Pcos için barbelian muazzam tavrının bi incele hepsiburadaya gir yorumları vs oku

Ya şimdi kafama bişey takıldı 17 Ağustos öğle ve akşam silik çizgi çıkmış o gece de bi yapayım dedim gece 1 de yaptım koyu görünce şaşırdım hatta akşam daha silikti diye. 18 öğlen de koyu sizce benim 18 i öğlen demi pik olmuş

Eklentiler

• IMG_0795.webp
    132,2 KB · Görüntüleme: 24
Bence 18 öğlen pik askim

18de pik olmuş benimde hep kısa süreli oluyo pik birden dusuyo sen 19undan itibaren yani pikten ertesi günü çatlama onu 1diye saymanlazjm

Öyle mi diyorsunuz pik ile çatlama aynı gün olduğu için mi 19 unu bir diye saycaz çatlamadan bir gün sonra bir sayılır ya benim aynı gün çatlamış galiba
Ama akşam catlamis öğünü degerlendirdiysen ne ala ama sen bence 1gun sonrayı yaz çünkü 2 tane yapmasaydın farkedemiycektin

Evet yaptım eşime daha söylemediğim için hafta sonu yapamam koyulaşma var mı diye denedim Pazartesi akşam kana giderim inşallah
Çok sevindim Bencede söylememek en doğrusu hatta keseyi görüp bir daha ki sefere öyle söylemeyi düşünüyorum nasip olursa

Ama akşam catlamis öğünü degerlendirdiysen ne ala ama sen bence 1gun sonrayı yaz çünkü 2 tane yapmasaydın farkedemiycektin
Evet canım ben 17 si normalde boş bırakacaktım gün aşırı gidiyoruz diye öğle ve akşam da çok silikti zaten dur bi gece de test yapayım dedim baktım koyu çıkınca o günü değerlendirdim. 18 i de akşam değerlendirmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…