- 30 Haziran 2025
- 522
- 358
- 18
- 25
Bana yazYazdım da görmedi kız söyle alsın beni deCivcivimmm
Ya aslında kafama göre de istemiyom ben en iyisi bi bekliyşm regl olayım sonra deneme yapayım bebiş olmazsa kullanırımCanım kilosu olan mavisini kullansınlar dedi arkadaşlar bende onu alıcam
İçeriğine bakarsın Folik asit falan var diye biliyorum ekstra almazsın diğerlerini ayrı kullanilirsinBunu kullanınca ektra folik asitte kullanıyor musun ben cünkü folik asit d vitamin demir ve tsh kullanıyom listem cok zaten bide bunu ekleseö sorun olur mu ki
Ya sağlıklı mıdır acaba böyle erkene cekmek flaan bilemedim kiTestere disli aslan pencesi de yumurtlamayi erkene cekiyo önceki ay onu kullanıp 14unde olmuştum normalde geç yumurtluyorum
Ben beklicem aşko sağlıklı beslencem reglden sonra bi döngü denicem bebiş olmazsa bir dahaki ay bunu içerim olmadıİçeriğine bakarsın Folik asit falan var diye biliyorum ekstra almazsın diğerlerini ayrı kullanilirsin
Kullanmıyorum canım folik asit içinde zatenBunu kullanınca ektra folik asitte kullanıyor musun ben cünkü folik asit d vitamin demir ve tsh kullanıyom listem cok zaten bide bunu ekleseö sorun olur mu ki
Yumurtlamayi duzenliyo benim hiç düzenli değil ve yumurtanın olgunlaşması sağlıyor İbrahim saracoglundan bak aşkimYa sağlıklı mıdır acaba böyle erkene cekmek flaan bilemedim ki
İnşallah kuzum Rabbım nasip etsin hepimizeİnşallah bu sımsıkı tutunur sağlıkla
Evet arası uzadığı için hatta şuan pihtilida olur
Evetttt inşallah güzel sonuç çıkar sabırsızlanıyorum zaman geçmiyor ama bir taraftanda korkuyorum ya yalancı ise diyeYarın sabah mı yapacaksın testi
Aklımıza kötüyü getirmiyoruzEvetttt inşallah güzel sonuç çıkar sabırsızlanıyorum zaman geçmiyor ama bir taraftanda korkuyorum ya yalancı ise diye
Ya testlere güven olmuyor ki boşuna umitlenmek istemiyorum onu daha önce çok yaptım iyi bir şey değilAklımıza kötüyü getirmiyoruz
Orası öyle bende çok yaşadım en güvenilir test bana gelince patladiYa testlere güven olmuyor ki boşuna umitlenmek istemiyorum onu daha önce çok yaptım iyi bir şey değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?