İnşallahBelli olmaz bence ya. Öyle söyleyip karamsar olma. Herkesin yapısı farklı. Kimyasal olması vücudunun hamile kalabildiğini gösteriyor. Döllenme oluyor demek ki. O açıdan bak. Bence sen de kısa süre sonra hamile kalacaksın. İyi düşün iyi olsun.
Evet canım erken olmuş, varsa bile bu kadar erken dönemde seyrek idrarda çıkmazKızlar bn bugün dayanamayıp test yaptım regle 4 gün kaldı. Ama ilk idrarla değil. Tabiki şaşırtmadı yine negatif çıktı. Tahminime göre bugün yumurtlamadan sonraki 11. Gün erken mi yaptım acaba
Teşekkür ederim gecikme yaşarsam tekrar edeyim o zmanEvet canım erken olmuş, varsa bile bu kadar erken dönemde seyrek idrarda çıkmaz
Evet canım ilk bebeğim olacak nasipseİnşallah bu ay güzel haberi alırız kuzucum sendenilk bebeğin olucak dimi
Ben yaşadım canım adetim normalden miktar olarak daha yoğun olmuştu ve ağrılıydıKızlar merhaba kimyasal gebelik yaşayan varmi acaba adet uzun mu sürüyor ve yumurtlama zamani nasil değişiyor mu
Ay baya belli ediyor bu kaçıncı günn canım çok iyi bi haberKızlar buda bugünkü testim buraya atmayı unutmuşumEki Görüntüle 3637714
Dpo 13 ise çıkardı dün diye düşünüyorum ama belli de olmaz tabiKızlar dünden beri bel ağrım var ne ağır kaldırdım ne ters bir hareket . Dün test yaptım birşey yoktu ama sizce gebelik belirtisi olabilir mi ? Bugün 13. Gün
Hiç bilmiyorum kaçıncı gün olduğunu geçenlerde üç günlük lekelenmem olmuştu 5 gün geçti üzerinden. Ayy ben hala inanamıyorum ya inşallah gerçektirAy baya belli ediyor bu kaçıncı günn canım çok iyi bi haber
İnşallah canım kan ver istersen bi çünkü kuruma felan gibi de gözükmüyor kırmızı buHiç bilmiyorum kaçıncı gün olduğunu geçenlerde üç günlük lekelenmem olmuştu 5 gün geçti üzerinden. Ayy ben hala inanamıyorum ya inşallah gerçektir
Evet evet baya pembe buraya yükleyince kalite düşüyor. Bakalım koyulaşma olacak mı olursa öyle vereyim diyorumİnşallah canım kan ver istersen bi çünkü kuruma felan gibi de gözükmüyor kırmızı bu
Hayırlısı olsunn inşallah bebişin seninledirEvet evet baya pembe buraya yükleyince kalite düşüyor. Bakalım koyulaşma olacak mı olursa öyle vereyim diyorum
Hayırlısı olsunn inşallah bebişin seninledir
Kızlar buda bugünkü testim buraya atmayı unutmuşumEki Görüntüle 3637714
Baya belli bir de kaset test erken gebelikte daha da kırmızı çıkabilir çok sevindim bence testle takip edin sonrasında kan verinKızlar buda bugünkü testim buraya atmayı unutmuşumEki Görüntüle 3637714
Yurt dışındayım canım normal pregnant test diye yazıyor ucuz bir testAy ben de gördüm ya test markası nedir?
Evet şimdilik testle takip etmeyi düşünüyorum bende testlere pek güven olmuyor malum ben hala inanmıyorumBaya belli bir de kaset test erken gebelikte daha da kırmızı çıkabilir çok sevindim bence testle takip edin sonrasında kan verin
Ayyy çok sevindim sağlıkla kolaylıkla kucağına alırsın inşallah. Şimdi 6. Gundeyim yani kanama çok çok az insallah bu ay yumurtlama kaçırmam eşimde olmicak bakalım kismetCanım benim geçen ay kimyasal olmuştu. Reglim normalde 5 gün sürer ama kimyasal olunca 7 gün sürdü. İlk 3 gün çok yoğun ve pıhtılıydı sonra yavaş yavaş azaldı. 7. Gün bitti. Yumurtlamam 2 gün gecikti sadece o da kimyasaldan sonra reglim 2 gün geciktiği için olabilir.
Kimyasaldan sonra daha kolay hamile kalıyormuşuz rahim kendini temizliyormuş. Ben hemen arkasına hamile kaldım. regle 3 gün kala kanda 31 hcg ile öğrendim. 2 gün sonra 90 oldu
İnşallah en kısa zamanda siz de verirsiniz güzel haberleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?