Kuzum inşallah bir dahaki gebelik haberin sağlıkla ilerleyecek ve güzel haberlerini alacağız stres yapma hiç lütfenGörmemişimdir kız buralardayım ben kürtaj sonrası en erken regl olma yollarını arıyom nddndmmd aşkım bende zaten 111dim tsh 5 oluyo hamilelikten yana sıkıntı yok oldu işte de sağlıksız oldu doktor rahatlığım ve gebelik şekeri dalan olmasın diye kilo ver diyo zaten basladım vermeye 109 oldum büyük basarı dkdkdkdkdkdkdk
Benimde öyle oldu muhtemel. Birde benim kafama sonradan takıldı 16-17 gecesi pik oldu benim hemen yumurtlama oldu heralde 17 akşamı silikleşmişti ama ben sıvı alımına dikkat etmeden dışarıdaydık eve gelince yaptım ondan seyreltti de benim 18 inde mi çatladı acaba diye bile düşündümÖyle mi diyorsunuz pik ile çatlama aynı gün olduğu için mi 19 unu bir diye saycaz çatlamadan bir gün sonra bir sayılır ya benim aynı gün çatlamış galiba
Bana da doktorum devam edebilirsin dedi ama bir yandan da korkuyorum aynı şey olursa diye sanada çok geçmiş olsun dün gece çok fazla ağrı çektim ilk bebeğin mi olacak ve ne kadardır istiyorsunuzCanım çok geçmiş olsun gözümden kaçmış benimde 4. Günüm kanamada dr beklemede dedi yani bunu adet gibi gör dedi takviyelere devam ediyorum ama içim hala buruk. Msjlari müsait oldukça tek tek okudum ama seni şimdi öğrendim.
Ay valla ben şok sen nasıl dayandın bacım hala söylemedin yaEvet yaptımeşime daha söylemediğim için hafta sonu yapamam koyulaşma var mı diye denedim Pazartesi akşam kana giderim inşallah
Hahahahahaha bizim kaderi zorlayış bir gün daha kazandık galibaBenimde öyle oldu muhtemel. Birde benim kafama sonradan takıldı 16-17 gecesi pik oldu benim hemen yumurtlama oldu heralde 17 akşamı silikleşmişti ama ben sıvı alımına dikkat etmeden dışarıdaydık eve gelince yaptım ondan seyreltti de benim 18 inde mi çatladı acaba diye bile düşündüm
Kaç mg var ? Bu tarz karışımlarin içindeki oran yeterli değil ben tüm vitaminlere ek birde ovasitol kullanıyorum içeriğinde hepsinden var yineKızlar bende bu takviyeyi alıyorum içinde q10 ve folik asitte var bu ay 3. Kutum olacak bende faydası oldu diye düşünüyorum ayrica bu ay nadh ve dhea takviyesine geçtim.
Benimki gereksiz zorlayıpHahahahahaha bizim kaderi zorlayış bir gün daha kazandık galiba
Bide geç yerleştiyse bikac günde öyle yırttınız hadiHahahahahaha bizim kaderi zorlayış bir gün daha kazandık galiba
Ben kilolu değilim ve hiçbir belirtim yoktu ama genel checkup yaptırdığımda açlık insülin direncim 29 çıktı şuan doktor muhtemelen onun içinde tedavi başlayacak dün yag testi verdim onun neticesine göre birşetler verecek sanıyorum yani bende şok oldum nası oldu anlamadım genetik te varsa oluyor işte mutlaka birgünKızlar birde benim doktorum bana glifor verdi pcos olduğu için insülin direncin olabilir dedi daha önceden dahiliywye gidip çok kan verdim genel kimse insülün direncin var demedi bakıldı mı onu da bilmiyorum ama hiçbir belirtisini yaşamıyorum gliforun yumurta kalitesini arttırdığını da söylemişti Dr kullanmıyorum şuan kullanan var mı
10 yemek kaşığı balSen bi yerde tarifini yazmistin ama kimbilir nerdeee tekrar yazar misin canim nasil yapiyoduk adetle baslayip yumurtlamada birakicam dimi?
Kızlar birde benim doktorum bana glifor verdi pcos olduğu için insülin direncin olabilir dedi daha önceden dahiliywye gidip çok kan verdim genel kimse insülün direncin var demedi bakıldı mı onu da bilmiyorum ama hiçbir belirtisini yaşamıyorum gliforun yumurta kalitesini arttırdığını da söylemişti Dr kullanmıyorum şuan kullanan var mı
10 yemek kaşığı bal
10 tatlı kaşığı çörek otu
10 şeker kaşığı tarçın
Regl 2. Günü başla yumurtlama zamanı bırak aşkım 12 gün falan kullanılıyor
Zor tuttum kendimiiiiiAy valla ben şok sen nasıl dayandın bacım hala söylemedin yaben dün patlatmıştır bu dedim
Evet sabahları açkenBunlari karistirip her gun 1 yemek kasigi mi yiyorum yaniii
O zmana kızar amaÇok sevindim Bencede söylememek en doğrusu hatta keseyi görüp bir daha ki sefere öyle söylemeyi düşünüyorum nasip olursa
Bide insan çatlar ozamana kadarO zmana kızar ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?