akantus Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 22 Mayıs 2025 858 824 18 Bugün 01:15 Konu Sahibi Konu Sahibi Lavinn9 #15.921 dahacokerken .!.: KIZLAR BEN BUGÜN HCG TESTİ VERDİM YİNE ÖZELDEE dünkü 1.85 olan değerim 4.70 olmuş ağlıycamm galiba hamileyimm dua edin nolur büyüsün Genişletmek için tıkla... Yaaa çok mutlu oldum canım yeni gördüm. Tebrik ederim inşallah sağlıkla büyüsünnnn
dahacokerken .!.: KIZLAR BEN BUGÜN HCG TESTİ VERDİM YİNE ÖZELDEE dünkü 1.85 olan değerim 4.70 olmuş ağlıycamm galiba hamileyimm dua edin nolur büyüsün Genişletmek için tıkla... Yaaa çok mutlu oldum canım yeni gördüm. Tebrik ederim inşallah sağlıkla büyüsünnnn
My_Moonlight06 Do it today or regret it tomorrow!!! Kayıtlı Üye 10 Nisan 2016 8.807 12.900 248 37 Bugün 01:56 Konu Sahibi Konu Sahibi Lavinn9 #15.922 Hayalim kizim .!.: Ben bi ara evdeki çay bardakları yapıp yapıp attım eşim diyo bunlar nerde bayağı eksilmjs Genişletmek için tıkla...
Hayalim kizim .!.: Ben bi ara evdeki çay bardakları yapıp yapıp attım eşim diyo bunlar nerde bayağı eksilmjs Genişletmek için tıkla...
marmelad01 İnşallah bir gün🩶 Kayıtlı Üye 3 Şubat 2025 614 1.002 28 Bugün 02:53 Konu Sahibi Konu Sahibi Lavinn9 #15.923 aydk .!.: Ama eminim daha düşük algılıyor dün verseydim anlardık. Dpo8de yaptım negatifti mesela. Bekliyorum güzel haberlerini beybiiii seni çok iyi anlıyorum. Genişletmek için tıkla... İlk gebeliğimde de kan vermemiştim adeti 10 gün geçince direk doktora gittim keseleri görmüştüm
aydk .!.: Ama eminim daha düşük algılıyor dün verseydim anlardık. Dpo8de yaptım negatifti mesela. Bekliyorum güzel haberlerini beybiiii seni çok iyi anlıyorum. Genişletmek için tıkla... İlk gebeliğimde de kan vermemiştim adeti 10 gün geçince direk doktora gittim keseleri görmüştüm