Canım baya görülüyor insallah seninledir bebisinHiç bilmiyorum kaçıncı gün olduğunu geçenlerde üç günlük lekelenmem olmuştu 5 gün geçti üzerinden. Ayy ben hala inanamıyorum ya inşallah gerçektir
İnşallah tekrar sağlıkla kolaylıkla gelir kuzum. Hemen hemen ayni tarihler olacak sanırım takip yapicakmisinBenimde en son 46 idi 4 gün kan vermedim verdiğim gün 15 e düşmüştü yani şuan tam bitti diyemem ama çok minik minik bugün 2. Günüm idi büyük ihtimalle 1-2 güne kesin biter
Var gibi gözüküyor inşallah seninledir bebeğinYurt dışındayım canım normal pregnant test diye yazıyor ucuz bir test
Canım ben iki defa gecırdım normal adet sancısında daha sancılı daha yoğun kanama ateş mıde bulantısı da olmuştu bende ve parçalı kanama olmuştuKızlar merhaba kimyasal gebelik yaşayan varmi acaba adet uzun mu sürüyor ve yumurtlama zamani nasil değişiyor mu
İnşallah canım ya inşallah gerçektirCanım baya görülüyor insallah seninledir bebisin
Ben ovu testi kullanamıyorum yani zaten pik olmuyor hiç pcostan kaynaklı ama gittim bugün aktardan çörekotu tarçın falan aldım bakalım kanama bittikten sonra günaşırı devam edicem haberdar olalım birbirimizdenİnşallah tekrar sağlıkla kolaylıkla gelir kuzum. Hemen hemen ayni tarihler olacak sanırım takip yapicakmisin
Canım öyle daha stressiz doğrusunu yapıyorsun ama benim eşim uzakta olunca geleceği günü çaktırmadan ona göre ayarlıyorumBen ovu testi kullanamıyorum yani zaten pik olmuyor hiç pcostan kaynaklı ama gittim bugün aktardan çörekotu tarçın falan aldım bakalım kanama bittikten sonra günaşırı devam edicem haberdar olalım birbirimizden
Regle kaç gün var baya güzel pembeydi rengi bence seyreldiği içindir kendini strese sokma yarın sabah ilk idrarla tekrarlarsın canımKızlar az önceki testi ilk idrar değildi ama 5-6 saat idrar tutup yapmıştım. Az önce iki saat tutup tekrar yaptım birde affedersiniz idrarın rengi baya açıktı negatif oldu acaba test mi yalancıydı yoksa idrar seyrekliğinden mi negatif oldu. Offff moralim bozulduu
pcos olduğum için pek düzeni yok adetimin bu aralar olmam gerekiyor. Geçen de üç gün lekelenmem oldu onun üzerine 5 gün geçti işte. İnşallah dediğin gibidir akşam yaparım ben ya duramamRegle kaç gün var baya güzel pembeydi rengi bence seyreldiği içindir kendini strese sokma yarın sabah ilk idrarla tekrarlarsın canım
İnşallah yerleşmedir lekelenmen adet de olmamışsın testte gölge kuruma gibi değil gayet pembe burda kalite düştüğü halde belli. Olumlu düşünelim yarın sabah ki testle de garantiye almış olursunpcos olduğum için pek düzeni yok adetimin bu aralar olmam gerekiyor. Geçen de üç gün lekelenmem oldu onun üzerine 5 gün geçti işte
İnşallah yaa evet gerçekte baya belli pembe çizgi. İnşallah inşallah yarın daha koyu bir çizgi çıkarİnşallah yerleşmedir lekelenmen adet de olmamışsın testte gölge kuruma gibi değil gayet pembe burda kalite düştüğü halde belli. Olumlu düşünelim yarın sabah ki testle de garantiye almış olursun
Evet bu ay acaba alsam mı ovu dedim ama hem göremiyorum Hemde boşa stres olucaktım bende senin gibi bu ayı pas mı geçsem dedim ama 3 ay şansın fazla olduğu söyleniyor o yüzden sonradan pişman olmayayım dedimCanım öyle daha stressiz doğrusunu yapıyorsun ama benim eşim uzakta olunca geleceği günü çaktırmadan ona göre ayarlıyorumbiraz bıkkınlık var var her ay bu defa olacak diye modum vardı bu ay tam tersi ya önümüzdeki ay mı denesem gibiyim heralde hormon dalgalanması. İnşallah Rabbım dualarımızı kabul eder
İnşallah herşey gönlünüzce olsunİnşallah yaa evet gerçekte baya belli pembe çizgi. İnşallah inşallah yarın daha koyu bir çizgi çıkar
Canım ben pozitif gördüğümde bile aynı gün silik bazen zor görünen oluyordu. Testin kendi içinde bile hassasiyeti değişiyor. Sen hangi marka ile yapmıştın ikisi de aynımı. Şuan hiç stres olma yarın sabah yap benceKızlar az önceki testi ilk idrar değildi ama 5-6 saat idrar tutup yapmıştım. Az önce iki saat tutup tekrar yaptım birde affedersiniz idrarın rengi baya açıktı negatif oldu acaba test mi yalancıydı yoksa idrar seyrekliğinden mi negatif oldu. Offff moralim bozulduu
Kimyasaldan sonramı şans artıyorEvet bu ay acaba alsam mı ovu dedim ama hem göremiyorum Hemde boşa stres olucaktım bende senin gibi bu ayı pas mı geçsem dedim ama 3 ay şansın fazla olduğu söyleniyor o yüzden sonradan pişman olmayayım dedim
Evet canım ikiside aynı marka demek silikken gün içinde yapmamak gerekiyorCanım ben pozitif gördüğümde bile aynı gün silik bazen zor görünen oluyordu. Testin kendi içinde bile hassasiyeti değişiyor. Sen hangi marka ile yapmıştın ikisi de aynımı. Şuan hiç stres olma yarın sabah yap bence
Evet öyleymişKimyasaldan sonramı şans artıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?