Mıdem bulandı . Hamıleler var bı de . Ben yazacaktım da Sımdı dedım bırı bana sende olmuyor mu sankı falan der kendımden de mıdem bulanıyor
Pat diye attığı için aniden önümüzde düştü bende şok oldum kimse görmek zorunda değil günah yani bence başına gelmeyen erkektir zati

Kızlar benim az önce anlık bir kasılma hissim oldu çatlama diye düşündüm ama yanımda hiçbir test yok.Takvime göre çatlama günü. Önceki iki ay çatlatma iğnesi vurulduğum için hem yumurtlamamı hem de batı biliyordum.Bu ay ovü falan hiçbir şey yapamadim annemlerin yanındayiz 2 haftadır. O yüzden ilişki çok az oldu. Sat 7 agustos ile 13 agustos arası. Durumumu bir yorumlayabilir misiniz Milletin evinde de ilişki pek olmuyor kaldım öyle dbjd

Herkese selamlar,

Bayadır takip ediyorum sizleri ancak yazmak bugüne nasip oldu, kardeşim kullanıcı adımı bildiği için takip ediyor diye yazmıyordum artık söyledim ona da “ben bebik istiyorum sen de kimseye söylemeyeceksin” diye A aydk tebrik ederim, sağlıkla kucağına al inşallah. Ben de doktora danışarak myo-inositol, omega, folik asit ile ilerliyorum bu ay. Yumurtam bu aralar çatlayacak inşallah çok bekletmez bizi bebiş

Hoş geldin aramıza canım, inşallah bebikin kısa zamanda seninle olur

Karnımda seğirme ve hareketlenme var baktım gebelik belirtisi olabilirmiş de olmayadabilirmiş. Şöyle tek bir belirti olsa nokta atışı oradan anlasaydık iyiydi

Kızlar burda eşi istemediği halde hamile kalmaya çalışan bir arkadaş vardı? Değişik yöntemler kullanmıştı onun sonucu ne oldu merak ettim şimdi
regli tarihime daha var canım birde bir ay boyunca yapmadım sadece 3-4 kere yapmıştım tutacağını sanmam tabi tutarsa benim için çok büyük bir süpriz olur çünkü hem kilo sıkıntımız var hem de eşimde biraz sıkıntı var neyse olursa yarım kesin

Görürse bizi güncellese keşke
geçen ay 1 hafta kadar erken hasta oldum bu ay nasıl olur bilmiyorum. geçen ayı baz alırsam 4 eylül regli tarihim ve enfeksiyon var galiba koku var. Olursa olur olmazsa yapacak bir şey yok artık saldım çünkü hayırlısı artık

Ben pek iyi değilim canım yaa terapi almaya başladım bu ay. İlaçlar da döngümü bozdu, ara kanama yaşıyorum lekelenmelerim var birkaç gündür. Hayatımda ilk kez böyle oluyor. Vücudum nasıl toparlanacak bilmiyorum. Üzüntülüyüm ama sakin kalmaya çalışıyorum.
Sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…