- 17 Şubat 2025
- 591
- 256
- 18
- 25
Bende yapmadı canım ne kadar sonra çıktı çizgiKızlar awox kuruma yapıyor mu
Bu arada, sabah açkarına değil de kahvaltıdan 1-2 saat sonra yenmeli. Çünkü benim de midem aşırı hassas, açkarına bir kere yediğimde mahvetti beni. Ama kahvaltıdan sonra birşey olmuyor. Birde çörekotunun 10 kaşık değil de 5 tatlı kaşığı katmak lazım. 10 kaşık çok, başka yerlerde de öyle yazıyor.Bunu de denedim ama yok yani ya ben tarifte yanlışlık yaptım ya da midem çok hassas
5 tane test yaptım 5 ınde de yapmadı canımKızlar awox kuruma yapıyor mu
İlk yaptığımda gördüm sanki ama emin olamadım sonra kahvaltı yaptıktan sonra baktım çok hafif çizgi var acaba kuruma mı yoksa erken mı yaptım diye düşünüyorum geç döllenme ihtimali var benim yumurtlamam geç oluyorBende yapmadı canım ne kadar sonra çıktı çizgi
Ya bu ay çok umutlandım niyeyse birde 31 Ağustos'ta çok az miktarda uçuk pembe akıntım oldu acaba mı diyorum sürekli. Geç yumurtlama oluyor bende ChatGPT de akıntı implantasyonsa 7-10 gün sonra hCG idrarda ölçülür test için erken dedi.5 tane test yaptım 5 ınde de yapmadı canım
Teşekkür ederim bu ay geçti ama bir daha ki ay tekrar deneyeceğim benim midemi bulandıran tarçın sanırım çok baskın onu da biraz azaltarak deneyeceğimBu arada, sabah açkarına değil de kahvaltıdan 1-2 saat sonra yenmeli. Çünkü benim de midem aşırı hassas, açkarına bir kere yediğimde mahvetti beni. Ama kahvaltıdan sonra birşey olmuyor. Birde çörekotunun 10 kaşık değil de 5 tatlı kaşığı katmak lazım. 10 kaşık çok, başka yerlerde de öyle yazıyor.
Dpo kactasın canımYa bu ay çok umutlandım niyeyse birde 31 Ağustos'ta çok az miktarda uçuk pembe akıntım oldu acaba mı diyorum sürekli. Geç yumurtlama oluyor bende ChatGPT de akıntı implantasyonsa 7-10 gün sonra hCG idrarda ölçülür test için erken dedi.
Takip yapmadım canım 19 diye tahmin etmiştim ama bilemiyorum tamDpo kactasın canım
Adetine kaç gün var . Baya da zaman geçmiş kan versen netlesır kafandaTakip yapmadım canım 19 diye tahmin etmiştim ama bilemiyorum tam
3 eylül günümdü canım ama benim zaten düzensizleşti birkaç aydır bazen 1 hafta geciktiği de oluyor geç yumurtlamaya bağlı gecikme yaşıyormuşum doktor öyle söylediAdetine kaç gün var . Baya da zaman geçmiş kan versen netlesır kafanda
Şehir dışındayım canım evime gideyim 7 sinde tekrar test yapacağım eğer çıkarsa gidip vermeyi düşünüyorumAdetine kaç gün var . Baya da zaman geçmiş kan versen netlesır kafanda
Anladım canım . Insallah hamılesındır3 eylül günümdü canım ama benim zaten düzensizleşti birkaç aydır bazen 1 hafta geciktiği de oluyor geç yumurtlamaya bağlı gecikme yaşıyormuşum doktor öyle söyledi
İnsallah kuzum . Güzel haberlerını bekliyoruzŞehir dışındayım canım evime gideyim 7 sinde tekrar test yapacağım eğer çıkarsa gidip vermeyi düşünüyorum
İnşallah canım yaAnladım canım . Insallah hamılesındır
Rabbim nasip etsin hepimize inşallah hepimiz birbirimizin sevincine ortak olalımİnsallah kuzum . Güzel haberlerını bekliyoruz
Bende 1 sene olucak 27 Eylül'de ilk başta hiç istemiyorum dıyordum şimdide nasıp olmıyıBende rüyamda görmüştüm kısmet diyip işin içinden çıkmak gerekiyor galiba yoksa kötü oluruz bu ay her şeyi deneyeceğim galiba bu seferde olmazsa yapabilecek bir şeyim yok artık birde etrafımdaki çoğu kişi hamile daha çok etkiledi gibi beni benden sonra evlenenlerin neredeyse hepsi bende bir buçuk yıldır evliyim
Aynısını bende sorucaktımKızlar awox kuruma yapıyor mu
Benimde 28 Eylül'de 1 sene olacak aynıymışızBende 1 sene olucak 27 Eylül'de ilk başta hiç istemiyorum dıyordum şimdide nasıp olmıyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?