Evde progesteron vardı hap ya da fitil olarak kullanılıyor kullansammi acaba bir düşüneyim.
Insalalh bebis vardır kuzum sıkı sıkı tutunur sana

Evde progesteron vardı hap ya da fitil olarak kullanılıyor kullansammi acaba bir düşüneyim.
Insalalh bebis vardır kuzum sıkı sıkı tutunur sana
Ben kullanıyorum sende kullancaksan geç kalmadan başla derim. Amin inşallah

Aslında bende adetim olmadan yumurtladım gibi bir şey üç gün çok az lekelnme oldu sadece ama anladığım sende o da olmamış
Yok aynen bende de öyle oldu, 3-5 gün arası kahverengi lekelenmelerim sürdü az az. Ama bu bende ilk kez böyle oluyordu diye şaşırdım. İçtiğim ilaçlardan dolayı öyle olmuş, femara+estrofem. Yumurtlamadan yeni döngüm başladı ve ondan sonra yumurtladım. Peki sende neden öyle lekelenme oldu ki acaba?

Canım evde bundan var bir tane mi almaliyim
Benim progesteron düzeyim adetin 21. Günü de yüksek bir değer geliyordu. Gebelik oluştuğunda da oldukça yüksek oluyordu. Eğer ki progesteron seviyesi iyiyse kullanmak gerekir mi ki? Bu arada fotodaki kapsülü içerek almak insanı mahvediyor fitil olarak kullanılınca sıkıntı olmuyor.

Senle aynıyız kuzum belirtin varmi benim sağ kasık arada zonkluyor birde az biraz goguste değişiklik var
Evet kuzucum aynıyız ama benim hiçbir belirtim yok henüz. Her kişide farklı ya zaten, sendeki hormonal değişiklik kendini belli etmeye başlamış olabilir umarım bir-birimize güzel haberler veririz bu ayy

Küzüm ben o kadar

Bekleyebilirmiyim emin degilim insallah vardır kuzum
Ay ama ben kendime söz verdim, bakalım sözümü tutabilecekmiyim :) Ayın 21.de annem gelicek uzaktan, ben de cuma günü 19da test yapayım diyorum eğer pozitif birşey görürsem kan testi verip o gün kesinleştireyim ki annem gelince sürpriz yapayım ona da :) Öyle işte hikayeler senaryolar uyduruyorum kafamda

Evet kuzucum aynıyız ama benim hiçbir belirtim yok henüz. Her kişide farklı ya zaten, sendeki hormonal değişiklik kendini belli etmeye başlamış olabilir umarım bir-birimize güzel haberler veririz bu ayy
Aynen dediğin gibi kuzum geçen ay hiç bir belirti vermemişti ve hamileydim sabırsızlık işte belirti kovalamicam dedikten 2 dakka sonra vücudu kontrole almam alışkanlığa döndü. Ayy inşallah bu ay güzel olur hepimiz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…