Aynen şişelere kadar düştük resmen pozitifi görelim diye zaten yanarım yanarım dün gece uyurken tuvaletim geldi tuttum sabaha kadar şimdi bir daha gelmezse test yapamam diye negatif çıktı bari yapsaydım
Kız o kadar tutmasaydın ya çıktıktan sonra Mıllet suresıne bakmıyor çıkıyor anam

inşallahhhhh gelmez de çifte bayram ederiz buralardaaa

Geçen ay aynısını benim balkonumda gördüm eşime elletmedimm .. su verdim memlekete gidene kadar geldiğimde yoklardı

Oyyy allahım ne güzeller ya annesi de asla kaçmamış korumuş onları

Hadi hayırlısı canım, umarım bu ay tutarr

Tabiki de orası öyle bir an önce düzelir inşallah. En son çare tüp bebek sizde hemen tutar bence kadında bir şey yoksa çok iyi bir seçenek bence tabi parasal olarak sıkıntı
Ya 2 yildir istiyoruz ama benimde tüplerim tikaliydi tabi biz bilmiyoduk bunu hsg cektirdim tüplerim açıldı nisan ayında. Geçen ay da kimyasal gecirdim aslında ümitliyim ama biraz da sabırsız bi insanım o yüzden ekimde aşılama yapicaz işte . Umarım süreç tüp bebeğe kadar gitmez maddi manevi hiç hazır değilim ona yine de hayırlısı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…