Regl zamanlarımız yakınmış canım benim de 8 eylül görünüyor geçen ay gibi olursa 7 Eylül'de lekelerimin başlaması lazım ama inşallah başlamaz

Ne dersiniz kızlarrrr

Mıdem bulandı . Hamıleler var bı de . Ben yazacaktım da Sımdı dedım bırı bana sende olmuyor mu sankı falan der kendımden de mıdem bulanıyor
Benimde regl olunca kendimden midem bulanır. Bence şikayetin veya rahatsız olduğun bir konu varsa susmaaaaa
çok teşekkür ederim hoşgeldin
Ayy gözün aydın tebrikler sağlıcakla gelsin
teşekkür ederim bal
Yarın perşembe cuma yapsak
beraber yaparız cumartesi günüüü yarın mola verelim mentali toparlayalım
Cuma yapın kızlarrrr
Ne dersiniz kızlarrrr
benim çatlama olduğu gün bembeyaz yoğun bi akıntım gelmişti ve gece bacak ağrım olmuştu. Akıntın ne durumda bebek

gecen ayki hcg testlerim gebelik yokken hep. <0.6 olarak seyrediyordu. Bu ay da 2 3 gün önce yaptığım hcg testi <0.6 olarak görüldü. Bugün 2 3 gün geçmişken dayanamadım özelde aynı laboratuvarda kan verdim 1.85 olmuş. Sizce anlamlı mı? Chat e sordum buraya yazmadan önce. Chat ise kadında; menapoza girmemişse, kimyasal gebelik hiç geçirmemişse, tümör yoksa, hormon ilacı kullanmıyorsa hcg nin 1 in üstünde olması gebelik için anlamlı diyor. İlk testime göre yaklalık %300 artış olduğunu ve bu da implantasyonun henüz çok yeni tamamlanmış olduğunu işaret ettiğini söylüyor. Ben de mutlu oldum ama yanlış mı yapıyorum acaba A aydk Civcivimmm

Aynı yerde verdin değil mi? Ben hiç bunu araştırmadım ama bu sitede reglden önce 1 küsür olup regl günü artan çok denk geldim

Beybi benim akıntım rutin olduğu için oradan da anlamiyorum maalesef akışa bırakmak en iyisi olacak

Aynı yerde verdin değil mi? Ben hiç bunu araştırmadım ama bu sitede reglden önce 1 küsür olup regl günü artan çok denk geldim
Evet evet aynı yerde verdim ve aynı laboratuvarda iki aydır <0.6 dışında değer görmemiştim. Bu yüzden beni umutlandırdı ama öyle sevindirmedi. Chat e bu konudaki araştırmalara yönelik analiz yapmasını sordum o da yazdıklarımı söyledi. Burada da baktım bir kaç kadında 1.85 olan değerde artış görülmüş yani chate göre implantasyon 9-10 ağustosta yani daha cok yeni gerçekleşmiş 2 gün sonra sağlıkla ilerleyen bir durum varsa 4-5 değerlerini yakalayabileceğimi söylüyor. 5 in altında olmasına Üzülsem mii yoksa chatin dediklerine sevinsem mi bilemedim

canım gözün aydın bu arada
Teşekkür ederim canım
kız valla bu kadar detaya inmedim ben diğer kızlar ne der bilemedim ama yükselme şansı tabiki var 2 gün sonra bi bakmışsın pıtttttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…