Evet canım yanında bunu hediye koymuslarBu first diye bi test canim laboquick değil ama seninkidemi firstti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım yanında bunu hediye koymuslarBu first diye bi test canim laboquick değil ama seninkidemi firstti
İnşallah en doğru koyuluk olur canımPazartesi tekrar yapcam aynı markayı çıkıp alabilirsem reglim gelmezse bakalim koyulasma olcakmi diye
Aynen canım bende öyle tenefüslerde full sigara olduğu için inmediğim bir tenefüste anlarlar![]()
Ben pik gibi düşünürdüm canımKızlar ovu testi yaptım 10. Dakikada hemen hemen yakın olacak gibi duruyordu sonra pik değil diye bıraktım gittim 20 dakika sonra ekte ki gibi olmuş yani daha sonradan eşit gibi bu pik sayilirmi
Matematik canım branşım :)) nasıl bırakcaz ya bu ovülasyonlar beni strese soktu daha çok bile içtimHadi bırakın siz de benimleee. Senin branşın neydi canım
Pik canim innovita benimde bu koyulukta cikiyoKızlar ovu testi yaptım 10. Dakikada hemen hemen yakın olacak gibi duruyordu sonra pik değil diye bıraktım gittim 20 dakika sonra ekte ki gibi olmuş yani daha sonradan eşit gibi bu pik sayilirmi
Sadece bugün ilişki oldu başka olamicak sanırımPik canim innovita benimde bu koyulukta cikiyo
Valla bilemiyorum zor ama mecburMatematik canım branşım :)) nasıl bırakcaz ya bu ovülasyonlar beni strese soktu daha çok bile içtim![]()
Bugün olmuş ne güzel, neden başka olmayacak canımSadece bugün ilişki oldu başka olamicak sanırım![]()
Eşim yarın gidecek annemler de gelecek ev kalabalık yani sabah şansım yok akşam üzeri geç olurmu bilmiyorum her ay bir engel olur zaten olmasa sasarimBugün olmuş ne güzel, neden başka olmayacak canım
Yarın akşam üzeri geç olmaz bugün pikse yarın sabaha karşı yada akşama doğru çatlar. Bugün ve akşam üzeri bence ideal cnımEşim yarın gidecek annemler de gelecek ev kalabalık yani sabah şansım yok akşam üzeri geç olurmu bilmiyorum her ay bir engel olur zaten olmasa sasarim
Kız ben şuan memlekete geldim hsg istiyorum desem kadın doğuma çekerler mi kiAnkaradaysaniz etlik sehir hastanesi çabuk veriyo diycektim
Yok ya yoğunluk vardı unutmuşum sabahtan beri çay içiyorım elimde tek test kaldı sabahtan yaparım zaten cıkmıcagını biliyorum da içimdeki umut gıtsın maksatYaptinmi canim testi
İnşallah yarın bir supriz olur diyeyimYarın akşam üzeri geç olmaz bugün pikse yarın sabaha karşı yada akşama doğru çatlar. Bugün ve akşam üzeri bence ideal cnım
Pik yavrum bu benceKızlar ovu testi yaptım 10. Dakikada hemen hemen yakın olacak gibi duruyordu sonra pik değil diye bıraktım gittim 20 dakika sonra ekte ki gibi olmuş yani daha sonradan eşit gibi bu pik sayilirmi
EvetDevlette mi canım
Bugün ilişki olmuş ve yarın akşam da olacaksa geç olmaz bence, anca çatlama olur zaten sıkma canınııEşim yarın gidecek annemler de gelecek ev kalabalık yani sabah şansım yok akşam üzeri geç olurmu bilmiyorum her ay bir engel olur zaten olmasa sasarim