Ah canım ınsallah adet olmazsın . Rabbım gönlüne göre versın arkadaşımAdeti beklicem eğer ki olursam gerçekten belirtiler 2. Kez benim için bitecek bu sefer farklı şeyler yaşadım çünkü
Kahve ıcelımmı ? Iyı gelırEvet bende öyleyim napalım birbirimizi ancak biz anlıyoruz
Yaaa sen ne tatlısın öyleKahve ıcelımmı ? Iyı gelır
Ah canım ınsallah adet olmazsın . Rabbım gönlüne göre versın arkadaşım
Aminn hepimizin inşallahKahve ıcelımmı ? Iyı gelır
Teşekkür ederımYaaa sen ne tatlısın öyle
Gecelım arkadaşım . Derın nefes al . Bende var Sıgara . Paylaşmak ısterdımAminn hepimizin inşallah
İçelim be sigara yok bende ama yinede balkona geçelim
Bende tam kehveciyim yok dememTeşekkür ederımsende katıl bize . Mutluluk paylaştıkça çoğalır hüzünler paylaştıkça azalır . Ben mutlu olunca da kahve ıcerım huzunlenınce de . Tadı ıkısındede farklı gelıyor
Yaktım sigaramıGecelım arkadaşım . Derın nefes al . Bende var Sıgara . Paylaşmak ısterdım
Afıyet olsun Hepımıze arkadaşımBende tam kehveciyim yok demem
Kız ben sana çok gülüyorum yaYaktım sigaramıgeleceğe içelim ahaha az önce hamile kalsam sigarayı nasıl bırakcam diye düşünüyordum bendeki şımarıklığa bak heleee. Sanki hemen oluyor da bunu düşünüyorum birde utanmadan o değil de pet bardak yok bitmiş yoksa şimdi bi test yapacaktım
Üzülmeee olcak merak etme. Bu günleri hatırlamayacaksın bile. Karnında tekmeler vuracak hissedeceksin bir bakmışsın doğuma giriyorsun. El kadar bebeği verecekler eline sonra bugünlerin hepsi geride kalacak. Artık dersin sen ol diye anan ne uğraştı diye bi çemkirirsin şöyle ufaktanAminn hepimizin inşallah
İçelim be sigara yok bende ama yinede balkona geçelim
Hahahahahahah kız bende bugün akşam üstü şişenin kapağına mı yapsam acaba dedim sonra tutturamam şimdi diye vazgeçtim o ara da gidemedim markete pet bardak almayaKız ben sana çok gülüyorum yaSımdı bırsey dıcem gulebılırsın benımde bıttı ovulasyon yapmaktaan . Kola sısesının altını kesıp yıkadım test yaptım bugün
Ben bi ara evdeki çay bardakları yapıp yapıp attım eşim diyo bunlar nerde bayağı eksilmjsKız ben sana çok gülüyorum yaSımdı bırsey dıcem gulebılırsın benımde bıttı ovulasyon yapmaktaan . Kola sısesının altını kesıp yıkadım test yaptım bugün
Ah ah inşallah görürüm o günleriÜzülmeee olcak merak etme. Bu günleri hatırlamayacaksın bile. Karnında tekmeler vuracak hissedeceksin bir bakmışsın doğuma giriyorsun. El kadar bebeği verecekler eline sonra bugünlerin hepsi geride kalacak. Artık dersin sen ol diye anan ne uğraştı diye bi çemkirirsin şöyle ufaktan
Kapağını boşver ortalık sidik olur sıseyı kes yap çok ıyı oluyorHahahahahahah kız bende bugün akşam üstü şişenin kapağına mı yapsam acaba dedim sonra tutturamam şimdi diye vazgeçtim o ara da gidemedim markete pet bardak almayaneyse dedim bu bi işaret yarın yapayım ama yarın neye yapcam şimdi sabahtan gidip almam lazım
Ben bardaklarıma kıyamadım sevmedıgım sosluk vardı cam . Onlara yapıp attımBen bi ara evdeki çay bardakları yapıp yapıp attım eşim diyo bunlar nerde bayağı eksilmjs
Bunu hiç düşünmedim bak iyi aklıma soktunKapağını boşver ortalık sidik olur sıseyı kes yap çok ıyı oluyor
Pokkk yoluna gittilerBen bardaklarıma kıyamadım sevmedıgım dostluklarım vardı cam . Onlara yapıp attım
Seni ne hallerle öğrendim dersinBunu hiç düşünmedim bak iyi aklıma soktunyarın yapsak mı ne totem olsun şişe de öğrendik seni deriz
Aynen şişelere kadar düştük resmen pozitifi görelim diyeSeni ne hallerle öğrendim dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?