Merhaba, sonucunuz nedir?laboquick nimo roll albi pozitif çıkardı bugün kan verdim bakalım hayallerimle mi oynadılar yoksa gerçek miönceden laboquick ve nimo yapmıştım bende yalancı pozitif vermemişti ikisi de.
Bilmiyorum henüz çıkmadıMerhaba, sonucunuz nedir?
Daha fazla bekletmez umarımBilmiyorum henüz çıkmadı
Umarım sürekli e nabız yeniliyorumDaha fazla bekletmez umarım
İnşAllah vardır hamileliklaboquick nimo roll albi pozitif çıkardı bugün kan verdim bakalım hayallerimle mi oynadılar yoksa gerçek miönceden laboquick ve nimo yapmıştım bende yalancı pozitif vermemişti ikisi de.
İnşallah teşekkür ederimİnşAllah vardır hamilelik
Şimdiye kadar yaptıklarımda benim de çıkartmamıştı ama bu defa çıkarttı nedenseMavi kapaklı kullandığım geçen aylar bütün testler pesbembe pozitif gösterdi artımed days frelly nimo albi onların arasında avox tertemiz çıktı hatta dedim avox yalandır bh kadar pozitif arasında negatif ama tek doğru olan avoxmuş 17 sinde yaptım avox daha elimde kuruma dahi çizgi yok flaşla baktım o kadar bi nebze dedim ama yok
Ay umarım hepimiz en kısa zamanda gebe kalalım. Ben bu ay inositol kullanmaya başladım. Döngünün 11. ve 16. Günü gittim. 11 de rahim kalınlığı 9 du sanırım yumurta da 12 mm idi. 16 da rahim 17mm yumurtada 24 mm idi doktor ya çatlamış ya da çatlamak üzere dedi. Başka gitmedim, kendisi de gerek yok dedi. Çatlatma iğnesine de gerek yok dedi. Folikülün kenarları büzüşmüştü. Bat 14 eylül benim de heyecanla bekliyorumPearl737 bakınırken sizin mesajlarınıza denk geldim bizde şubattan beri bebek istiyoruz tahminimce bizde genelde çatlama dönemini kaçırdık ben hep takvime göre ilerliyordum ama son 2ayda farkettim ki erken çatlama oluyormuş şu an regliyim bitince bu ay bende yumurtayı doktorda takip etmek istiyorum sizin batı iple çekicem umarım gebesinizdir yüzünüz güler banada umut olursunuz kaç günde bir gittiniz doktora
Bende temmuzun ortasından beri kullanıyorum inositol, çalıştığım için çok gidemem diye korkmuştum 2 3 sefer gitmek yetecekse tamam yani içim rahatladı şuanAy umarım hepimiz en kısa zamanda gebe kalalım. Ben bu ay inositol kullanmaya başladım. Döngünün 11. ve 16. Günü gittim. 11 de rahim kalınlığı 9 du sanırım yumurta da 12 mm idi. 16 da rahim 17mm yumurtada 24 mm idi doktor ya çatlamış ya da çatlamak üzere dedi. Başka gitmedim, kendisi de gerek yok dedi. Çatlatma iğnesine de gerek yok dedi. Folikülün kenarları büzüşmüştü. Bat 14 eylül benim de heyecanla bekliyorum
İnşallah çok teşekkür ederimBende temmuzun ortasından beri kullanıyorum inositol, çalıştığım için çok gidemem diye korkmuştum 2 3 sefer gitmek yetecekse tamam yani içim rahatladı şuanÇabalarınız karşılıksız kalmaz inşallah güzel haberlerinizi bekliyorum
Gözünüz aydın , allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin1 senedir evliyim bu ay hamile olduğumu öğrendim ne yumurtlama takibi ne ovulasyon nede başka birşey takip etmedim anlamamda onları zaten buraya baktığımda öğrenmiştim canımız istediyinde birliktelik oldu sadece bence stres kadar büyük engel yok hamilelik için düşünmeyi bıraktığınızda yada kendinizi stresten uzak tuttuğunuzda olacak Allah tez vakitte kucağımızı doldursun inşAllah
Amin canım teşekkür ederim Allah size ve tüm isteyenlere nasib etsin inşAllahGözünüz aydın , allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinHerkes öyle diyor ama rahatlamak unutmak stresten uzak durmak biraz zor inşallah darısı başımıza diyelim
Hadi yaa hep e nabıza daha erken düşüyor gibi düşünmüştüm, yarın sabah gel demişti yarın öğreneceğim o zamanBugün bende hastanede verdim e nabızda düşmedi 3.4gun sonra düşer dedi sekreter gidip aldım hastaneden
:) yok kız burdayız cezamız vardıGidenler artık gelmez çünkü ayrı bir platformdalar muhtemelen (; ben de takip ediyordum hep sağlık olsun. İyi olsunlar inşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?