İnşallah ama insan ister istemez bir süre sonra karamsarlığa kapılıyor sizde inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız

Kızlar bn bugün dayanamayıp test yaptım regle 4 gün kaldı. Ama ilk idrarla değil. Tabiki şaşırtmadı yine negatif çıktı. Tahminime göre bugün yumurtlamadan sonraki 11. Gün erken mi yaptım acaba

Kızlar bn bugün dayanamayıp test yaptım regle 4 gün kaldı. Ama ilk idrarla değil. Tabiki şaşırtmadı yine negatif çıktı. Tahminime göre bugün yumurtlamadan sonraki 11. Gün erken mi yaptım acaba
Evet canım erken olmuş, varsa bile bu kadar erken dönemde seyrek idrarda çıkmaz

Kızlar dünden beri bel ağrım var ne ağır kaldırdım ne ters bir hareket . Dün test yaptım birşey yoktu ama sizce gebelik belirtisi olabilir mi ? Bugün 13. Gün

Hiç bilmiyorum kaçıncı gün olduğunu geçenlerde üç günlük lekelenmem olmuştu 5 gün geçti üzerinden. Ayy ben hala inanamıyorum ya inşallah gerçektir
İnşallah canım kan ver istersen bi çünkü kuruma felan gibi de gözükmüyor kırmızı bu

Baya belli bir de kaset test erken gebelikte daha da kırmızı çıkabilir çok sevindim bence testle takip edin sonrasında kan verin
Evet şimdilik testle takip etmeyi düşünüyorum bende testlere pek güven olmuyor malum ben hala inanmıyorum

Ayyy çok sevindim sağlıkla kolaylıkla kucağına alırsın inşallah. Şimdi 6. Gundeyim yani kanama çok çok az insallah bu ay yumurtlama kaçırmam eşimde olmicak bakalım kismet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…