• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evet filtre ile oynayarak ekledim fotoyu. Gözle de zor seçiliyor aslında ama önceden çıkmadı sadece bir kere çıktı onda da idrarda çok bekletmişim dağıldı sonradan anladım. Bu fotodakini çok bekletmedim.
Evet önce buna benzerdi benimde sonra giderek arttı şuan dpo kactaydin

Yani iki ihtimal var ya ayın 31 i ya 3 ü. İkisinden biri olduysa olmuştur. Başka ihtimal yok.
Canım iki gün sonra bak bence daha erkenden olabilir benim dpo9 a kadar böyle silikti hangi marka yapsam silikti dpo10 bir tık daha belli 11 de devam ettim tam tamm dedim kimyasal olduğunu öğrendim. Bu arada eğer 3 se dpo8 yani çok çok nadir pozitif cikarmis

Canım iki gün sonra bak bence daha erkenden olabilir benim dpo9 a kadar böyle silikti hangi marka yapsam silikti dpo10 bir tık daha belli 11 de devam ettim tam tamm dedim kimyasal olduğunu öğrendim. Bu arada eğer 3 se dpo8 yani çok çok nadir pozitif cikarmis
Anladım canım çok teşekkürler yine ben devam edeyim testlere durmak ne mümkün zaten. İnşallah en kısa zamanda sen de yeniden güzel haberi alırsın ve herşey yolunda gider, mutluca kucağına alırsın canım ❤️

Anladım canım çok teşekkürler yine ben devam edeyim testlere durmak ne mümkün zaten. İnşallah en kısa zamanda sen de yeniden güzel haberi alırsın ve herşey yolunda gider, mutluca kucağına alırsın canım ❤️
Sen de canım benim stres yapma az kalmış zaten inşallah güzel haber verirsin🤲

Eki Görüntüle 3642907 Kızlar merhaba ovülasyon testlerime bakar mısınız dün geceyi değerlendirdim ama bugünü değerlendiremeyeceğim nöbetçi olduğum için muhtemelen gece çatladı sizce dün yeterli olur mu yoksa şartlarımı zorlayayım mı bugün için
Aslında bence gerek yok stres yapmaya. Gece çatlama olduysa muhtemelen tutacaksa tutmuştur. Önemli olan yumurta çatlarken spermlerin tüpte mevcut olması. Zaten günaşırı ilişki öneriyor doktorlar, spermler de 2-3 gün sağlıklı kalabiliyorlar tüplerde. Bence gereken yapılmıştır zaten hayırlı olsun umarım tutar 🥰

Kızlar bugün yakın birkaç arkadaşımla doğum günümü kutladık ve bir tanesinin hamile olduğunu öğrendim daha 5 aylık evli gözyaşım pıt🥺 onun adına çok sevindim kıskançlık değil ama kendi adıma üzüldüm işte🥺 yarın tahminimce dpo 7 ve ben test yapmayacağım diye söz vermiştim kendime ama aşırı test perilerim geldi tutmaya çalışacam kendimi ama her an yapabilirim😣 İnşallah bende hamileyimdir bu ay belirtilerde olunca umitlendim boşuna umitlendiysem büyük bir piskolojik çöküş beni bekliyor demektir😔🙏

Aslında bence gerek yok stres yapmaya. Gece çatlama olduysa muhtemelen tutacaksa tutmuştur. Önemli olan yumurta çatlarken spermlerin tüpte mevcut olması. Zaten günaşırı ilişki öneriyor doktorlar, spermler de 2-3 gün sağlıklı kalabiliyorlar tüplerde. Bence gereken yapılmıştır zaten hayırlı olsun umarım tutar 🥰
Ben de öyle düşünüyorum bakalım kısmet nöbetim kötü zamana denk geldi inşallah hepimiz pozitifleri görürüz bu ay 🥰artık psikolojim altüst çünkü 😂

Kızlar bugün yakın birkaç arkadaşımla doğum günümü kutladık ve bir tanesinin hamile olduğunu öğrendim daha 5 aylık evli gözyaşım pıt🥺 onun adına çok sevindim kıskançlık değil ama kendi adıma üzüldüm işte🥺 yarın tahminimce dpo 7 ve ben test yapmayacağım diye söz vermiştim kendime ama aşırı test perilerim geldi tutmaya çalışacam kendimi ama her an yapabilirim😣 İnşallah bende hamileyimdir bu ay belirtilerde olunca umitlendim boşuna umitlendiysem büyük bir piskolojik çöküş beni bekliyor demektir😔🙏
Seni çok iyi anlıyorum canım kıskanmak değil ama farklı bir his üzülüyor insan kendi için 🥲 daha çok erken ama dpo7 bence bekle veya yapacaksan da negatife üzülme varsa çıkması çok düşük bir ihtimal

Ah inşaAllah vardır canım 🤲 ama erkenden teste başlamak bilirsin ayrı zor istersen dpo 9 la başla. Güzel haberlerini almak duasıyla...

Back
X