Gecelım arkadaşım . Derın nefes al . Bende var Sıgara . Paylaşmak ısterdım
Yaktım sigaramı geleceğe içelim ahaha az önce hamile kalsam sigarayı nasıl bırakcam diye düşünüyordum bendeki şımarıklığa bak heleee. Sanki hemen oluyor da bunu düşünüyorum birde utanmadan o değil de pet bardak yok bitmiş yoksa şimdi bi test yapacaktım

Kız ben sana çok gülüyorum ya Sımdı bırsey dıcem gulebılırsın benımde bıttı ovulasyon yapmaktaan . Kola sısesının altını kesıp yıkadım test yaptım bugün

Aminn hepimizin inşallah
İçelim be sigara yok bende ama yinede balkona geçelim
Üzülmeee olcak merak etme. Bu günleri hatırlamayacaksın bile. Karnında tekmeler vuracak hissedeceksin bir bakmışsın doğuma giriyorsun. El kadar bebeği verecekler eline sonra bugünlerin hepsi geride kalacak. Artık dersin sen ol diye anan ne uğraştı diye bi çemkirirsin şöyle ufaktan

Kız ben sana çok gülüyorum ya Sımdı bırsey dıcem gulebılırsın benımde bıttı ovulasyon yapmaktaan . Kola sısesının altını kesıp yıkadım test yaptım bugün
Hahahahahahah kız bende bugün akşam üstü şişenin kapağına mı yapsam acaba dedim sonra tutturamam şimdi diye vazgeçtim o ara da gidemedim markete pet bardak almaya neyse dedim bu bi işaret yarın yapayım ama yarın neye yapcam şimdi sabahtan gidip almam lazım

Ben bi ara evdeki çay bardakları yapıp yapıp attım eşim diyo bunlar nerde bayağı eksilmjs

Ah ah inşallah görürüm o günleri

Kapağını boşver ortalık sidik olur sıseyı kes yap çok ıyı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…