- 10 Temmuz 2025
- 122
- 64
- 13
- Konu Sahibi Yasakarpuz
-
- #17.321
Aaa ben en son pazartesi kan vereceğim dediğiniz mesajı okumuştum. Hayırlı olsunAh canımmmm9. Haftaya girdik
Arkadaşınız için olanı okumuşum benAh canımmmm9. Haftaya girdik
Benimde nisanda kürtajım oldu 2 aylıkken kalbi durdu . Bende korkuyorum açıkçasınikincide olmaz diye . Bu ay ovulasyonla takip ediyorum . İkinci çocukta nasıl problem oluyor anlamış değilim . Hayırlı olsun sizin bu arada inşallahEvet 2. Deniyoruz ama 1.5 yıldır nasip olmadı. 1 dış gebelik 1 kimyasal oldu bu ayda smdi test böyle inşallah saglıkla olur. Sizede en kısa zmaanda nasip olur
Ahahha oluyor karışıyor bazenArkadaşınız için olanı okumuşum ben
Ayyyyyyy eveeeet var gözünüz aydınKızlar günaydın bata 4 gün var. Testi ekliyorum umarım yanlıs degildir
var gibi görünüyor valla cunku cizginiz pembe yaniii güzel sonucu alırsınız umarım :)))Kızlar günaydın bata 4 gün var. Testi ekliyorum umarım yanlıs degildir
Çok teşekkürlerrvar gibi görünüyor valla cunku cizginiz pembe yaniii güzel sonucu alırsınız umarım :)))
ay vallahi gözüküyorrr kan testi verin bence erkenden yakalarsanız kendınızı daha cok sakınır dikkat edersinizzÇok teşekkürlerr
Bugunde kaset test yaptm
Hayır hayır pikten sonraki 36 saat önemli sakın atlamayın. Benimde hep böyle çabuk çatlıyorSizce ihtimal düştü mü
Tebrikler canım bata kaç gün varÇok teşekkürlerr
Bugunde kaset test yaptm
Sizce ihtimal düştü mü
Evet kesinlikle bende bunu yeni öğrendim siz bugün yarın değerlendirin geç kalmış değilsinizHayır hayır pikten sonraki 36 saat önemli sakın atlamayın. Benimde hep böyle çabuk çatlıyor
Selenyum eşime bende veriyorum ama her gün acaba yanlış mı yapıyorum haftada 3 kere mi verilmesi lazımÇok güzel çok sevindim bundan sonra da selenyum ve çinko hiç kesme eşinden çinkoyu sabah aç içsin hergün selenyum haftada 3 içsin
3 gün veya 2 gün varTebrikler canım bata kaç gün var
Belirtin var mıydı kuzucum kan verdin mi3 gün veya 2 gün var25 eylülde pik görmüştüm
Yumurtlamadan 5-6 gün sonra kasıgıma şiddetli bi ağrı saplandı geçmişti. Göğüs hassasiyeti yok. Akıntı aynı adet öncesi gibi başka hiçbişe yokBelirtin var mıydı kuzucum kan verdin mi
Hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kucağına da alırsın ne zamndır deniyorsunYumurtlamadan 5-6 gün sonra kasıgıma şiddetli bi ağrı saplandı geçmişti. Göğüs hassasiyeti yok. Akıntı aynı adet öncesi gibi başka hiçbişe yok
Kanı yarın vereceğim bugun bat günü son testim toplu almıştım canım sıkıldıkca yapıyorumçift çizgiye hasret kalmaktan
Benm bir cocugum var 2. İstiyorduk 1.5 yıl oldu 1 dış gebelik bir kimyasal oldu malesef. İnşallah sağlıklı olurHayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kucağına da alırsın ne zamndır deniyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?