Ay evet evet genetik test vermiştiniz o dalgınlıkla sormayı unuttum...oh çok şükür gözünüz aydın bir sorun çıkmamış kuzucum sevindim çok Pıhtılaşma olmaması da süper, demekki bebiş yerleşse sağlıkla ilerleyecek düşük riskiniz yok bu çok iyi bir haber. Yumurta takibine gidin bakalım, tek gereken şey bir adet olgun yumurta ve hızır gibi yetişen sperm ekibi, yaparsınızz
Takviye kullanıyoruz eşimle Proceive F ve Proceive M ve d vitamini alıyoruz. Sabahları da açkarına keçiboynuzu özü yiyoruz, bu kadar şimdilik. Olmazsa kasımda tedaviye başlıcaz artık
teşekkür ederim hayır yaptırmadım açıkçası birkaç ay daha devam edicem denemeye sene sonuna kadar olmazsa tekrar doktor kapısı çalıcam diye düşünüyorum şuan
teşekkür ederim hayır yaptırmadım açıkçası birkaç ay daha devam edicem denemeye sene sonuna kadar olmazsa tekrar doktor kapısı çalıcam diye düşünüyorum şuan
Sağlıkla olur inşaAllah. Kimyasallar sonrası bende pıhtılaşma çıktı o sebeple denerken bile coraspirin aldım. İnşaAllah yoktur bir sorun ve en kısa zamanda tekrar alırsınız güzel haberi...
Kuzum şehir hastanesinden tıbbi genetik bölümünden randevu al. Pıhtılaşma için test yapıyorlar. Ben yaptırdım 1 ay içinde çıktı. O sürede kendin de denersin zaten bişey kaybetmezsin