- 3 Şubat 2025
- 916
- 1.296
- 28
- Konu Sahibi Yasakarpuz
-
- #17.361
Yaaa bende çok üzüldüm gerçekten insan bir umut bekliyor sonra hop umutlar boşa senelerdir bunu yaşıyorumSanırım yapmamam gerek kalmayacak gibi diğer arkadaşa yazdığım mesajda olanları üzgünüm
Akıntın o tarzda ise bilemiyorum yorum yapamayacağım. Ama normal akıntı devam edebiliyor. Hayırlısı olsun. En güzel zamanda olacaktırVerdiğin bilgiler için teşekkür ederim ama akıntım devam ediyor sanırım regl olacağım henüz kırmızı renkli değil ama afedersiniz şıhtı gibi bir şey geldi o da kahve renginde Yani tam sökülürğm bir kaç saate gerçekten her seferinde hayal kırıklığı
İnşallah umutlarımız boşa gitmez ama her ay bunu yaşayınca kötü oluyorYaaa bende çok üzüldüm gerçekten insan bir umut bekliyor sonra hop umutlar boşa senelerdir bunu yaşıyorum
Hala kırmızı şekilde bir şey gelmedi hafif Ağrı var bacaklsrımda normalde bende akıntı olmadan önce bile şiddetli Ağrı başlardı ilaç kullanmak zorunda kalırdım regl gelene kadar bu sefer o kadar şiddetli de değil ilaç içmeden durabiliyorum o pıhtılaş başka pıhtı da gelmedi gebelik testim yok ıbulasyon kullandım ama onda koyulaşmaya yok acaba herkesde ovulation da koyulaşmaya oluyor mudurAkıntın o tarzda ise bilemiyorum yorum yapamayacağım. Ama normal akıntı devam edebiliyor. Hayırlısı olsun. En güzel zamanda olacaktır
Ben de predictor çift çizgi iken ovülasyonda görünmüyordu.Hala kırmızı şekilde bir şey gelmedi hafif Ağrı var bacaklsrımda normalde bende akıntı olmadan önce bile şiddetli Ağrı başlardı ilaç kullanmak zorunda kalırdım regl gelene kadar bu sefer o kadar şiddetli de değil ilaç içmeden durabiliyorum o pıhtılaş başka pıhtı da gelmedi gebelik testim yok ıbulasyon kullandım ama onda koyulaşmaya yok acaba herkesde ovulation da koyulaşmaya oluyor mudur
Hamile misinizBen de predictor çift çizgi iken ovülasyonda görünmüyordu.
kimyasal gebelik oldu öğrendikten iki gün sonra kanamam başladıHamile misiniz
Merhaba, evet doktor önerdiMerhaba doktor mu önerd kendinşz mi araştırdınız
Kızlae sonraki beta değerimde 950 çıktı çarşamba doktora gideceğim dua edin bende sizlere duacıyımKanı verdim kızlar değerim 340sağlıkla ilerler inşallah. Birdaha bide pazar verip artışa bakacağım
Topigimizin güzeli dilerim kolaylıkla rabbim nasıp ederçok ama çok teşekkür ederim
Anladım canım üzüldüm gerçekten inşallah Allah isteyen herkese versinkimyasal gebelik oldu öğrendikten iki gün sonra kanamam başladı
kimyasal gebelik oldu öğrendikten iki gün sonra kanamam başladı
Önemli olan 10 dk içinde çıkması ama baya pembe de çıkmış bilemedim bence sabah tekrarlaKızlar tekrardan merhaba regl oldum demiştim ya yimese dün bir test yaptım akşam öyle bıraktım lavabodan çıktım daha sonra tekrar gittim bu şekilde duruyordu
Tekrarladım maalesef negatif zaten bu sabah normal kırmızı kan geldi açık konuştuğum için kusura bakmayınÖnemli olan 10 dk içinde çıkması ama baya pembe de çıkmış bilemedim bence sabah tekrarla
Önemli değil. Hayırlısı demekten başka çare kalmıyor maalesefTekrarladım maalesef negatif zaten bu sabah normal kırmızı kan geldi açık konuştuğum için kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?