Daha çok var bence çıkmaması normal canım ayrıca A aydk da sivilcelenmişti şuan hamile belki hamiş sivilcesidir
Bilmiyorum kı kuzum Dpo 10 dayım . Keşke öyle bır mucızee olsa . Benım normalde adetten 1 gün bazen de 2 gün önce sıvılcem çıkar . Ama bu ay çok stres yaptım . İlk defa bu kadar taktım çok duygusalım 2 gündür esımden gızlı hep ağlıyorum . Yemek yerken bıle aklıma gelıyor ağlıyorum . Uyumaya geçiyorum uykuya dalamıyorum Gıdıp balkonda ağlıyorum . Bu ay benım ıcın ayrı bır üzücü gectı . Çünkü bıraz yüzüme yüzüme vuruldu sanırım çok taktım ya

Bende hiç çıkmazdı ama farklılık oydu kızlar inşallah o yüzdendir tabi
Evet söylemiştin ama hormonlar değişiyor sonuçta yani adet sivilcesi de hamilelik sivilcesi de hormona bağlı direkt umut da kesmemek lazım. benim arkadaşım da çok sivilce döktüğü zaman adet gelecek sanıp hamile olduğunu öğrenmişti o ay

Ay keşke öyle bırsey olsa ya çocuk sevındırıcem .

Canımm hepimiz birbirimizi çok iyi anlıyoruz gerçekten bende geçen ay o şekildeydim çok umutlanmıştım olmadı sürekli ağlıyordum bu kez adetim 4-5 gün gecikti döngüm şaştı bu da kendimize zarar her şey nasip vaktini bekliyorlar rabbim en güzel zamanda nasip etsin hepimize

Benım allahtan şaşmıyor ya öyle olsa kafam daha çok karışacak . Günü gününe oluyor .

Aslında forumda 2019-2020 senelerindeki gebelik öğrenenlerin yazılarını okuyorum herkes adetinin geçmesini beklemiş test yapmak için kimse bizim gibi değilmiş biz 1 hafta önceden başlıyoruz kendimizi strese sokmaya. var yok var yok acaba diyorum çok düşünüyoruz stresten mi baskılanıyor hormonlar da olmuyor keşke salabilsek offff

Benım allahtan şaşmıyor ya öyle olsa kafam daha çok karışacak . Günü gününe oluyor .
İyi çok şükür kuzu. benim de hiç bu yaşıma kadar şaşmazdı geçen ay kendimi baya odalara kapattım ağlamalı ilk kez adet gecikmesi yaşadım hayatımda

Ay ben bunu bizzat yaşadım biliyor musun ilk gebeliğimde uzun uğraşlar sonucu olmuştu ikizdi ve ben mutluluktan keyfine test yapmaya başlamıştım 8.haftada test yaptığımı hatırlıyorum kaset testti ve baya silik pembe bir çizgi çıkmıştı. Bebeklerim sağlıklı olduğu için pek aldırış etmemiştim

Askım benım de akıntı gördüğüm gün uzayan akıntı varya o işte iki gün oldu iki günde regl sancısı cektım ama daha hafıf daha tatlı bugun 4. Gün sabahları regl sancisyla uyanıyorum kasıklarımda batma var acaba mı diyorum ama her ay olduğu için umut bağlanıyorum artık

Herkesin belirtileri çok farklıumarım bebektendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…