- 3 Şubat 2025
- 628
- 1.020
- 28
Tabiki de ilk buraya atıcam canım sizsiz olur nu hiçYap bizede at hadi bi güzel haberde senden gelsin
Evet evet kendimi negatife hazırlıyorum zaten birşey çıkmazsa üzülmiyim diye haa çizgi çıkarsada ne ala mutluluktan ağlarımBacım umudun olsun ama negatif çıkarsa sakın üzülme sen çok yakında tekrar gebesin içimden gelen bu
Hadi inşallahEvet evet kendimi negatife hazırlıyorum zaten birşey çıkmazsa üzülmiyim diye haa çizgi çıkarsada ne ala mutluluktan ağlarım
Bu arada dünkü test durdukça daha belirgin oldu umutlanmamak elde değil maalesef
kızlar benim durumumu bilen biliyor neyse ben regli bitiminden birkaç gün sonra sefaf akintiyi gördüm ve sonrasında başka birsey olmadı o günü yumurtlama olsam 12 ila 15 gün olmuş görünüyor belkide hiç not almamıştım neyse az önce test yaptım negatif çıktı reglim tarihinde 4 Eylül olucak 5 gün önce yapmış oluyorum bu saatten sonra dönmez herhalde dimi testten resimlerini çektim bakar misiniz bu arada bu marka nasil
Sende üzülme bır sekılde geçecek bu günlerİyi çok şükür kuzu. benim de hiç bu yaşıma kadar şaşmazdı geçen ay kendimi baya odalara kapattım ağlamalı ilk kez adet gecikmesi yaşadım hayatımda
Pik bence siz bugünü de değerlendirin eğer eşinizin sperm sorunu yoksaHanımlar iyi akşamlar son testi 22.00 da yaptım bugün su gibi akıntım oldu acaba yumurtlama başlangıco mı dedim test yaptım ama önceki aylarki gibi koyu görmedim sizce pik mi yoksa yarın mı pik olur pcosuluyum bu arada
Ben göremedim kalite bozuluyor ondan olabilir
Sorun yok canım şansıma yatılı misafir var değerlendirebilirsem değerlendiririm inşallahPik bence siz bugünü de değerlendirin eğer eşinizin sperm sorunu yoksa
Yok çektirmedim doktora gittim hormonlarıma baktı 1 ay Klomen kullandım iğneye gerek duymadı birsey de demediHsg yani rahim filmi çektirdin mi ? Bazen tüplerde tıkanıklık oluyor ve rahim şeklinde ufak tefek sorunlar olabiliyor bunlarda engel oluyor gebeliğe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?