Bacım umudun olsun ama negatif çıkarsa sakın üzülme sen çok yakında tekrar gebesin içimden gelen bu
Evet evet kendimi negatife hazırlıyorum zaten birşey çıkmazsa üzülmiyim diye haa çizgi çıkarsada ne ala mutluluktan ağlarım

Bu arada dünkü test durdukça daha belirgin oldu umutlanmamak elde değil maalesef

Son düzenleme:
kızlar benim durumumu bilen biliyor neyse ben regli bitiminden birkaç gün sonra sefaf akintiyi gördüm ve sonrasında başka birsey olmadı o günü yumurtlama olsam 12 ila 15 gün olmuş görünüyor belkide hiç not almamıştım neyse az önce test yaptım negatif çıktı reglim tarihinde 4 Eylül olucak 5 gün önce yapmış oluyorum bu saatten sonra dönmez herhalde dimi testten resimlerini çektim bakar misiniz bu arada bu marka nasil

Hanımlar iyi akşamlar son testi 22.00 da yaptım bugün su gibi akıntım oldu acaba yumurtlama başlangıco mı dedim test yaptım ama önceki aylarki gibi koyu görmedim sizce pik mi yoksa yarın mı pik olur pcosuluyum bu arada

Eklentiler

• IMG_0522.webp
    48,6 KB · Görüntüleme: 8
Pik bence siz bugünü de değerlendirin eğer eşinizin sperm sorunu yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…