Hahahah eşine sor ben sordum geçen yumuşaktı dediydi tövbe estagfurullah konu nerelere gittiİlla kendimizmi denememiz lazım ahdggg
Ay bilmem herhaldeKızlar tek ayak cezası ne ? Az önce resim atan kışının yorumunda yazıyor .
Mıdem bulandı . Hamıleler var bı de . Ben yazacaktım da Sımdı dedım bırı bana sende olmuyor mu sankı falan derAy bilmem herhaldefoto attıgı içindir
Pat diye attığı için aniden önümüzde düştü bende şok oldum kimse görmek zorunda değil günah yani benceMıdem bulandı . Hamıleler var bı de . Ben yazacaktım da Sımdı dedım bırı bana sende olmuyor mu sankı falan derkendımden de mıdem bulanıyor
ıyy bogggPat diye attığı için aniden önümüzde düştü bende şok oldum kimse görmek zorunda değil günah yani bencebaşına gelmeyen erkektir zati
Hoş geldin aramıza canım, inşallah bebikin kısa zamanda seninle olurHerkese selamlar,
Bayadır takip ediyorum sizleri ancak yazmak bugüne nasip oldu, kardeşim kullanıcı adımı bildiği için takip ediyor diye yazmıyordum artık söyledim ona da “ben bebik istiyorum sen de kimseye söylemeyeceksin” diyeA aydk tebrik ederim, sağlıkla kucağına al inşallah. Ben de doktora danışarak myo-inositol, omega, folik asit ile ilerliyorum bu ay. Yumurtam bu aralar çatlayacak inşallah çok bekletmez bizi bebiş
Bu kür ne ise yariyo bende yapim bu ayAyy bende bu ay olmazsa bal tarçın çörek otu kürü yapacağım çok şükür sen faydasını gördünGün aşırı ilişki de doğru bir şey bence bakalım şuanlık o şekilde devam ediyorum yumurtlama başlamamasına rağmen
Daha kaliteli yumurtalar elde etmek için yapıyorlar bende bu ay deneyeceğimBu kür ne ise yariyo bende yapim bu ay
Benim hormonlarim normal pcos falan da yok bende kullanabilirim degil miDaha kaliteli yumurtalar elde etmek için yapıyorlar bende bu ay deneyeceğim
regli tarihime daha var canım birde bir ay boyunca yapmadım sadece 3-4 kere yapmıştım tutacağını sanmam tabi tutarsa benim için çok büyük bir süpriz olur çünkü hem kilo sıkıntımız var hem de eşimde biraz sıkıntı var neyse olursa yarım kesinKızlar burda eşi istemediği halde hamile kalmaya çalışan bir arkadaş vardı? Değişik yöntemler kullanmıştıonun sonucu ne oldu merak ettim şimdi
DışarıdaydımD dahacokerken nerdesinnn yarın test yapmayı düşünüyor musunn
Ayy gözün aydın tebrikler sağlıcakla gelsinKızlar Awox yalancı çıkarmadıysa eğer ki bu sefer oldu sanırımCivcivimmm @haifa D dahacokerken @nryyy @akantus pandelaA @Cherie @Clasroomteacher @Hayalim kizim @Bahar7777 K kugukusu @ElizabethBennettt
@marmelad01
geçen ay 1 hafta kadar erken hasta oldum bu ay nasıl olur bilmiyorum. geçen ayı baz alırsam 4 eylül regli tarihim ve enfeksiyon var galiba koku var. Olursa olur olmazsa yapacak bir şey yok artık saldım çünkü hayırlısı artıkGörürse bizi güncellese keşke
Ben pek iyi değilim canım yaa terapi almaya başladım bu ay. İlaçlar da döngümü bozdu, ara kanama yaşıyorum lekelenmelerim var birkaç gündür. Hayatımda ilk kez böyle oluyor. Vücudum nasıl toparlanacak bilmiyorum. Üzüntülüyüm ama sakin kalmaya çalışıyorum.@esocannnnn canım nasılsın ben çok giremiyorum özledim hepinizi valla @ElizabethBennettt sen ne yaptın canım adet oldun mu yoksa inşallah senden de güzel haberler alacakmışız bu ay ? K kugukusu sen nasılsın canım ? @marmelad01 sen ne yaptın kuzum ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?