- 29 Aralık 2024
- 2.306
- 1.423
- 48
Evet canim birgun önce negatifti ertesi gün silik cikmistiAwox dan mı bahsediyorsun kuzum . Bende gölge bıle çıkarmadı
Ben saga sola cevırdım yok balkona çıkıp baktım yok ışık tuttum yok . Yok yanıEvet canim birgun önce negatifti ertesi gün silik cikmisti
Bilmiyorum kı kuzum Dpo 10 dayım . Keşke öyle bır mucızee olsa . Benım normalde adetten 1 gün bazen de 2 gün önce sıvılcem çıkar . Ama bu ay çok stres yaptım . İlk defa bu kadar taktım çok duygusalım 2 gündür esımden gızlı hep ağlıyorum . Yemek yerken bıle aklıma gelıyor ağlıyorum . Uyumaya geçiyorum uykuya dalamıyorum Gıdıp balkonda ağlıyorum . Bu ay benım ıcın ayrı bır üzücü gectı . Çünkü bıraz yüzüme yüzüme vuruldu sanırım çok taktım ya
Evet söylemiştinBende hiç çıkmazdı ama farklılık oydu kızlarinşallah o yüzdendir tabi
Ay keşke öyle bırsey olsa ya çocuk sevındırıcem .Evet söylemiştinama hormonlar değişiyor sonuçta yani adet sivilcesi de hamilelik sivilcesi de hormona bağlı direkt umut da kesmemek lazım. benim arkadaşım da çok sivilce döktüğü zaman adet gelecek sanıp hamile olduğunu öğrenmişti o ay
CanımmBilmiyorum kı kuzum Dpo 10 dayım . Keşke öyle bır mucızee olsa . Benım normalde adetten 1 gün bazen de 2 gün önce sıvılcem çıkar . Ama bu ay çok stres yaptım . İlk defa bu kadar taktım çok duygusalım 2 gündür esımden gızlı hep ağlıyorum . Yemek yerken bıle aklıma gelıyor ağlıyorum . Uyumaya geçiyorum uykuya dalamıyorum Gıdıp balkonda ağlıyorum . Bu ay benım ıcın ayrı bır üzücü gectı . Çünkü bıraz yüzüme yüzüme vuruldu sanırım çok taktım ya
işte en güvenilir testler bile patlak veriyor oyüzden temkinli olmakta fayda varOrası öyle bende çok yaşadım en güvenilir test bana gelince patladi
Benım allahtan şaşmıyor ya öyle olsa kafam daha çok karışacak . Günü gününe oluyor .Canımmhepimiz birbirimizi çok iyi anlıyoruz gerçekten bende geçen ay o şekildeydim çok umutlanmıştım olmadı sürekli ağlıyordum bu kez adetim 4-5 gün gecikti döngüm şaştı bu da kendimize zarar her şey nasip vaktini bekliyorlar rabbim en güzel zamanda nasip etsin hepimize
İyi çok şükür kuzu. benim de hiç bu yaşıma kadar şaşmazdı geçen ay kendimi baya odalara kapattım ağlamalı ilk kez adet gecikmesi yaşadım hayatımdaBenım allahtan şaşmıyor ya öyle olsa kafam daha çok karışacak . Günü gününe oluyor .
Ay ben bunu bizzat yaşadım biliyor musun ilk gebeliğimde uzun uğraşlar sonucu olmuştu ikizdi ve ben mutluluktan keyfine test yapmaya başlamıştım 8.haftada test yaptığımı hatırlıyorum kaset testti ve baya silik pembe bir çizgi çıkmıştı. Bebeklerim sağlıklı olduğu için pek aldırış etmemiştimKizlaaaar bir şey dicem size okuyanlar okumayanlara da iletsin bence çok ilginç bir şey ama kesinlikle gerçek.
Gebelik testlerinde Hook effekt diye bir durum var bilenleriniz vardır belki ben yeni öğrendim ve çok şaşırdım. Bakın chat ne diyor.
Kızlar bu yüzden çoğumuzun gebelik testlerinin negatif çıkmasına sebeb oluyor. Bu daha çok gecikmeden sonra yapılan testler için geçerli.
Askım benım de akıntı gördüğüm gün uzayan akıntı varya o işte iki gün oldu iki günde regl sancısı cektım ama daha hafıf daha tatlı bugun 4. Gün sabahları regl sancisyla uyanıyorum kasıklarımda batma var acaba mı diyorum ama her ay olduğu için umut bağlanıyorum artıkÇatlama günü gece yarısına kadar bacak ağrım oldu
6.gün bel ağrısı yaşadım kuyruk sokumu. Hiç sivilcem çıkmaz bitanecik çıktıve akıntım hiç olmadı çatlamadan sonra.. şuan da hafif kasık batması oluyor bide çabuk yoruluyorum.. dpo12 bugün.
Bide bugün kollarımda ağrı var ağır kaldırmışım gibi
Bide göğüsleri sıkınca sol altta hafif ağrı var normalde bir şey yok ama
Sabah test zamanııııııkEvetttt inşallah güzel sonuç çıkar sabırsızlanıyorum zaman geçmiyor ama bir taraftanda korkuyorum ya yalancı ise diye
Kız korkuyorum ya benSabah test zamanıııııık
Herkesin belirtileri çok farklıAskım benım de akıntı gördüğüm gün uzayan akıntı varya o işte iki gün oldu iki günde regl sancısı cektım ama daha hafıf daha tatlı bugun 4. Gün sabahları regl sancisyla uyanıyorum kasıklarımda batma var acaba mı diyorum ama her ay olduğu için umut bağlanıyorum artık
Yap bizede at hadi bi güzel haberde senden gelsinKız korkuyorum ya ben
Bacım umudun olsun ama negatif çıkarsa sakın üzülme sen çok yakında tekrar gebesin içimden gelen buKız korkuyorum ya ben
Çatlama günü gece yarısına kadar bacak ağrım oldu
6.gün bel ağrısı yaşadım kuyruk sokumu. Hiç sivilcem çıkmaz bitanecik çıktıve akıntım hiç olmadı çatlamadan sonra.. şuan da hafif kasık batması oluyor bide çabuk yoruluyorum.. dpo12 bugün.
Bide bugün kollarımda ağrı var ağır kaldırmışım gibi
Bide göğüsleri sıkınca sol altta hafif ağrı var normaldeHerkesin belirtileri çok farklıumarım bebektend
umarım ama bu ay tuhaf hissediyorum yalan degıl ben normalde hıc gormedım o akıskan sıvıyı femaraya bırakalı ıkı ay oldu iki aydır görüyorum bence geçen ay da kimyasal yasadım öyle bı agrı normal değildi ve 5 gün gecıkmeyle oldum bu ay da erken yumurtladımHerkesin belirtileri çok farklıumarım bebektendir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?