- 29 Aralık 2024
- 2.267
- 1.381
- 48
Iyiki gece uykuda kacirmamissinAynen şişelere kadar düştük resmen pozitifi görelim diyezaten yanarım yanarım dün gece uyurken tuvaletim geldi tuttum sabaha kadar şimdi bir daha gelmezse test yapamam diye negatif çıktı bari yapsaydım
Çiş yolunaPokkk yoluna gittiler
Bır kola sısesı ıle başladı hıkayemızBunu hiç düşünmedim bak iyi aklıma soktunyarın yapsak mı ne totem olsun şişe de öğrendik seni deriz
Kız o kadar tutmasaydın ya çıktıktan sonra Mıllet suresıne bakmıyor çıkıyor anamAynen şişelere kadar düştük resmen pozitifi görelim diyezaten yanarım yanarım dün gece uyurken tuvaletim geldi tuttum sabaha kadar şimdi bir daha gelmezse test yapamam diye negatif çıktı bari yapsaydım
Zaten o kadar yorgundum ki kalkmaya halim yoktu uyanmaya ramak kalmıştı bende gitmedimKız o kadar tutmasaydın ya çıktıktan sonra Mıllet suresıne bakmıyor çıkıyor anam
Yalnız o çıs uyutmuyor da zaten öyle yatakta bekletıyorZaten o kadar yorgundum ki kalkmaya halim yoktu uyanmaya ramak kalmıştı bende gitmedim
Yani DPO 8–9’da pozitif çıkan ile DPO 13–15’te pozitif çıkan arasındaki fark, temelde rahim, hormon ve embriyo dinamiklerinin bireysel farklılığından kaynaklanır.
Demek istediğim tamda buydu inşallah adet gelmez
Geçen ay aynısını benim balkonumda gördüm eşime elletmedimm .. su verdim memlekete gidene kadar geldiğimde yoklardıkızlar bakınonlarda bızım gıbı yavru derdınde . Bızım dama yavrulamış . Gunlerdır bızı görünce korkuyordu ama yumurtasının yanından ayrılmıyordu su koymak ıcın çıktım yavruları gördüm
Oyyy allahım ne güzeller ya annesi de asla kaçmamış korumuş onlarıkızlar bakınonlarda bızım gıbı yavru derdınde . Bızım dama yavrulamış . Gunlerdır bızı görünce korkuyordu ama yumurtasının yanından ayrılmıyordu su koymak ıcın çıktım yavruları gördüm
Normalde yaklaşınca durduramazsın kaçar. Anne yüreğiGeçen ay aynısını benim balkonumda gördüm eşime elletmedimm .. su verdim memlekete gidene kadar geldiğimde yoklardı
İnşallahhh çiçeğimm senin içinde geçerli buinşallahhhhh gelmez de çifte bayram ederiz buralardaaa
Evet kuzum her yazdığını hem senin hem kendim için okuyorum durumumuz aynı çünküİnşallahhh çiçeğimm senin içinde geçerli bu
Sadece yumurta varken bıle hıc kaçmadı ayrılmadıOyyy allahım ne güzeller ya annesi de asla kaçmamış korumuş onları
Canım hiç sıkma canını belki de daha erkendirEvet elimden bir şey gelmez Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur
Yaşımızda aynıı daha zamanımız vardır belli olmazEvet kuzum her yazdığını hem senin hem kendim için okuyorum durumumuz aynı çünkü
inşallahCanım hiç sıkma canını belki de daha erkendir
Evet kuzu ben inanıyorum çok yakınYaşımızda aynıı daha zamanımız vardır belli olmaz
inşallah
Hadi hayırlısı canım, umarım bu ay tutarrBiz denk gelemedik işten dolayı eşimle canım. Nisan ayında iki güne bir ilerledik ancak gebelik oluşmadı. Son iki döngüm şaştı 42-38 gündü yumurta çatlamamış. Pcos vs yok bildiğim kadarıyla mayısta hormon testi yaptırdım hepsi iyiydi. Bu ay değerlendiriyoruz bakalım folikül takibi yapılıyor, pazartesi 12mm idi doktor cuma çatlar tahmini dedi. Cumartesi gideceğim tekrar kontrole. Gecikmeden kaynaklı da kendi araştırmalarım sonucu myo-inositol başladım, doktor da kullanabilirsin dedi bakalım. Bat 16 eylül bekleme modunu açtım şu an
Ya 2 yildir istiyoruz ama benimde tüplerim tikaliydi tabi biz bilmiyoduk bunu hsg cektirdim tüplerim açıldı nisan ayında. Geçen ay da kimyasal gecirdim aslında ümitliyim ama biraz da sabırsız bi insanım o yüzden ekimde aşılama yapicaz işte . Umarım süreç tüp bebeğe kadar gitmez maddi manevi hiç hazır değilim ona yine de hayırlısı :)Tabiki de orası öyle bir an önce düzelir inşallah. En son çare tüp bebek sizde hemen tutar bence kadında bir şey yoksa çok iyi bir seçenek bence tabi parasal olarak sıkıntı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?