Aaaa neden yazmıyorsun kız yazsanaHoşgeldiniz hakikaten grup sizsiz tüm sinerjisini kaybettigebelik nasıl gidiyor, herşey yolundadır inşaAllah
Sağlık ocağına verdiysen ertesi gün çıkıyo canımKızlar sağlık ocağında kan sonucu ne zaman çıkıyor ya, e nabıza hala düşmemiş sabah 9.30 gibi vermiştim.
Kendimi bir hastane aciline atmamak için zor duruyorumSağlık ocağına verdiysen ertesi gün çıkıyo canım
Sanırım psikolojim uygun değildi yazmayaAaaa neden yazmıyorsun kız yazsanaşuanlık iyi gidiyor yani öyle diyelim öyle olsun lekelenmem oluyor ilaç başladık bakalım kese gördük de
Ayyyyy sonunda yaaaa nihayet geldin çooooookkk özledim
Kız keseyi ne zaman gördün anlat hepsiniAaaa neden yazmıyorsun kız yazsanaşuanlık iyi gidiyor yani öyle diyelim öyle olsun lekelenmem oluyor ilaç başladık bakalım kese gördük de
ay estağfurullahNe bencilce ne de yanlış anlaşılabilecek bir şey söylememişsinizböyle Allah muhafaza felaket dellalı gibi birşeyler söylüyoruz bazen. Ama işte acı tecrübeler söyletebiliyor. Ben de 8-9 kez gebe kaldım 4 tanesi ilerledi 10.haftaya kadar gelen oldu, diğerleri kimyasal oldu. Sonrası yine kısır döngü oldu. İlk bebeğini kucağını alıp ikincisini alamayıp testlerini yaptırıp pıhtılaşma çıkan dahi gördüm burda. İnşaAllah olmasın bir sorun duamız oluyor ama olunca bilmezken böyle şeylerin sebep olması da çok can yakıcı oluyor. Siz içinizden geçen neyse onu yapın. Bizim de tavsiyelerimiz İnşaAllah canınızı sıkmamıştır. Her ayı ayrı güzel olan bir gebelik geçirmeniz duasıyla...
sağol kuzucumHaydaaa çok üzüldüm canım geçmiş olsun...
Kız keseyi ne zaman gördün anlat hepsini
bende çok sevindim sana ulaştığımaAyyyyy sonunda yaaaa nihayet geldin çooooookkk özledim
Çok geçmiş olsun kuzum bol bol dinlen yorma kendini çabucak geçer inşallah kanama alanıbende çok sevindim sana ulaştığımabugün gördüm keseyi bebeğim hatta dün gece de gördüm. Leke geldiği için acile gittim.. Ama kanama alanı varmış kan uyuşmazlığı iğnesi yaptılar Duphaston verdiler öyle içim değişik oldu bakalım Allah büyük..
sen nasılsın testlerini atmıştın ama yalancıydı sanırım çok üzüldüm.. görüyordum ama yazamıyordum
Evet balım vardı bakalım inşallah iyi gelir ilaçlarÇok geçmiş olsun kuzum bol bol dinlen yorma kendini çabucak geçer inşallah kanama alanısende de mi var kan uyuşmazlığı
Ayyy evet ya 7 tanenin 7side yalancı çıktı o lekelenmede adetdi zaten. Bugün tahminimce dpo 4 bakalım beklemedeyim
Canımm, ceza geçen hafta bitti ama o kadar yoğundum ki.. iki üç haftadir annemlerleydim bugün ayrıldık okul vs başladı derken kaldı buralar. Sen beklemedesin demek@pandelaA @haifa A aydk @Hayalim kizim @nryyy @Hzrgk @Civcivimmmedebiyatc
Bahar7777
Kızlar neredesiniz ya gelin artık özledik
Evet ya bizde de varEvet balım vardı bakalım inşallah iyi gelir ilaçlarsizde de mi var ?
Neyse lanet olsun o testlere. Değerlendirmeler yapıldı heyecan başladı desene
Oh iyi bari döndünüz evet 10 güncük kadar bana sorsan 10 yıl gibiCanımm, ceza geçen hafta bitti ama o kadar yoğundum ki.. iki üç haftadir annemlerleydim bugün ayrıldık okul vs başladı derken kaldı buralar. Sen beklemedesin demekBu ay güzel haber gelir inşallah 19 Eylüle az kalmışş. Benim bu ay misafirler olunca o kadar az ilişki oldu ki hiç umudum yom beklemedeyim regli
Attıklarını gördümEvet ya bizde de var
Valla lanet olsun birde görsen nasıl pembe çıkıyor neyse. Aynen başladı ek olarak duphastona da başladım
Aslında birkaç belirti hissedince kullanmaya başladım belieti hissetmeseydim kullanmazdım. Biliyorum canım 10 gün kadar kullanırım test yaparım bir şey yoksa bırakırım varsa da devam. İnşallah bu belirti beni yanıltmıyordur ya aşırı umutluyumAttıklarını gördümçok iyi yapmışsın ama ne zaman bırakılıyor falan biliyor musun ? Bazıları doktor takibiyle kullanıyordu
Ney kız belirtinnnnnAslında birkaç belirti hissedince kullanmaya başladım belieti hissetmeseydim kullanmazdım. Biliyorum canım 10 gün kadar kullanırım test yaparım bir şey yoksa bırakırım varsa da devam. İnşallah bu belirti beni yanıltmıyordur ya aşırı umutluyum
Meme ucu ağrısıNey kız belirtinnnnn
Normalde çok olmuyorsa ki dpo4 falan bunun için müsait bi zaman hadi inşallah ayyyyyhhMeme ucu ağrısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?