Kuzum inşallah bir dahaki gebelik haberin sağlıkla ilerleyecek ve güzel haberlerini alacağız stres yapma hiç lütfen

Öyle mi diyorsunuz pik ile çatlama aynı gün olduğu için mi 19 unu bir diye saycaz çatlamadan bir gün sonra bir sayılır ya benim aynı gün çatlamış galiba
Benimde öyle oldu muhtemel. Birde benim kafama sonradan takıldı 16-17 gecesi pik oldu benim hemen yumurtlama oldu heralde 17 akşamı silikleşmişti ama ben sıvı alımına dikkat etmeden dışarıdaydık eve gelince yaptım ondan seyreltti de benim 18 inde mi çatladı acaba diye bile düşündüm

Bana da doktorum devam edebilirsin dedi ama bir yandan da korkuyorum aynı şey olursa diye sanada çok geçmiş olsun dün gece çok fazla ağrı çektim ilk bebeğin mi olacak ve ne kadardır istiyorsunuz

Evet yaptım eşime daha söylemediğim için hafta sonu yapamam koyulaşma var mı diye denedim Pazartesi akşam kana giderim inşallah
Ay valla ben şok sen nasıl dayandın bacım hala söylemedin ya ben dün patlatmıştır bu dedim

Hahahahahaha bizim kaderi zorlayış bir gün daha kazandık galiba

Kızlar bende bu takviyeyi alıyorum içinde q10 ve folik asitte var bu ay 3. Kutum olacak bende faydası oldu diye düşünüyorum ayrica bu ay nadh ve dhea takviyesine geçtim.
Kaç mg var ? Bu tarz karışımlarin içindeki oran yeterli değil ben tüm vitaminlere ek birde ovasitol kullanıyorum içeriğinde hepsinden var yine

Kızlar birde benim doktorum bana glifor verdi pcos olduğu için insülin direncin olabilir dedi daha önceden dahiliywye gidip çok kan verdim genel kimse insülün direncin var demedi bakıldı mı onu da bilmiyorum ama hiçbir belirtisini yaşamıyorum gliforun yumurta kalitesini arttırdığını da söylemişti Dr kullanmıyorum şuan kullanan var mı

Hamileler deve yünü ve kuyruk yağı hergün rahmin üstüne ve belinize kuyruk yağı lanolin sürüp deve yünü korse ile sıkmadan sarıp yatın düşük yapmamak için

Ben kilolu değilim ve hiçbir belirtim yoktu ama genel checkup yaptırdığımda açlık insülin direncim 29 çıktı şuan doktor muhtemelen onun içinde tedavi başlayacak dün yag testi verdim onun neticesine göre birşetler verecek sanıyorum yani bende şok oldum nası oldu anlamadım genetik te varsa oluyor işte mutlaka birgün

Sen bi yerde tarifini yazmistin ama kimbilir nerdeee tekrar yazar misin canim nasil yapiyoduk adetle baslayip yumurtlamada birakicam dimi?
10 yemek kaşığı bal
10 tatlı kaşığı çörek otu
10 şeker kaşığı tarçın
Regl 2. Günü başla yumurtlama zamanı bırak aşkım 12 gün falan kullanılıyor

Eklentiler

• IMG_5097.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 10
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…