- 29 Aralık 2024
- 2.304
- 1.423
- 48
Ben sana demiştim regl geliyo diye neyse öteki aya artikBen dün regl oldum testleri boşa almışım
İnşallah ben de yumurta kalitesi ve adet düzeni için kullanıyorumCanım bende bunun mavisini alacağım inşallah faydasını görürüz
Ne zamandır kullanıyorsun acabaİnşallah ben de yumurta kalitesi ve adet düzeni için kullanıyorum
Bu ay başladım kuzum ama sanırım faydasını gördüm dün ya da bugün yumurtlamam gerçekleşti diye tahmin ediyorum yarın doktordan öğrenirim artıkNe zamandır kullanıyorsun acaba
Normalde geç yumurtluyorumBu ay başladım kuzum ama sanırım faydasını gördüm dün ya da bugün yumurtlamam gerçekleşti diye tahmin ediyorum yarın doktordan öğrenirim artık
@nryyy canım senin sat ne zamandı?
Aa kaçıncı günde yumurtluyordun kaçta yumurtladınnNormalde geç yumurtluyorum
Canım geçen ay 24. Günde dalan yumurtladım sanırım. Bir önceki ay da 42 gün sürdü döngüm 22mm yumurta var ama çatlamamış dedi doktor. Pcos vs bir şey yok bildiğim kadarıyla. Hormonlarım da normal. Sanırım bu ay 14 de yumurtladım hadi 15 olsun yarın öğreneceğim işte. Pazartesi 12mm idi yumurtamAa kaçıncı günde yumurtluyordun kaçta yumurtladınn
Ne kullandın canım ya ben kacırdım bende de pcos yatkınlığı var hamile kaldığım ay 40.gün yumurtlama olmuştu eğer cidden öne cekşyorsa bende kullanayım kalite icin değil miCanım geçen ay 24. Günde dalan yumurtladım sanırım. Bir önceki ay da 42 gün sürdü döngüm 22mm yumurta var ama çatlamamış dedi doktor. Pcos vs bir şey yok bildiğim kadarıyla. Hormonlarım da normal. Sanırım bu ay 14 de yumurtladım hadi 15 olsun yarın öğreneceğim işte. Pazartesi 12mm idi yumurtam
Evet canım tamamen kaliteli olması için kullanıyorum. Ben araştırdım doktoruma sordum kullanabilirsin dedi umarım faydasını görmüşümdür gerçekten, her sabah aç karnına alıyorumNe kullandın canım ya ben kacırdım bende de pcos yatkınlığı var hamile kaldığım ay 40.gün yumurtlama olmuştu eğer cidden öne cekşyorsa bende kullanayım kalite icin değil mi
Ben sana demiştim regl geliyo diye neyse öteki aya artik
Olmakta bi nimet bide ben olsam yoluma bakicam diğer ay kullanıp güzel haberalktsin insallahBende zaten regl bekliyordum sasirmadim ama testlerim boşa kaldı diğer aya artık İlk defa bu kadar uzun gecikme yaşayınca umutlanmıştım şimdi bir sonraki adetimde 28 Eylül'de olması lazım ay sonuna denk geldiği için sanki dersin gözümde 2-3 ay sonrasında adet olmam gerekiyormuş gibi geliyor
Bir de geç olduğum için bilmiyorum ama dün çok kötüydüm çok ağır bir kanama ve sancı geldi bugün de kanamam biraz yoğun devam ediyor ama dünkü kadar değil geç geldiği için mi böyle olmuş olabilirBende zaten regl bekliyordum sasirmadim ama testlerim boşa kaldı diğer aya artık İlk defa bu kadar uzun gecikme yaşayınca umutlanmıştım şimdi bir sonraki adetimde 28 Eylül'de olması lazım ay sonuna denk geldiği için sanki dersin gözümde 2-3 ay sonrasında adet olmam gerekiyormuş gibi geliyor
Evet arası uzadığı için hatta şuan pihtilida olurBir de geç olduğum için bilmiyorum ama dün çok kötüydüm çok ağır bir kanama ve sancı geldi bugün de kanamam biraz yoğun devam ediyor ama dünkü kadar değil geç geldiği için mi böyle olmuş olabilir
Oo maşallah benim ile aynı sayılırsın ve baya etki etmişCanım geçen ay 24. Günde dalan yumurtladım sanırım. Bir önceki ay da 42 gün sürdü döngüm 22mm yumurta var ama çatlamamış dedi doktor. Pcos vs bir şey yok bildiğim kadarıyla. Hormonlarım da normal. Sanırım bu ay 14 de yumurtladım hadi 15 olsun yarın öğreneceğim işte. Pazartesi 12mm idi yumurtam
Kız bekle ya beni bekle dkdkdkfOlmakta bi nimet bide ben olsam yoluma bakicam diğer ay kullanıp güzel haberalktsin insallah
Bunu kullanınca ektra folik asitte kullanıyor musun ben cünkü folik asit d vitamin demir ve tsh kullanıyom listem cok zaten bide bunu ekleseö sorun olur mu kiEvet canım tamamen kaliteli olması için kullanıyorum. Ben araştırdım doktoruma sordum kullanabilirsin dedi umarım faydasını görmüşümdür gerçekten, her sabah aç karnına alıyorum
Testere disli aslan pencesi de yumurtlamayi erkene cekiyo önceki ay onu kullanıp 14unde olmuştum normalde geç yumurtluyorumOo maşallah benim ile aynı sayılırsın ve baya etki etmişben en erken 18 de oldu
Canım kilosu olan mavisini kullansınlar dedi arkadaşlar bende onu alıcamNe kullandın canım ya ben kacırdım bende de pcos yatkınlığı var hamile kaldığım ay 40.gün yumurtlama olmuştu eğer cidden öne cekşyorsa bende kullanayım kalite icin değil mi
Bekliyorum aşkimKız bekle ya beni bekle dkdkdkf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?