Dpo 3 selamlar
Kuzu ne icin kullanıyorsun peki bir yan etkisi olurmu

Dpo 3 selamlar

Bende de dpo 3 beklemedeyim. 19 eylül test günü belirledim...
Bu ay adetim olmadan yumurtladım

Eklentiler

• 20250909_192800.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 15
Ayyyy aşırı sevindim şuan bende de sivilce durumu gebelikte oluyor sadece. Gün sayacağım senin için bol bol dua edeceğim hemen haber ver bize
Bende yumurtlamadan sonra her ay uçlarına dokunurum ağrı yoksa umutlanmam pek test yaparım ama öylesine yaparım. Ama bu ay farklı umitliyim inşallah yanıltmaz beni en çok bundan korkuyorum adet gününe kadar da test yapmayı düşünmüyorum kesin olsun. Ayy canım ya çok teşekkür ederim iyiki varsınız

Dpo 3 selamlar

Bebiş varsa tutunması için canım 10-12 gün kullanıp bırakıyorsun bebek varsa tutunmasını sağlıyor yoksa da adet oluyorsun düzenliyor adeti. Ben şimdiye kasar çooookkk kullandım bir zararını görmedim. Çok yönlü bir ilaç progesteron hormonu içerdiği için. Düşük tehlikesi olanlar, uzun süre adeti sökülmeyenler, adet düzensizliği olanlar da kullnıyor. Genelde 10 gün kullanıp bırakılıyor ama bazı doktorlar 12 günde verebiliyor

Bende de dpo 3 beklemedeyim. 19 eylül test günü belirledim...
Bu ay adetim olmadan yumurtladım
Aslında bende adetim olmadan yumurtladım gibi bir şey üç gün çok az lekelnme oldu sadece ama anladığım sende o da olmamış

Oh iyi bari döndünüz evet 10 güncük kadar bana sorsan 10 yıl gibi. Senin bat ne zaman zaten hep böyle yok az ilişki oldu yok misafirim vardı hiç umudum yok diyenler hamile oluyor bakaraın süpriz olur
Allahim inşallah öyle olur ve ben de öyle derim kuşum Takip etmedim ovüyle ama bu sıralar regl olmam lazım takvim 11 eylül diyor Evet 10 gün 10 asır gibi oluyor beklerken doğru diyorsun

Allahim inşallah öyle olur ve ben de öyle derim kuşum Takip etmedim ovüyle ama bu sıralar regl olmam lazım takvim 11 eylül diyor Evet 10 gün 10 asır gibi oluyor beklerken doğru diyorsun
Aaa yakınmış senin gecikme olursa bir test patlatırsın artıkın

Bende de yumurtlama zamanı ve yumurtlamadan sonra üç dört gün sürdü uç sancısı, yanması normalde hiç olmazdı ama sonra kesildi
Benim bildiğin acı hissediyorum sütyenin üstünden bile hissediliyor. İlk gebeliğimde doğuma kadar devam etmişti benim. Daha önce olmuyorsa umut vardır

Sende iyi ki varsınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…