- 17 Şubat 2025
- 591
- 256
- 18
- 25
Sende de mi çıktı demekki çıkartıyormuş günün geçti miAynısını bende sorucaktım
Ayyy ne güzel benım hem doğum günüm hem tanışma yıldönümü 4 ekımde nıhah günümuz ama ben herzaman tanısma gününü kutluyorumBenimde 28 Eylül'de 1 sene olacak aynıymışız
Yok askım bugün 11. Günüm ama belırtılerim hala devam edıyo özellikle göğüs ve kasık sancıları ara sıra girip çıkıyo tatlı tatlı bı kaç gün önce de test yaptım bembeyazdı bugün avox da gözle görülen bı çizgi gördüm ama umut bağlamak istemiyorumSende de mi çıktı demekki çıkartıyormuş günün geçti mi
Ne güzel denk gelmiş sizin ki ya tanışma günleri akılda daha çok yer ediyor niyeyseAyyy ne güzel benım hem doğum günüm hem tanışma yıldönümü 4 ekımde nıhah günümuz ama ben herzaman tanısma gününü kutluyorum
Ayy hadi inşallah canım sana çifte hediye olsun. Daha erken zaten biraz daha bekle tekrarla testini inşallah bebişin seninledir.Yok askım bugün 11. Günüm ama belırtılerim hala devam edıyo özellikle göğüs ve kasık sancıları ara sıra girip çıkıyo tatlı tatlı bı kaç gün önce de test yaptım bembeyazdı bugün avox da gözle görülen bı çizgi gördüm ama umut bağlamak istemiyorum
Valla nasıp dıye bısey gerçekten varmısNe güzel denk gelmiş sizin ki ya tanışma günleri akılda daha çok yer ediyor niyeyse
İki günde bir tekrarladım yumurtlamak erken oldı bu ay normalde 1 Eylül'de olması lazımdı 25-26 Ağustos'ta oldu bugün 11. Günü ilk defa avox bende de gözle bakınca görülen çizgi çıkardı umarım yanıltmazAyy hadi inşallah canım sana çifte hediye olsun. Daha erken zaten biraz daha bekle tekrarla testini inşallah bebişin seninledir.Ben gecikmenin 2. Günü yaptım ilk defa awoxta gözle görülür bir çizgi gördüm daha önce bende kuruma çıkartmamıştı.
Kızzz bence gebesinnn git kan testi verr hemen zaten kaset testlerde yüksek değerlerde bile silik çizgi çıkıyor o yüzden çok normal bu bana da haber ver çok sevindimBu da efektli
Valla nasıp dıye bısey gerçekten varmıs
Görsellerde net belli ama inşallah vardır kuzumİki günde bir tekrarladım yumurtlamak erken oldı bu ay normalde 1 Eylül'de olması lazımdı 25-26 Ağustos'ta oldu bugün 11. Günü ilk defa avox bende de gözle bakınca görülen çizgi çıkardı umarım yanıltmaz
Sende gördün mü yoksa benım sureklı bakmaktan gönül gözüm mü açıldı artıkGörsellerde net belli ama inşallah vardır kuzum
Geçmiş olsun...detaylı ultrasonda mı bakıldı? Doktor amniyosentez istedi mi?Merhaba gebelik sürecinde kız bebeginde böbrek genişliği ve kalpte parlaklık yaşayan var mı 15 haftalık gebeyim
Aşkım iyi olmaya çalışıyorum işte adeti bekliyorum doktora gitmek için muhtemelen haftaya olur. Sen nasılsın?Vignette canım nasılsın? Kızlar gitmiş hepsi daha bitmemiş mi ceza süresi? Pasif yazıyor hepsinin profilinde, ne zaman dönecekler acaba ben tahmin etmiştim böyle olacağını yetişip karşısını alamadım hem emin değildim ceza verileceğine...
Bence yumurtlama kuzum değerlendirKızlarım merhaba nasılsınız?
Benim başıma gelenleri anlamamda bir yardımcı olurmusunuz lütfen? Hatırkarsanız hani geçen ayki adetimin bitimi sonrası femara+estrofem içip (5 gün) ardından gonal-f iğnesini vurmamıştım ya, doktor da git bu ay boş demişti. Sonra ben döngümün ortalarında 4-5 kahverengi lekelenme yaşadım. Chatgpt yazmıştı ki bu adet görme sayılıyormuş estrofem sonrası "geri çekilmeymiş" ve lekelenmenin başladığı gün yeni döngünün başlangıcıymış. Tamam dedim o zaman ovülasyon testi yapayım bakayım neler oluyor. Şimdi beklenen adet tarihim ve ovü testim pozitif çıktı. Lekelenmeden sonra 14.gün.
Şimdi sizce ben yumurtluyormuyum? İlk kez başıma böyle birşey geliyor. Karışık olduysa kusura bakmayın benim de kafam
Tüh yaaa gerçekten mi?Aşkım iyi olmaya çalışıyorum işte adeti bekliyorum doktora gitmek için muhtemelen haftaya olur. Sen nasılsın?
Kızlar için bir hafta demişlerdi galiba kuzum ama bazılarının banı hiç açılmayabilirmiş yine öyle söylemişti kazen
Aşkım genetik test vermiştik hatırlarsan. Çok şükür bende de eşimde de bir sorun çıkmadı. Pıhtılaşma da yokmuş. Dün gösterdik doktora. Tüp bebek için değil bebeğim yumurta takibi için gidicez. Tüp bebeğe yıl sonu gibi başlarım eğer olmazsa. Hiç hazır hissetmiyorum çünküTüh yaaa gerçekten mi?umarım olmaz öyle birşey üzüldüm...
Doktora tüp bebek için mi gideceksiniz? Hayırlı uğurlu olsun canım tutacak bu sefer öyle içime doğuyor
Bende de adet mi olacak yoksa yumurtlama mı oluyor anlayamadım kuzum. İlaçlardan sonra normal adet göremedim lekelenmem oldu sadece. Şimdi de ovülasyon testim pozitif çıkıyor. Bakalım ne olacak
Ay evet evet genetik test vermiştiniz o dalgınlıkla sormayı unuttum...oh çok şükür gözünüz aydın bir sorun çıkmamış kuzucum sevindim çokAşkım genetik test vermiştik hatırlarsan. Çok şükür bende de eşimde de bir sorun çıkmadı. Pıhtılaşma da yokmuş. Dün gösterdik doktora. Tüp bebek için değil bebeğim yumurta takibi için gidicez. Tüp bebeğe yıl sonu gibi başlarım eğer olmazsa. Hiç hazır hissetmiyorum çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?