Akıntın o tarzda ise bilemiyorum yorum yapamayacağım. Ama normal akıntı devam edebiliyor. Hayırlısı olsun. En güzel zamanda olacaktır

Akıntın o tarzda ise bilemiyorum yorum yapamayacağım. Ama normal akıntı devam edebiliyor. Hayırlısı olsun. En güzel zamanda olacaktır
Hala kırmızı şekilde bir şey gelmedi hafif Ağrı var bacaklsrımda normalde bende akıntı olmadan önce bile şiddetli Ağrı başlardı ilaç kullanmak zorunda kalırdım regl gelene kadar bu sefer o kadar şiddetli de değil ilaç içmeden durabiliyorum o pıhtılaş başka pıhtı da gelmedi gebelik testim yok ıbulasyon kullandım ama onda koyulaşmaya yok acaba herkesde ovulation da koyulaşmaya oluyor mudur

Ben de predictor çift çizgi iken ovülasyonda görünmüyordu.

Kızlar tekrardan merhaba regl oldum demiştim ya yimese dün bir test yaptım akşam öyle bıraktım lavabodan çıktım daha sonra tekrar gittim bu şekilde duruyordu

Eklentiler

• IMG_0170.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 20
Kızlar tekrardan merhaba regl oldum demiştim ya yimese dün bir test yaptım akşam öyle bıraktım lavabodan çıktım daha sonra tekrar gittim bu şekilde duruyordu
Önemli olan 10 dk içinde çıkması ama baya pembe de çıkmış bilemedim bence sabah tekrarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…