• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bugün yakın birkaç arkadaşımla doğum günümü kutladık ve bir tanesinin hamile olduğunu öğrendim daha 5 aylık evli gözyaşım pıt🥺 onun adına çok sevindim kıskançlık değil ama kendi adıma üzüldüm işte🥺 yarın tahminimce dpo 7 ve ben test yapmayacağım diye söz vermiştim kendime ama aşırı test perilerim geldi tutmaya çalışacam kendimi ama her an yapabilirim😣 İnşallah bende hamileyimdir bu ay belirtilerde olunca umitlendim boşuna umitlendiysem büyük bir piskolojik çöküş beni bekliyor demektir😔🙏
Canım dpo 7 çok erken bence 9 dan başla kuzum. İnşallah bu ay senin ayindir 🤲

Seni çok iyi anlıyorum canım kıskanmak değil ama farklı bir his üzülüyor insan kendi için 🥲 daha çok erken ama dpo7 bence bekle veya yapacaksan da negatife üzülme varsa çıkması çok düşük bir ihtimal
Birde yakkn arkadaşım olunca sık sık görüşüyoruz her gördüğümde üzülecem şimdi onun hamileliğine ğzüldüğüm için kendimi de suçluyorum kötü bir insan mıyım diyorum😔Bencede çok erken kesin negatif çıkacak zaten boşuna test haracamıyım iki tane var zaten elimde

Sadece kasık ağrısı vardı canım hareket ettikçe artıyordu hala da başka belirtim yok
Dpo8 şu an bikaç gündür hafif kasık ağrısı bugün biraz sanki batma oldu bende de ama psikolojik mi anlamıyorum geçen ay regle 9 gün kala acayip kasık ağrısı halsizlik baş dönmesi falan yaşadım ben reglde regl olduğumu bile bilmem o kadar rahat geçer o yüzden dedim kesin hamileyim ama sonuç hüsrandı bu ay da yine aynısı olur mu diye korkuyorum 🥲

Dpo8 şu an bikaç gündür hafif kasık ağrısı bugün biraz sanki batma oldu bende de ama psikolojik mi anlamıyorum geçen ay regle 9 gün kala acayip kasık ağrısı halsizlik baş dönmesi falan yaşadım ben reglde regl olduğumu bile bilmem o kadar rahat geçer o yüzden dedim kesin hamileyim ama sonuç hüsrandı bu ay da yine aynısı olur mu diye korkuyorum 🥲
Canım senin için geriye dönük baktım notlarıma, dpo 8de yeniden yumurtluyorum sandıracak ağrım olmuş ovulasyon testi yapmışım negatif tabii. İki gün sonra yine kasık ağrısından şüphelenip ovulasyon yapmıştım, baktım ki koyulaşmış gebelik yaptım arkasına silik çıktı. Benim şüphe duymamın sebebi regl ağrısına benzememesiydi ilginç bir ağrıydı

Ben de öyle düşünüyorum bakalım kısmet nöbetim kötü zamana denk geldi inşallah hepimiz pozitifleri görürüz bu ay 🥰artık psikolojim altüst çünkü 😂
amiiinn
ben artık sanırım altüst olma evresini geçtim şimdi çok daha sakinim 😅

Canım senin için geriye dönük baktım notlarıma, dpo 8de yeniden yumurtluyorum sandıracak ağrım olmuş ovulasyon testi yapmışım negatif tabii. İki gün sonra yine kasık ağrısından şüphelenip ovulasyon yapmıştım, baktım ki koyulaşmış gebelik yaptım arkasına silik çıktı. Benim şüphe duymamın sebebi regl ağrısına benzememesiydi ilginç bir ağrıydı
Aslında ben de bu ay ilk defa ovulasyonla denedim hatta hala yapıyorum 11. Gün bat 19 eylül ovulasyon hala belirgin normal mi aşağıdaki test bugünkü mesela

Eklentiler

• IMG_3508.webp
    IMG_3508.webp
    66 KB · Görüntüleme: 51
Back
X