Bende travma oldu sanırım eşimde baya üzüldü çünkü önce ben herşeyi öğreneyim sonra oO zmana kızar ama
İnşallah stresim yok da regl olsaydım bitseydi diye bekliyorum ama herkesin 40-45 günde olmuş benim daha 15. Gün galiba daha bir ay beklicemKuzum inşallah bir dahaki gebelik haberin sağlıkla ilerleyecek ve güzel haberlerini alacağız stres yapma hiç lütfen
whatsapp grubunuz mu vaar? galiba yasak diye biliyordum kız atılmayalım forumdan sonra
Bi folik asit kullandım ama suan daha kullandığım bi takviye yokAnladım doğrudur konuşmadık hiç o sebeple sordum. Bende 27 yaşındayım 5 aydır deniyoruz olmadı maalesef takviyeler alacağım. Siz kullanıyor musunuz bir şeyler?
İlişki konusunda sıkıntı olmuyor ama bi türlü bebise denk gelemedikÖzellikle yumurtlamadan önceye denk geliyorsa şansı çok yüksek. Yumurtlama gününden daha çok yumurtlama öncesi olan ilişkilerden gebelik şansı çok yüksek.
Yok kuzum ilk bebeğim tup bebek çok şükür kızım oldu ama 2019 dan beri normal yolla gebe kalıp devam ettiremedim bu 4. Kaybım oldu toplamda yumurta kalitesizligi varBana da doktorum devam edebilirsin dedi ama bir yandan da korkuyorum aynı şey olursa diye sanada çok geçmiş olsun dün gece çok fazla ağrı çektim ilk bebeğin mi olacak ve ne kadardır istiyorsunuz
Kuzu dr dhea için 3×1 yazmış her tablet 25 mgKaç mg var ? Bu tarz karışımlarin içindeki oran yeterli değil ben tüm vitaminlere ek birde ovasitol kullanıyorum içeriğinde hepsinden var yine
Aaa görüşün bari belki de gördünüz birbiriniziBizim @dahacokerken ile aynı atamadan atandığımızı öğrenmemiz sksj ve çok yakınız çalıştığım hastaneye sürekli geliyormuş @aydkpandelaA
Hsg yani rahim filmi çektirdin mi ? Bazen tüplerde tıkanıklık oluyor ve rahim şeklinde ufak tefek sorunlar olabiliyor bunlarda engel oluyor gebeliğeİlişki konusunda sıkıntı olmuyor ama bi türlü bebise denk gelemedik
İnşallah bu sımsıkı tutunur sağlıklaYok kuzum ilk bebeğim tup bebek çok şükür kızım oldu ama 2019 dan beri normal yolla gebe kalıp devam ettiremedim bu 4. Kaybım oldu toplamda yumurta kalitesizligi var
Günaydın kızlar en iyi inositol hangi marka sizce önerilerinizi söyler misiniz? Birde çörek otu tarçın bal karışımı için bal nereden aldınız?
Darısı başımaBenimgeliyor leke geldi kuzular
Canım bende bunun mavisini alacağım inşallah faydasını görürüzEki Görüntüle 3637463
Ben bunu kullanıyorum canım
Olsun bebeğim beraber yola devam ederizzBenimgeliyor leke geldi kuzular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?