerlediğini görmediğim sürece (güzel ilerler inşallah)ama bugün bi yoğunluk yaşandı araya sıkıştırmak istemedim.
Hepinize o kadar çok teşekkür ederim ki. Dualarında olduğum olmadığım,destek olan, her gün kızan, yapma etme diyen, cevap veren vermeyen. Hepinize çok
Bu siteye kürtaj olduktan sonra gelmiştim. Bana çok şey kattınız. Çok şey öğrettiniz. Burası sanal ama kalbimde kendini hissettiren çok kişi oldu baş tacımsınız.. kimisine saçma gelebilir ama içimden geçenleri yazmak istedim. İnsan o psikolojiyle acaba mı olmaz mı diye endişe ediyor ki panik biriyimdir duygularımı çok yoğun yaşarım hergün teselli edip yeni bilgiler yüklediniz. Eşim bile yeter artık her şeyi bilmene gerek yok diye kızıyordu doktor oldunuz hepiniz diyorduHakkınızı helal edin bi yere gitmiyorum hep beraber doğurcaz inşallahsadece gündüz o heyecanda bildirim yoğunluğunda kaynasın istemedim ömrümün sonuna kadar da dualarımda olacaksınız
haifa ElizabethBennettt nryyy Hayalim kizim Bahar7777 Civcivimmm pandelaA Cherie C Clasroomteacher D dahacokerken edebiyatc K kugukusu P Peru123lima
akantus
marmelad01
arthur12
E esocannnnn
İsmini unuttuklarım var kızmayın gece gece bu kadar toparladım haaaa

İnşallah canım bebişin sağlıkla gelecek inşallah bakarsın bi kaç ay arayla doğururuz belli mi olur bizde sana dua edicez merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…