- Konu Sahibi Yasakarpuz
-
- #17.341
Merhaba doktor mu önerd kendinşz mi araştırdınızTakviye kullanıyoruz eşimle Proceive F ve Proceive M ve d vitamini alıyoruz. Sabahları da açkarına keçiboynuzu özü yiyoruz, bu kadar şimdilik. Olmazsa kasımda tedaviye başlıcaz artık
Yumurtlamanın kaçıncı günü verdiniz acaba tebrik ederimKanı verdim kızlar değerim 340sağlıkla ilerler inşallah. Birdaha bide pazar verip artışa bakacağım
15. Günü kan verdim bu değer çıktı. Ben 25 eylülde pik görmüştüm ovulasyondaYumurtlamanın kaçıncı günü verdiniz acaba tebrik ederim
doktorlar tam 97 bölüm sürdüBu çok doğru. Bu kadar düşününce aklıma doktorlar dizisindeki yalancı hamilelik sahnesi geliyorhamileymiş gibi belirti veren hastaya doktor “sen hamile değilsin sadece hamile olduğunu zannediyorsun bu psikolojik rahatsızlık” diyor ahahahhahahah
Hayırlı uğurlu olsunKanı verdim kızlar değerim 340sağlıkla ilerler inşallah. Birdaha bide pazar verip artışa bakacağım
Birkaç saatlik farktan bir şey olmaz bence sonuçta hepsi sabah saatlerinde yapılmışSelam kızlar nasılsınız?bende üç gündür ovülasyon takip ediyorum. Saatleri maalesef tutturamıyorum. İlk yaptığım test 10.20 ikinci 08.50 üçüncü 09.50 ssorun olur mu acaba?
Olabilir herkesin vücudu farklıdır. Yarına kadar hala regl olmazsan test yapabilirsin bence varsa azda olsa belli olur. Kahverengi lekelenme devam ediyor mu?Kızlar merhaba bir şey soracağım dün regl olmam gerekiyordu ama akşama kadar bi şey yoktu akşam saat 11 e doğru kahverengi akıntı gördüm o saatten bu saate bi şey kanama yok ama hafif hafif bacaklarımda Ağrı var belimde Ağrı var adet günğ yerleşme olur mu ki ben lekelenme gördükten sonra kanamam başlardı geçen sefer gece aynen akımtı oldu sabah kanama başladı ama şuan saat burda öğlen ikiye yirmi var henüz bi şey yok
Hayır şuan devam etmiyor ama belim sırtım falan ağrıyor ve üşüyorum üstüme bir şeyler örtüyorum bu seferde sıcak basıyorOlabilir herkesin vücudu farklıdır. Yarına kadar hala regl olmazsan test yapabilirsin bence varsa azda olsa belli olur. Kahverengi lekelenme devam ediyor mu?
Bence kesin bir test yapmalısınHayır şuan devam etmiyor ama belim sırtım falan ağrıyor ve üşüyorum üstüme bir şeyler örtüyorum bu seferde sıcak basıyor
Sabah gebelik testi yaptım negatifti yarını bekliyorum bugün olmazsam yarın tekrarlayacağımBence kesin bir test yapmalısın
Üşüme ve ardından sıcak basması benim erken belirtilerimdendi. Grip olmadan öncede böyle olur normalde ama o çok farklı gelmişti bana. Acayip değişik bir hassasiyetti. Ertesi gün ya da sonraki gündü gebelik testi yaptım ve çok silk gördüm.Hayır şuan devam etmiyor ama belim sırtım falan ağrıyor ve üşüyorum üstüme bir şeyler örtüyorum bu seferde sıcak basıyor
Yapınca buraya da haber verirsin canımSabah gebelik testi yaptım negatifti yarını bekliyorum bugün olmazsam yarın tekrarlayacağım
Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim ama akıntım devam ediyor sanırım regl olacağım henüz kırmızı renkli değil ama afedersiniz şıhtı gibi bir şey geldi o da kahve renginde Yani tam sökülürğm bir kaç saate gerçekten her seferinde hayal kırıklığıÜşüme ve ardından sıcak basması benim erken belirtilerimdendi. Grip olmadan öncede böyle olur normalde ama o çok farklı gelmişti bana. Acayip değişik bir hassasiyetti. Ertesi gün ya da sonraki gündü gebelik testi yaptım ve çok silk gördüm.
Sanırım yapmamam gerek kalmayacak gibi diğer arkadaşa yazdığım mesajda olanları üzgünümYapınca buraya da haber verirsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?