- 3 Şubat 2025
- 758
- 1.128
- 28
Normalde çok olmuyorsa ki dpo4 falan bunun için müsait bi zaman hadi inşallah ayyyyyhh
Ayyyy aşırı sevindim şuanYok yok normalde hiç olmaz en son ilk gebeliğimde olmuştu inşallah
Kuzu ne icin kullanıyorsun peki bir yan etkisi olurmuAslında birkaç belirti hissedince kullanmaya başladım belieti hissetmeseydim kullanmazdım. Biliyorum canım 10 gün kadar kullanırım test yaparım bir şey yoksa bırakırım varsa da devam. İnşallah bu belirti beni yanıltmıyordur ya aşırı umutluyum
Bende de dpo 3 beklemedeyim. 19 eylül test günü belirledim...Dpo 3 selamlar
Kuzu ne icin kullanıyorsun peki bir yan etkisi olurmu
Bende yumurtlamadan sonra her ay uçlarına dokunurum ağrı yoksa umutlanmam pek test yaparım ama öylesine yaparım. Ama bu ay farklı umitliyim inşallah yanıltmaz beni en çok bundan korkuyorum adet gününe kadar da test yapmayı düşünmüyorum kesin olsun. Ayy canım ya çok teşekkür ederim iyiki varsınızAyyyy aşırı sevindim şuanbende de sivilce durumu gebelikte oluyor sadece. Gün sayacağım senin için bol bol dua edeceğim hemen haber ver bize
Bebiş varsa tutunması için canım 10-12 gün kullanıp bırakıyorsun bebek varsa tutunmasını sağlıyor yoksa da adet oluyorsun düzenliyor adeti. Ben şimdiye kasar çooookkk kullandım bir zararını görmedim. Çok yönlü bir ilaç progesteron hormonu içerdiği için. Düşük tehlikesi olanlar, uzun süre adeti sökülmeyenler, adet düzensizliği olanlar da kullnıyor. Genelde 10 gün kullanıp bırakılıyor ama bazı doktorlar 12 günde verebiliyorDpo 3 selamlar
Kuzu ne icin kullanıyorsun peki bir yan etkisi olurmu
Benim de bat 19 eylül olmazsam bende 20-21 gibi yapmayı düşünüyorumBende de dpo 3 beklemedeyim. 19 eylül test günü belirledim...
Bu ay adetim olmadan yumurtladım
Aslında bende adetim olmadan yumurtladım gibi bir şey üç gün çok az lekelnme oldu sadece ama anladığım sende o da olmamışBende de dpo 3 beklemedeyim. 19 eylül test günü belirledim...
Bu ay adetim olmadan yumurtladım
Allahim inşallah öyle olur ve ben de öyle derim kuşumOh iyi bari döndünüz evet 10 güncük kadar bana sorsan 10 yıl gibi. Senin bat ne zaman zaten hep böyle yok az ilişki oldu yok misafirim vardı hiç umudum yok diyenler hamile oluyor bakaraın süpriz olur
Oh iyi bari döndünüz evet 10 güncük kadar bana sorsan 10 yıl gibi. Senin bat ne zaman zaten hep böyle yok az ilişki oldu yok misafirim vardı hiç umudum yok diyenler hamile oluyor bakaraın süpriz olur
Aaa yakınmış senin gecikme olursa bir test patlatırsın artıkınAllahim inşallah öyle olur ve ben de öyle derim kuşumTakip etmedim ovüyle ama bu sıralar regl olmam lazım takvim 11 eylül diyor Evet 10 gün 10 asır gibi oluyor beklerken doğru diyorsun
Bende de yumurtlama zamanı ve yumurtlamadan sonra üç dört gün sürdü uç sancısı, yanması normalde hiç olmazdı ama sonra kesildiMeme ucu ağrısı
Hayırrrrrr çoookk erken yapma sakın varsa bile asla çıkmaz boşuna stres olup üzülme bekle birazBenim de bat 19 eylül şimdiden testlerde çıkar mı acaba yapmaya korkuyorum
Benim bildiğin acı hissediyorum sütyenin üstünden bile hissediliyor. İlk gebeliğimde doğuma kadar devam etmişti benim. Daha önce olmuyorsa umut vardırBende de yumurtlama zamanı ve yumurtlamadan sonra üç dört gün sürdü uç sancısı, yanması normalde hiç olmazdı ama sonra kesildi
Hayırrrrrr çoookk erken yapma sakın varsa bile asla çıkmaz boşuna stres olup üzülme bekle biraz
Belirtilere çok takılmamak gerek bazen yanıltabiliyorAynen regl günümü beklicem yine üzülmemek adına dpo 5 ama çok hafif kasık ağrısı dışında bi belirtim yok maalesef
Hayrlısı bakalım.... İnşaAllah şimdi de vardır ilk gebelikte olduğu gibiBenim bildiğin acı hissediyorum sütyenin üstünden bile hissediliyor. İlk gebeliğimde doğuma kadar devam etmişti benim. Daha önce olmuyorsa umut vardır
Sende iyi ki varsınnnBende yumurtlamadan sonra her ay uçlarına dokunurum ağrı yoksa umutlanmam pek test yaparım ama öylesine yaparım. Ama bu ay farklı umitliyim inşallah yanıltmaz beni en çok bundan korkuyorum adet gününe kadar da test yapmayı düşünmüyorum kesin olsun. Ayy canım ya çok teşekkür ederim iyiki varsınız
Şimdiden patlattım bile ve negatifAaa yakınmış senin gecikme olursa bir test patlatırsın artıkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?