Sende de mi çıktı demekki çıkartıyormuş günün geçti mi
Yok askım bugün 11. Günüm ama belırtılerim hala devam edıyo özellikle göğüs ve kasık sancıları ara sıra girip çıkıyo tatlı tatlı bı kaç gün önce de test yaptım bembeyazdı bugün avox da gözle görülen bı çizgi gördüm ama umut bağlamak istemiyorum

Ayy hadi inşallah canım sana çifte hediye olsun. Daha erken zaten biraz daha bekle tekrarla testini inşallah bebişin seninledir. Ben gecikmenin 2. Günü yaptım ilk defa awoxta gözle görülür bir çizgi gördüm daha önce bende kuruma çıkartmamıştı.

Bende
İki günde bir tekrarladım yumurtlamak erken oldı bu ay normalde 1 Eylül'de olması lazımdı 25-26 Ağustos'ta oldu bugün 11. Günü ilk defa avox bende de gözle bakınca görülen çizgi çıkardı umarım yanıltmaz

kızlar 3 gün kala awox böyle çıkardı ne düşünüyorsunuz kuruma olabilir mi

Eklentiler

• IMG_20250906_110256.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:
QUOTE="sarsarpapatya, post: 80188672, member: 1190835"]
Sende gördün mü yoksa benım sureklı bakmaktan gönül gözüm mü açıldı artık
[/QUOTE]
Aynı gönül gözü benim de açılmadıysa gördüm

Kızlarım merhaba nasılsınız?
Benim başıma gelenleri anlamamda bir yardımcı olurmusunuz lütfen? Hatırkarsanız hani geçen ayki adetimin bitimi sonrası femara+estrofem içip (5 gün) ardından gonal-f iğnesini vurmamıştım ya, doktor da git bu ay boş demişti. Sonra ben döngümün ortalarında 4-5 kahverengi lekelenme yaşadım. Chatgpt yazmıştı ki bu adet görme sayılıyormuş estrofem sonrası "geri çekilmeymiş" ve lekelenmenin başladığı gün yeni döngünün başlangıcıymış. Tamam dedim o zaman ovülasyon testi yapayım bakayım neler oluyor. Şimdi beklenen adet tarihim ve ovü testim pozitif çıktı. Lekelenmeden sonra 14.gün.
Şimdi sizce ben yumurtluyormuyum? İlk kez başıma böyle birşey geliyor. Karışık olduysa kusura bakmayın benim de kafam karışıyor

Eklentiler

• 20250906_155047.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 26
Vignette canım nasılsın? Kızlar gitmiş hepsi daha bitmemiş mi ceza süresi? Pasif yazıyor hepsinin profilinde, ne zaman dönecekler acaba ben tahmin etmiştim böyle olacağını yetişip karşısını alamadım hem emin değildim ceza verileceğine...

Aşkım iyi olmaya çalışıyorum işte adeti bekliyorum doktora gitmek için muhtemelen haftaya olur. Sen nasılsın?

Kızlar için bir hafta demişlerdi galiba kuzum ama bazılarının banı hiç açılmayabilirmiş yine öyle söylemişti kazen

Bence yumurtlama kuzum değerlendir

Tüh yaaa gerçekten mi? umarım olmaz öyle birşey üzüldüm...

Doktora tüp bebek için mi gideceksiniz? Hayırlı uğurlu olsun canım tutacak bu sefer öyle içime doğuyor

Bende de adet mi olacak yoksa yumurtlama mı oluyor anlayamadım kuzum. İlaçlardan sonra normal adet göremedim lekelenmem oldu sadece. Şimdi de ovülasyon testim pozitif çıkıyor. Bakalım ne olacak

Aşkım genetik test vermiştik hatırlarsan. Çok şükür bende de eşimde de bir sorun çıkmadı. Pıhtılaşma da yokmuş. Dün gösterdik doktora. Tüp bebek için değil bebeğim yumurta takibi için gidicez. Tüp bebeğe yıl sonu gibi başlarım eğer olmazsa. Hiç hazır hissetmiyorum çünkü

Ay evet evet genetik test vermiştiniz o dalgınlıkla sormayı unuttum...oh çok şükür gözünüz aydın bir sorun çıkmamış kuzucum sevindim çok Pıhtılaşma olmaması da süper, demekki bebiş yerleşse sağlıkla ilerleyecek düşük riskiniz yok bu çok iyi bir haber. Yumurta takibine gidin bakalım, tek gereken şey bir adet olgun yumurta ve hızır gibi yetişen sperm ekibi, yaparsınızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…