Kızlar Salı günü çatlama ve ilişki olmuştu . Perşembe günü akşam ve gece sızı hissettim batma gibi , sol alt karnımda . eski hamileliğimde de bu sızıyı hissetmiştim . Yine ilgisi olabilir mi acaba yaa

doktorlar tam 97 bölüm sürdü

Selam kızlar nasılsınız? bende üç gündür ovülasyon takip ediyorum. Saatleri maalesef tutturamıyorum. İlk yaptığım test 10.20 ikinci 08.50 üçüncü 09.50 ssorun olur mu acaba?

Merhabalar kızlar. İçinizde yerleşme kanaması yaşayan var mı ?

Selam kızlar nasılsınız? bende üç gündür ovülasyon takip ediyorum. Saatleri maalesef tutturamıyorum. İlk yaptığım test 10.20 ikinci 08.50 üçüncü 09.50 ssorun olur mu acaba?
Birkaç saatlik farktan bir şey olmaz bence sonuçta hepsi sabah saatlerinde yapılmış

Kızlar merhaba bir şey soracağım dün regl olmam gerekiyordu ama akşama kadar bi şey yoktu akşam saat 11 e doğru kahverengi akıntı gördüm o saatten bu saate bi şey kanama yok ama hafif hafif bacaklarımda Ağrı var belimde Ağrı var adet günğ yerleşme olur mu ki ben lekelenme gördükten sonra kanamam başlardı geçen sefer gece aynen akımtı oldu sabah kanama başladı ama şuan saat burda öğlen ikiye yirmi var henüz bi şey yok

Olabilir herkesin vücudu farklıdır. Yarına kadar hala regl olmazsan test yapabilirsin bence varsa azda olsa belli olur. Kahverengi lekelenme devam ediyor mu?

Olabilir herkesin vücudu farklıdır. Yarına kadar hala regl olmazsan test yapabilirsin bence varsa azda olsa belli olur. Kahverengi lekelenme devam ediyor mu?
Hayır şuan devam etmiyor ama belim sırtım falan ağrıyor ve üşüyorum üstüme bir şeyler örtüyorum bu seferde sıcak basıyor

Hayır şuan devam etmiyor ama belim sırtım falan ağrıyor ve üşüyorum üstüme bir şeyler örtüyorum bu seferde sıcak basıyor
Üşüme ve ardından sıcak basması benim erken belirtilerimdendi. Grip olmadan öncede böyle olur normalde ama o çok farklı gelmişti bana. Acayip değişik bir hassasiyetti. Ertesi gün ya da sonraki gündü gebelik testi yaptım ve çok silk gördüm.

Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim ama akıntım devam ediyor sanırım regl olacağım henüz kırmızı renkli değil ama afedersiniz şıhtı gibi bir şey geldi o da kahve renginde Yani tam sökülürğm bir kaç saate gerçekten her seferinde hayal kırıklığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…