Bunu de denedim ama yok yani ya ben tarifte yanlışlık yaptım ya da midem çok hassas
Bu arada, sabah açkarına değil de kahvaltıdan 1-2 saat sonra yenmeli. Çünkü benim de midem aşırı hassas, açkarına bir kere yediğimde mahvetti beni. Ama kahvaltıdan sonra birşey olmuyor. Birde çörekotunun 10 kaşık değil de 5 tatlı kaşığı katmak lazım. 10 kaşık çok, başka yerlerde de öyle yazıyor.

Bende yapmadı canım ne kadar sonra çıktı çizgi
İlk yaptığımda gördüm sanki ama emin olamadım sonra kahvaltı yaptıktan sonra baktım çok hafif çizgi var acaba kuruma mı yoksa erken mı yaptım diye düşünüyorum geç döllenme ihtimali var benim yumurtlamam geç oluyor

5 tane test yaptım 5 ınde de yapmadı canım
Ya bu ay çok umutlandım niyeyse birde 31 Ağustos'ta çok az miktarda uçuk pembe akıntım oldu acaba mı diyorum sürekli. Geç yumurtlama oluyor bende ChatGPT de akıntı implantasyonsa 7-10 gün sonra hCG idrarda ölçülür test için erken dedi.

Merhaba gebelik sürecinde kız bebeginde böbrek genişliği ve kalpte parlaklık yaşayan var mı 15 haftalık gebeyim

Teşekkür ederim bu ay geçti ama bir daha ki ay tekrar deneyeceğim benim midemi bulandıran tarçın sanırım çok baskın onu da biraz azaltarak deneyeceğim

Dpo kactasın canım

Bende 1 sene olucak 27 Eylül'de ilk başta hiç istemiyorum dıyordum şimdide nasıp olmıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…