Bende iki tane vardı 7sinde yapmıştım tertemiz negatif 2. Sini bugün yaptım 2 dk içinde silik çıktı bat 13 eylül bakalımŞimdiye kadar yaptıklarımda benim de çıkartmamıştı ama bu defa çıkarttı nedense
Kız atsana fotosunu bizde bakalımBende iki tane vardı 7sinde yapmıştım tertemiz negatif 2. Sini bugün yaptım 2 dk içinde silik çıktı bat 13 eylül bakalım
Üsteki 7sinde yapmıştım belli zaten alttaki bugünKız atsana fotosunu bizde bakalım
Senle aynıyız kuzum belirtin varmi benim sağ kasık arada zonkluyor birde az biraz goguste değişiklik varBende de dpo 3 beklemedeyim. 19 eylül test günü belirledim...
Bu ay adetim olmadan yumurtladım
Evde progesteron vardı hap ya da fitil olarak kullanılıyor kullansammi acaba bir düşüneyim.Bebiş varsa tutunması için canım 10-12 gün kullanıp bırakıyorsun bebek varsa tutunmasını sağlıyor yoksa da adet oluyorsun düzenliyor adeti. Ben şimdiye kasar çooookkk kullandım bir zararını görmedim. Çok yönlü bir ilaç progesteron hormonu içerdiği için. Düşük tehlikesi olanlar, uzun süre adeti sökülmeyenler, adet düzensizliği olanlar da kullnıyor. Genelde 10 gün kullanıp bırakılıyor ama bazı doktorlar 12 günde verebiliyor
Bekleyebilirmiyim emin degilim insallah vardır kuzumBende de dpo 3 beklemedeyim. 19 eylül test günü belirledim...
Bu ay adetim olmadan yumurtladım
Ayy hadi inşallah yaBende iki tane vardı 7sinde yapmıştım tertemiz negatif 2. Sini bugün yaptım 2 dk içinde silik çıktı bat 13 eylül bakalım
Baya belli canım pembe çıkmışÜsteki 7sinde yapmıştım belli zaten alttaki bugün
Ben kullanıyorum sende kullancaksan geç kalmadan başla derim. Amin inşallahEvde progesteron vardı hap ya da fitil olarak kullanılıyor kullansammi acaba bir düşüneyim.
Insalalh bebis vardır kuzum sıkı sıkı tutunur sana
Kuzum evde var akşam gidince hemen alırım. Ama fıtık olarak mı alsamBen kullanıyorum sende kullancaksan geç kalmadan başla derim. Amin inşallah
Canım evde bundan var bir tane mi almaliyimBen kullanıyorum sende kullancaksan geç kalmadan başla derim. Amin inşallah
İnşallah bu yanıltmaz çok yalancı pozitif yaşadım ama bu marka negatif çıkardı hep 3 gün arayla yaptım ikisiniBaya belli canım pembe çıkmış
İnşallah Rabbım kimsenin kucağını boş bırakmasınAyy hadi inşallah ya
Aminn inşallahİnşallah Rabbım kimsenin kucağını boş bırakmasın
Yok aynen bende de öyle oldu, 3-5 gün arası kahverengi lekelenmelerim sürdü az az. Ama bu bende ilk kez böyle oluyordu diye şaşırdım. İçtiğim ilaçlardan dolayı öyle olmuş, femara+estrofem. Yumurtlamadan yeni döngüm başladı ve ondan sonra yumurtladım. Peki sende neden öyle lekelenme oldu ki acaba?Aslında bende adetim olmadan yumurtladım gibi bir şey üç gün çok az lekelnme oldu sadece ama anladığım sende o da olmamış
Benim progesteron düzeyim adetin 21. Günü de yüksek bir değer geliyordu. Gebelik oluştuğunda da oldukça yüksek oluyordu. Eğer ki progesteron seviyesi iyiyse kullanmak gerekir mi ki? Bu arada fotodaki kapsülü içerek almak insanı mahvediyor fitil olarak kullanılınca sıkıntı olmuyor.Canım evde bundan var bir tane mi almaliyim
Evet kuzucum aynıyız ama benim hiçbir belirtim yok henüz. Her kişide farklı ya zaten, sendeki hormonal değişiklik kendini belli etmeye başlamış olabilirSenle aynıyız kuzum belirtin varmi benim sağ kasık arada zonkluyor birde az biraz goguste değişiklik var
Ay ama ben kendime söz verdim, bakalım sözümü tutabilecekmiyim :) Ayın 21.de annem gelicek uzaktan, ben de cuma günü 19da test yapayım diyorum eğer pozitif birşey görürsem kan testi verip o gün kesinleştireyim ki annem gelince sürpriz yapayım ona da :) Öyle işte hikayeler senaryolar uyduruyorum kafamdaKüzüm ben o kadar
Bekleyebilirmiyim emin degilim insallah vardır kuzum
Aynen dediğin gibi kuzum geçen ay hiç bir belirti vermemişti ve hamileydim sabırsızlık işte belirti kovalamicam dedikten 2 dakka sonra vücudu kontrole almam alışkanlığa döndü. Ayy inşallah bu ay güzel olur hepimiz icinEvet kuzucum aynıyız ama benim hiçbir belirtim yok henüz. Her kişide farklı ya zaten, sendeki hormonal değişiklik kendini belli etmeye başlamış olabilirumarım bir-birimize güzel haberler veririz bu ayy
sonucunuz çıktı mıııKendimi bir hastane aciline atmamak için zor duruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?