- 2 Mayıs 2025
- 3.028
- 2.036
- 48
- 27
Reglin 8.günü çektirdim canım benbi randevu bakayım şansımı deneyim. Hsg zamanı oluyor mu herhangi bi gün de olur mu? Kesin gebe kaldın diye çekmeyecekler de![]()
Hayalim kizim bildiğin önerdiğin doktor var mı canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Reglin 8.günü çektirdim canım benbi randevu bakayım şansımı deneyim. Hsg zamanı oluyor mu herhangi bi gün de olur mu? Kesin gebe kaldın diye çekmeyecekler de![]()
Hayalim kizim bildiğin önerdiğin doktor var mı canım
Hmmm benim 11. Gün yumurtlama oluyor bide bak gitmesem miReglin 8.günü çektirdim canım ben
Regl zamanı haricinde gidebilirsinKız sökülüyor işte regl. Pıhtı geldi bitti o iş. Yani regl zamanı gitmek mi gerekiyor? Ben geçen ay amh hariç diğer değerlere baktırdım hep. Bence ona gerek kalmayabilir
Anladım bebem o zaman duruma göre düşüneyim de bi giderim belkiRegl zamanı haricinde gidebilirsin
10.gune kadar çekiyorlar benim 10.gun cektilerHmmm benim 11. Gün yumurtlama oluyor bide bak gitmesem mi![]()
11 de yumurtlama oluyor benim bide ondan kafam karıştı10.gune kadar çekiyorlar benim 10.gun cektiler
Yumurtlaman sarkar zaten bikac gün sonraya11 de yumurtlama oluyor benim bide ondan kafam karıştı
Aşkım benim doktorum o ay korun demişti yaHmmm benim 11. Gün yumurtlama oluyor bide bak gitmesem mi![]()
Tamam yavrum teşekkür ederimYu
Yumurtlaman sarkar zaten bikac gün sonraya
Ama yumurtlama işe rahim filminin ne ilgisi var kiYu
Yumurtlaman sarkar zaten bikac gün sonraya
Burası 2 3 gün diyo sadeceAşkım benim doktorum o ay korun demişti ya![]()
Gitmiyorum ya bi ay korunamamAşkım benim doktorum o ay korun demişti ya![]()
Kız saçmalama çektir için rahatlarGitmiyorum ya bi ay korunamam![]()
Hsg bikac gün erteleyebiliyo yumurtalarıAma yumurtlama işe rahim filminin ne ilgisi var ki
Korun diyenleri duydum işte o yüzden yumurtlama zamanını harcayamam boşunaAma yumurtlama işe rahim filminin ne ilgisi var ki
Benim doktorum o yumurta çok radyasyon aldığı için ben gebelik önermiyorum demiştiBurası 2 3 gün diyo sadece
Sen bilirsin aşkım ama belki de öbür aya hemen hamile kalacaksın sağlık bu önemli bir durum bir ay korunsan nolurKorun diyenleri duydum işte o yüzden yumurtlama zamanını harcayamam boşuna
Kiz ne korunması öyle bisey demiyorlar 2 gün yapma diyi oda enfeksiyon kapma diye zaten antibiyotik veriyor bide kanama olursa diye enfeksiyon kapma diye ben ilk gün oldu sadece ertesi gün yoktuKorun diyenleri duydum işte o yüzden yumurtlama zamanını harcayamam boşuna
Korunmaya gerek yok zaten tutmuyorSen bilirsin aşkım ama belki de öbür aya hemen hamile kalacaksın sağlık bu önemli bir durum bir ay korunsan nolur
Burda öyle duydum. Bilmiyorum ki benKiz ne korunması öyle bisey demiyorlar 2 gün yapma diyi oda enfeksiyon kapma diye zaten antibiyotik veriyor bide kanama olursa diye enfeksiyon kapma diye ben ilk gün oldu sadece ertesi gün yoktu