- 29 Aralık 2024
- 2.302
- 1.423
- 48
Valla daha gelen giden yok alttan muayene ettim kendimiBeni bırakıyon mu
Ama rahim ve yumurtalık kalitesi için yinede doğal takviyelerin yine zararı olmaz faydası olur bence E esocannnnnBence sen bir şey kullanma henüz dediğin gibi 2. Ayda oldu benim 5 ay olmadı kimyasalda başka bir şeyde o sebeple yapmayı düşünüyorum bir şeyler
İşte ona da üşeniyorumYok suyunu iciyosun zaten
Pcos için barbelian muazzam tavrının bi incele hepsiburadaya gir yorumları vs okuPcos gören doktor bir ilaç başlayacaktı ben istemedim canım. Yoksa bekar arkadaşım var o da kullanıyor pcos olduğu ve adeti düzensiz olduğu için ilaç değil takviye olduğu için yoksa ilaç başlamam kendimce. Çörek otu bal tarçın da doğal yolla bunu yapıyor
Ay bilmiyom ki yaAma rahim ve yumurtalık kalitesi için yinede doğal takviyelerin yine zararı olmaz faydası olur bence E esocannnnn
Evet aşkım at numaranı
Bence 18 öğlen pik askimYa şimdi kafama bişey takıldı 17 Ağustos öğle ve akşam silik çizgi çıkmış o gece de bi yapayım dedim gece 1 de yaptım koyu görünce şaşırdım hatta akşam daha silikti diye. 18 öğlen de koyu sizce benim 18 i öğlen demi pik olmuş
18de pik olmuş benimde hep kısa süreli oluyo pik birden dusuyo sen 19undan itibaren yani pikten ertesi günü çatlama onu 1diye saymanlazjmYa şimdi kafama bişey takıldı 17 Ağustos öğle ve akşam silik çizgi çıkmış o gece de bi yapayım dedim gece 1 de yaptım koyu görünce şaşırdım hatta akşam daha silikti diye. 18 öğlen de koyu sizce benim 18 i öğlen demi pik olmuş
Sen neler yapiyosun hayatimEvet aşkım at numaranı
Folükül desteği için bunlar şart birde d3k2 mk7 formuAma rahim ve yumurtalık kalitesi için yinede doğal takviyelerin yine zararı olmaz faydası olur bence E esocannnnn
Bence 18 öğlen pik askim
Öyle mi diyorsunuz pik ile çatlama aynı gün olduğu için mi 19 unu bir diye saycaz çatlamadan bir gün sonra bir sayılır ya benim aynı gün çatlamış galiba18de pik olmuş benimde hep kısa süreli oluyo pik birden dusuyo sen 19undan itibaren yani pikten ertesi günü çatlama onu 1diye saymanlazjm
Ama akşam catlamis öğünü degerlendirdiysen ne ala ama sen bence 1gun sonrayı yaz çünkü 2 tane yapmasaydın farkedemiycektinÖyle mi diyorsunuz pik ile çatlama aynı gün olduğu için mi 19 unu bir diye saycaz çatlamadan bir gün sonra bir sayılır ya benim aynı gün çatlamış galiba
Ay napim kuzum bekliyorum işte saman çabuk geçsin rahim hazır olsun diyeSen neler yapiyosun hayatim
Çok sevindim Bencede söylememek en doğrusu hatta keseyi görüp bir daha ki sefere öyle söylemeyi düşünüyorum nasip olursaEvet yaptımeşime daha söylemediğim için hafta sonu yapamam koyulaşma var mı diye denedim Pazartesi akşam kana giderim inşallah
O güzel günleri göreceğizAy napim kuzum bekliyorum işte saman çabuk geçsin rahim hazır olsun diye
Evet canım ben 17 si normalde boş bırakacaktım gün aşırı gidiyoruz diye öğle ve akşam da çok silikti zaten dur bi gece de test yapayım dedim baktım koyu çıkınca o günü değerlendirdim. 18 i de akşam değerlendirmiştim.Ama akşam catlamis öğünü degerlendirdiysen ne ala ama sen bence 1gun sonrayı yaz çünkü 2 tane yapmasaydın farkedemiycektin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?