Hoşgeldiniz hakikaten grup sizsiz tüm sinerjisini kaybetti gebelik nasıl gidiyor, herşey yolundadır inşaAllah
Aaaa neden yazmıyorsun kız yazsana şuanlık iyi gidiyor yani öyle diyelim öyle olsun lekelenmem oluyor ilaç başladık bakalım kese gördük de

Aaaa neden yazmıyorsun kız yazsana şuanlık iyi gidiyor yani öyle diyelim öyle olsun lekelenmem oluyor ilaç başladık bakalım kese gördük de
Sanırım psikolojim uygun değildi yazmaya yazarım artık... MaşaAllah darısı kalp atışını duymaya ve darısı sağlıkla kucağına almaya

ay estağfurullah herkes birbirine destek olmak, moral vermek, bildiklerini paylaşmak için burda asla canımı sıkmazsınız
Haydaaa çok üzüldüm canım geçmiş olsun...
sağol kuzucum

Kız keseyi ne zaman gördün anlat hepsini

Ayyyyy sonunda yaaaa nihayet geldin çooooookkk özledim
bende çok sevindim sana ulaştığıma bugün gördüm keseyi bebeğim hatta dün gece de gördüm. Leke geldiği için acile gittim.. Ama kanama alanı varmış kan uyuşmazlığı iğnesi yaptılar Duphaston verdiler öyle içim değişik oldu bakalım Allah büyük..
sen nasılsın testlerini atmıştın ama yalancıydı sanırım çok üzüldüm.. görüyordum ama yazamıyordum

Çok geçmiş olsun kuzum bol bol dinlen yorma kendini çabucak geçer inşallah kanama alanı sende de mi var kan uyuşmazlığı
Ayyy evet ya 7 tanenin 7side yalancı çıktı o lekelenmede adetdi zaten. Bugün tahminimce dpo 4 bakalım beklemedeyim

Evet balım vardı bakalım inşallah iyi gelir ilaçlar sizde de mi var ?
Neyse lanet olsun o testlere. Değerlendirmeler yapıldı heyecan başladı desene

Canımm, ceza geçen hafta bitti ama o kadar yoğundum ki.. iki üç haftadir annemlerleydim bugün ayrıldık okul vs başladı derken kaldı buralar. Sen beklemedesin demek Bu ay güzel haber gelir inşallah 19 Eylüle az kalmışş. Benim bu ay misafirler olunca o kadar az ilişki oldu ki hiç umudum yom beklemedeyim regli

Evet balım vardı bakalım inşallah iyi gelir ilaçlar sizde de mi var ?
Neyse lanet olsun o testlere. Değerlendirmeler yapıldı heyecan başladı desene
Evet ya bizde de var
Valla lanet olsun birde görsen nasıl pembe çıkıyor neyse. Aynen başladı ek olarak duphastona da başladım

Oh iyi bari döndünüz evet 10 güncük kadar bana sorsan 10 yıl gibi. Senin bat ne zaman zaten hep böyle yok az ilişki oldu yok misafirim vardı hiç umudum yok diyenler hamile oluyor bakaraın süpriz olur

Evet ya bizde de var
Valla lanet olsun birde görsen nasıl pembe çıkıyor neyse. Aynen başladı ek olarak duphastona da başladım
Attıklarını gördüm çok iyi yapmışsın ama ne zaman bırakılıyor falan biliyor musun ? Bazıları doktor takibiyle kullanıyordu

Attıklarını gördüm çok iyi yapmışsın ama ne zaman bırakılıyor falan biliyor musun ? Bazıları doktor takibiyle kullanıyordu
Aslında birkaç belirti hissedince kullanmaya başladım belieti hissetmeseydim kullanmazdım. Biliyorum canım 10 gün kadar kullanırım test yaparım bir şey yoksa bırakırım varsa da devam. İnşallah bu belirti beni yanıltmıyordur ya aşırı umutluyum

Ney kız belirtinnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…