Canım benim görümcem iki kez yaşadı. Regli biraz sancılı geçmişti. Günlerini de değiştirdiğini söylemiştiKızlar merhaba kimyasal gebelik yaşayan varmi acaba adet uzun mu sürüyor ve yumurtlama zamani nasil değişiyor mu
Bugün kanamanın 6. Gunu normalde de 5 6 sonra leke ile biterdi ilk 3 gün yoğun parça halinde kalan günler sanki yeni regl olmuşum gibi kanama şimdide çok çok azaldı yani 6 7 gunde bitmesi normalmi acaba yumurtlama testi yapicam ama ne zaman başlıyor bilemedimCanım benim görümcem iki kez yaşadı. Regli biraz sancılı geçmişti. Günlerini de değiştirdiğini söylemişti
Benim çok fazla ağrım oldu senin nasıldı ağrım olduğu için 2 gece ağrı kesici içmek zorunda kaldım zaten kanama başlayalı 2 gün oldu ve sanırım kesildiKızlar merhaba kimyasal gebelik yaşayan varmi acaba adet uzun mu sürüyor ve yumurtlama zamani nasil değişiyor mu
Canım inan kan vermesem sadece 1 hafta gecikti adetim derim hiç ağrım yok normalde adetten önce belim kopar bunda tık yok sadece ilk 3 gün parça çok geldi. Belki düşük beta ile olunca mı öyle anlamadım. Ama ben rahmim çok kalinlasmadi ondan kaybettim diye hissediyorum. Dr böyle birsey söylemedi ama hiç ne meme hassasiyeti ne dolgunluk hiç bir belirtim yoktu. Progesteron mu sorun oldu onuda anlamadım beta 22 iki gün sonra 10 oldu ve 1 gün sonra akşamına leke ile düşmeye basladiBenim çok fazla ağrım oldu senin nasıldı ağrım olduğu için 2 gece ağrı kesici içmek zorunda kaldım zaten kanama başlayalı 2 gün oldu ve sanırım kesildi
Sadece 2 günmü sürdü seninBenim çok fazla ağrım oldu senin nasıldı ağrım olduğu için 2 gece ağrı kesici içmek zorunda kaldım zaten kanama başlayalı 2 gün oldu ve sanırım kesildi
Benimde en son 46 idi 4 gün kan vermedim verdiğim gün 15 e düşmüştü yani şuan tam bitti diyemem ama çok minik minik bugün 2. Günüm idi büyük ihtimalle 1-2 güne kesin biterCanım inan kan vermesem sadece 1 hafta gecikti adetim derim hiç ağrım yok normalde adetten önce belim kopar bunda tık yok sadece ilk 3 gün parça çok geldi. Belki düşük beta ile olunca mı öyle anlamadım. Ama ben rahmim çok kalinlasmadi ondan kaybettim diye hissediyorum. Dr böyle birsey söylemedi ama hiç ne meme hassasiyeti ne dolgunluk hiç bir belirtim yoktu. Progesteron mu sorun oldu onuda anlamadım beta 22 iki gün sonra 10 oldu ve 1 gün sonra akşamına leke ile düşmeye basladi
Telefon numarası burdan mı paylaşıldı nasıl görüldüGrupta değilim ama bilgi alışverişi yapıyorduk yarım kaldı. Böyle bir yasak benimde bilgim yoktu. Umarım çözülür. Dileğiniz için teşekkürler
Bilgim yok ama gecmıs olsun canım . Allah bır daha gostermesın ınsallah .Kızlar merhaba kimyasal gebelik yaşayan varmi acaba adet uzun mu sürüyor ve yumurtlama zamani nasil değişiyor mu
Evet canım ya herkes maşallah hamile kaldı birkaç kişi kaldık burda. Senin herhangi bir sorun var mıydı yoksa sebepsiz mi? Benim çikolata kistlerim varÇok haklısın canım her ay beklemek zor gerçekten ben de çok test yaptım çatlama gününü kaçırdığımı bildiğim halde bile test yapıyordum. Folikül takibi ile ilerle bence de sen de çok gençsin daha umarım en kısa zamanda bebeğin seninle olur. O gruptakilerin çoğu hamiş, geçen gördüm. Darısı bize, bekleyen herkese diyelim
Yok diye biliyorum canım sorunum bakıyorlar çünkü gittiğimde, hormon testlerime de mayısta bakıldı. Ama ben işim gereği çatlatma günlerini tutturamıyorum evde olmuyorum o günlerde bi bu sefer yakaladık sanırım. O da folükül takibiyle anlaşıldı galiba. Bir de bence nisanda geç döllenme yaşadım ama acemilikten gecikmenin ikinci günü sonuç 1.20 gelince tarlusal kullandım. O ay regle 4 gün kala kahverengi lekelenmede yaşamıştım lekelenme de 4 gün sürmüştü. Ya da kimyasal gebelik gibi bir şey oldu test silik çıktı ertesi gün negatif oldu. Hatta size de yazmıştım. Bilmiyorum valla bekliyoruz ama o geleceği günü biliyor işte, sabretmek lazım.Evet canım ya herkes maşallah hamile kaldı birkaç kişi kaldık burda. Senin herhangi bir sorun var mıydı yoksa sebepsiz mi? Benim çikolata kistlerim var
Evet canım inşallah bu seneyi bitirmeden rabbim bize eli ayağı tam, sağlıklı, hayırlı evlatlara hamile kalmayı nasip ederYok diye biliyorum canım sorunum bakıyorlar çünkü gittiğimde, hormon testlerime de mayısta bakıldı. Ama ben işim gereği çatlatma günlerini tutturamıyorum evde olmuyorum o günlerde bi bu sefer yakaladık sanırım. O da folükül takibiyle anlaşıldı galiba. Bir de bence nisanda geç döllenme yaşadım ama acemilikten gecikmenin ikinci günü sonuç 1.20 gelince tarlusal kullandım. O ay regle 4 gün kala kahverengi lekelenmede yaşamıştım lekelenme de 4 gün sürmüştü. Ya da kimyasal gebelik gibi bir şey oldu test silik çıktı ertesi gün negatif oldu. Hatta size de yazmıştım. Bilmiyorum valla bekliyoruz ama o geleceği günü biliyor işte, sabretmek lazım.
Evet canım inşallah bu seneyi bitirmeden rabbim bize eli ayağı tam, sağlıklı, hayırlı evlatlara hamile kalmayı nasip eder
Bence bugün bekle kuzum hem sperm kalitesi için. Yarın tekrar denersin. Zaten sperm canlı kaldığı için içerde vardır. Ben öyle yapardım şahsen ama senin tercihin yine. Ben çünkü bunalıyorum sırf bebek için üst üste ilişki yaşamaktan kendimi kötü hissediyorumYa bana ya çatlamış ya da çatlayacak bu beş gün günaşırı ilişki yaşa dedi, dün ve önceki gün olmuştu şimdi bugün de olursa 3 gün üst üste olacak bugün dursam yarına kaçırır mıyım bilemedim hiç. Ne yapmalıyım fikrin var mı?
Canım benim geçen ay kimyasal olmuştu. Reglim normalde 5 gün sürer ama kimyasal olunca 7 gün sürdü. İlk 3 gün çok yoğun ve pıhtılıydı sonra yavaş yavaş azaldı. 7. Gün bitti. Yumurtlamam 2 gün gecikti sadece o da kimyasaldan sonra reglim 2 gün geciktiği için olabilir.Kızlar merhaba kimyasal gebelik yaşayan varmi acaba adet uzun mu sürüyor ve yumurtlama zamani nasil değişiyor mu
Evet ya bekleyeceğim sanırım ben de, evet o psikoloji zaten insanı bitiriyor haklısın canım benimBence bugün bekle kuzum hem sperm kalitesi için. Yarın tekrar denersin. Zaten sperm canlı kaldığı için içerde vardır. Ben öyle yapardım şahsen ama senin tercihin yine. Ben çünkü bunalıyorum sırf bebek için üst üste ilişki yaşamaktan kendimi kötü hissediyorum
Bişey sorabilir miyim ne zamandır istiyordunuz da sonrasında kimyasal olduCanım benim geçen ay kimyasal olmuştu. Reglim normalde 5 gün sürer ama kimyasal olunca 7 gün sürdü. İlk 3 gün çok yoğun ve pıhtılıydı sonra yavaş yavaş azaldı. 7. Gün bitti. Yumurtlamam 2 gün gecikti sadece o da kimyasaldan sonra reglim 2 gün geciktiği için olabilir.
Kimyasaldan sonra daha kolay hamile kalıyormuşuz rahim kendini temizliyormuş. Ben hemen arkasına hamile kaldım. regle 3 gün kala kanda 31 hcg ile öğrendim. 2 gün sonra 90 oldu
İnşallah en kısa zamanda siz de verirsiniz güzel haberleri
İnşallah bu ay güzel haberi alırız kuzucum sendenEvet ya bekleyeceğim sanırım ben de, evet o psikoloji zaten insanı bitiriyor haklısın canım benim
Korunmayı bıraktıktan sonra hemen oldu. Beta 9. 12 çıktı. İki gün sonra 9.9 oldu sonra 3.7 ye düştü akşamına kanama başladı. Geçen ay oldu bunlar.Bişey sorabilir miyim ne zamandır istiyordunuz da sonrasında kimyasal oldu
Benim 1.5 sene sonunda oldu ve kimyasal oldu o yüzden soruyorum genelde kısa sürede hamile kalıp kimyasal olanlar sonrasında sağlıklı gebelik yaşıyor sanırım şans yüzüme gülmeyecek gibi geliyorKorunmayı bıraktıktan sonra hemen oldu. Beta 9. 12 çıktı. İki gün sonra 9.9 oldu sonra 3.7 ye düştü akşamına kanama başladı. Geçen ay oldu bunlar.
Bu ay yine hamilelik oldu bakalım inş sağlıklı ilerler bu defa.
Benim yaşım 34 eşimin 37. Amh değerim de çok yüksek değil 1.56 çıkmıştı. Açıkçası Bir süre uğraşırız diye düşünmüştüm.
Ovülasyonla takip etmek çok iyi oluyor. Yoksa ben takvime baksam olmayacakmış. Reglim düzenli olduğu halde takvimdekinden daha erken yumurtluyorum. Bir de folik asit kullanıyorum işte. Onun dışında özellikle yaptığım bir şey yok.
Belli olmaz bence ya. Öyle söyleyip karamsar olma. Herkesin yapısı farklı. Kimyasal olması vücudunun hamile kalabildiğini gösteriyor. Döllenme oluyor demek ki. O açıdan bak. Bence sen de kısa süre sonra hamile kalacaksın. İyi düşün iyi olsun.Benim 1.5 sene sonunda oldu ve kimyasal oldu o yüzden soruyorum genelde kısa sürede hamile kalıp kimyasal olanlar sonrasında sağlıklı gebelik yaşıyor sanırım şans yüzüme gülmeyecek gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?