Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ankaradayım şuan memlekete geldik. Acaba burda etlik şehir yapar mı dedim. Küçük bi yerde yaşıyorum Konya’nın ilçesinde. Ordaki kadın doğumcu bitane sağolsun yapmaz baktırmaz kesin. Sen gebe kaldın diye amh bile bakmadı bana.Küçük bir yerse olabilir canım bence dene şansını
Maddi olarak imkan varsa özelde çektirmeni tavsiye ederim yavrum hem anestezili birşey hissetmezsin hemde hızlıca sonuca ulaşmış olursunAnkaradayım şuan memlekete geldik. Acaba burda etlik şehir yapar mı dedim. Küçük bi yerde yaşıyorum Konya’nın ilçesinde. Ordaki kadın doğumcu bitane sağolsun yapmaz baktırmaz kesin. Sen gebe kaldın diye amh bile bakmadı bana.
Yani imkan var ama vermek istemiyorum sağlık sisteminde harcadığım para zoruma gidiyor gerçekten.Maddi olarak imkan varsa özelde çektirmeni tavsiye ederim yavrum hem anestezili birşey hissetmezsin hemde hızlıca sonuca ulaşmış olursun
1 senedir uğraşıyoruz de ama muhakkak önce hormon testi sonra hsg bakiyolarKız ben şuan memlekete geldim hsg istiyorum desem kadın doğuma çekerler mi ki
Geçen ay hormon testi yaptırmıştım da mart ayında kürtajım var nasıl dicem onu1 senedir uğraşıyoruz de ama muhakkak önce hormon testi sonra hsg bakiyolar
Ben orda çektirdim canim gayette iyiydi devletler özelden daha ilgili ve bilgili bana kalirsaMaddi olarak imkan varsa özelde çektirmeni tavsiye ederim yavrum hem anestezili birşey hissetmezsin hemde hızlıca sonuca ulaşmış olursun
Doğruları söyle aşkım kürtaj olduğunu görür o zaten benceGeçen ay hormon testi yaptırmıştım da mart ayında kürtajım var nasıl dicem onu![]()
Onlari söyle ama 1 senedir bebek düşünüyoruz diye belirti aşağısına pek umursamiyolar 1 seneyi normal kabul ettikleri icinGeçen ay hormon testi yaptırmıştım da mart ayında kürtajım var nasıl dicem onu![]()
Hsgyi 1 sene olana çekiyorlar bende 1 sene dedim mecburOnlari söyle ama 1 senedir bebek düşünüyoruz diye belirti aşağısına pek umursamiyolar 1 seneyi normal kabul ettikleri icin
Onlari söyle ama 1 senedir bebek düşünüyoruz diye belirti aşağısına pek umursamiyolar 1 seneyi normal kabul ettikleri icin
bi randevu bakayım şansımı deneyim. Hsg zamanı oluyor mu herhangi bi gün de olur mu? Kesin gebe kaldın diye çekmeyecekler deDoğruları söyle aşkım kürtaj olduğunu görür o zaten benceama çekerler neden çekmesinler belki hemen değil ama randevu verir
Kuzum benimde 2 oğlum var benim cektikerse senin neden çekmesine ben infertilite polikliniği gitmiştim doktorların geneli iyi o hastaneninbi randevu bakayım şansımı deneyim. Hsg zamanı oluyor mu herhangi bi gün de olur mu? Kesin gebe kaldın diye çekmeyecekler de![]()
Hayalim kizim bildiğin önerdiğin doktor var mı canım
Sende direk o polikilnikten alKuzum benimde 2 oğlum var benim cektikerse senin neden çekmesine ben infertilite polikliniği gitmiştim doktorların geneli iyi o hastanenin
Ya ne bileyim amh bakın dediğimde yeni kürtaj olmuşsun dedi 3 doktor da bakmadı. Şimdi giderim böyle derlerse bide.. bakayım randevulara. Herhangi bi günü yok değil miKuzum benimde 2 oğlum var benim cektikerse senin neden çekmesine ben infertilite polikliniği gitmiştim doktorların geneli iyi o hastanenin
Hsgyi reglinin 2.gun gel hormon ver demişlerdi sen daha olmadın bak yarına felan varsa bence hemen git söyle hormonlar vs bakıldı diye hag vs de reglinin 2.gun gidiyisun gün veriyorlar cunkubi randevu bakayım şansımı deneyim. Hsg zamanı oluyor mu herhangi bi gün de olur mu? Kesin gebe kaldın diye çekmeyecekler de![]()
Hayalim kizim bildiğin önerdiğin doktor var mı canım
Önce alttan bakıp muayene ediyo Yumurtalık vs kontrol edip kan vs istiyo senin yeni bakıldığı için ordada gözükürse daha çabuk ilerlerYa ne bileyim amh bakın dediğimde yeni kürtaj olmuşsun dedi 3 doktor da bakmadı. Şimdi giderim böyle derlerse bide.. bakayım randevulara. Herhangi bi günü yok değil mi
Ben amh vs bakın demedim kendileri direk baktilarYa ne bileyim amh bakın dediğimde yeni kürtaj olmuşsun dedi 3 doktor da bakmadı. Şimdi giderim böyle derlerse bide.. bakayım randevulara. Herhangi bi günü yok değil mi
Kız sökülüyor işte regl. Pıhtı geldi bitti o iş. Yani regl zamanı gitmek mi gerekiyor? Ben geçen ay amh hariç diğer değerlere baktırdım hep. Bence ona gerek kalmayabilirHsgyi reglinin 2.gun gel hormon ver demişlerdi sen daha olmadın bak yarına felan varsa bence hemen git söyle hormonlar vs bakıldı diye hag vs de reglinin 2.gun gidiyisun gün veriyorlar cunku