Evet 2. Deniyoruz ama 1.5 yıldır nasip olmadı. 1 dış gebelik 1 kimyasal oldu bu ayda smdi test böyle inşallah saglıkla olur. Sizede en kısa zmaanda nasip olur
Benimde nisanda kürtajım oldu 2 aylıkken kalbi durdu . Bende korkuyorum açıkçasınikincide olmaz diye . Bu ay ovulasyonla takip ediyorum . İkinci çocukta nasıl problem oluyor anlamış değilim . Hayırlı olsun sizin bu arada inşallah

Ovulasyon testim düne göre koyu en geç 2 güne pik olur umarım bakalım

Eklentiler

• image.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 85
Kızlar , bugün 12.30 da testim pikti şimdi akşam 5.30 da silikleşmiş . Yani bu 5 6 saat içerisinde çatlamış . İki testi de atıyorum . Henüz ilişki de olmadı bugün ve yarını değerlendirsem geç mi kalmış olurum acaba . Çok hızlı çatladı ama yaa.

Eklentiler

• IMG_4367.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_4374.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 43
Çok güzel çok sevindim bundan sonra da selenyum ve çinko hiç kesme eşinden çinkoyu sabah aç içsin hergün selenyum haftada 3 içsin
Selenyum eşime bende veriyorum ama her gün acaba yanlış mı yapıyorum haftada 3 kere mi verilmesi lazım

Belirtin var mıydı kuzucum kan verdin mi
Yumurtlamadan 5-6 gün sonra kasıgıma şiddetli bi ağrı saplandı geçmişti. Göğüs hassasiyeti yok. Akıntı aynı adet öncesi gibi başka hiçbişe yok
Kanı yarın vereceğim bugun bat günü son testim toplu almıştım canım sıkıldıkca yapıyorum çift çizgiye hasret kalmaktan

Eklentiler

• 373C765B-3862-4EC1-9F20-B32A33A23CD7.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 32
Hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kucağına da alırsın ne zamndır deniyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…